Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Turci byly a jsou odjakživa křiváci, tak co je na tom divného? Jenom to že jsou už stejní i Ušáci, není na zeměkouli konflikt kde by USA nebily, jsou to největší zlo na této planetě.

    PS: přeji krásný víkend všem co se mají rádi.

  • Mnohotvárná duše vrtošivého strýčka Sama se nyní musí potýkat s ješitným Erdoganem, který nevidí dál, než za turecké zájmové obzory poblíž hranic Turecka. Avšak jedno mají společné, a tím je hájení svých parciálních zájmů. NATO mi připomíná sluneční soustavu, v níž jsou USA Sluncem a ostatní členové NATO jsou oběžnicemi kolem Slunce. A když Slunce jen zakašle, pak jeho oběžnice mají vážné problémy, ale dál je jejich pohyb určován na základě obrovské gravitační a energetické síly Slunce.
  • Ušáci jsou neskuteční šašci tuhle tu byl článek o tom jak USA cvičí v sýrii místní vojáky MUSLIMY bojovat proti IS již proběhlo několik takových ciklů že vojáci byli vycvyčení a vyzbrojeni americkými zbraněmi no a VŽDY se stane to že nakonec ti hodní muslimové utečou i s výzbrojí k IS a stejně začnou zase cvičit další.... ikdyž jim 95% zběhne... vsadim se že těch zbylých 5% jen sabotuje zevnitř😂 prostě USA inteligence...

  • "Otázka se dá přirozeně obrátit: Myslíte, že by Erdogan někdy bránil Česko?"

    .

    Myslíte si, že by Macron někdy bránil Česko, kdyby se tím měla spustit světová válka? Nebuďme naivní, kvůli našemu malému státu by ji nikdo nerozpoutal a maximálně by po našem obsazení létaly !"ostré nóty" a nějakou dobu by se s útočníke "namluvilo".

    S Frantíky máme své zklušenosti z minulé války a nevěřte, že se od té doby změnili.


  • Redaktor tohoto článku je taky takový Švejk. Jeho články jsou zamotané jako v hospodě u piva, ale vždy zaútočí na Okamuru. 

    • Okamura má smůlu, protože nechce dodržovat pravidla autocenzury v intencích eurohujerské politické korektnosti, prostě nechce jen papouškovat dogmata z merkelovsko-eurohujerského katechismu a chce dokonce používat zdravý rozum a myslet samostatně.
  • Jejda Jégl zase objevil Ameriku a její NATO založené na loupežnické strategii.To že amíci minulý týden při mušketýrském bombardování v Sýrii

    zabili 40 žen a dětí mu jaksi při sezení v pražské kavárně zas uteklo.Tak snad příště.Jen kdyby tam dal rus přes držku jednomu amíkovi to by bylo povyku o terorismu od Putina.Ať žije propaganda na tiscali. 

  • Teď po přečtení článku tak nějak doufàm, že nás v budoucnu zase některý náš momentální spojenec opět nezradí nebo dokonce nebude zase okupovat. Že jsme v jednom paktu, vlastně nic neznamená.

    • KIMCID

      taky nevěříte že nějaký pakt či umělé spojenectví funguje.asi to bude historickou zkušeností.

  • Nevím co je k nepochopení. Holt imperialismus. Už Krupp za I.světové přeci dodával zbraně všem 

    a tenkrát řekl ,že jeho zbraně spolu rozmlouvají jako sestry. Co víc ?!,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit