Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Islam je zlo, život pro islám nic neznamená.Až jich tu bude většina to bude mazec, jenom doufám, že se toho nedožiji. Ale co naše děti?

  • senil666




    Islám nejde
    reformovat. Bylo to a bude radikální a netolerantní náboženství. Zatím
    všechny pokusy o reformaci islámu selhaly. naposledy v Německu při otevírání
    liberální mešity. 

  • Opět bulvár Tiscali jen šíří nenávist a paniku. Islámské země jsou silně náboženské a je tomu tak po staletí. Patří to k jejich kultuře a společenskému životu, nastavuje určitá pravidla, která jsou pro náš západní svět nepochopitelná, ale je to jejich svět, kterému se většinou dobrovolně hlásí. Dnes tady uctíváme mistra Jana Husa, ale v době, kdy on hlásal odlišné pojímání náboženství byl prostě považován na buřiče a člověka, který odsuzuje zaběhlý způsob života. Dnes by takový člověk skončil v blázinci. Ano, islám nemá rád ateisty a pokud jim někdo haní po staletí zavedený systém, natož náboženství (které je fanatické ať se nazývá jakkoliv), pak musí počítat s reakcí a to fanatickou. Dejme křesťanům rozhodovací moc a jsem si jist, že během pár let máme na krku náboženské války, věznění, mučení a popravy. Ve výsledku není mezi náboženstvím rozdíl.

    Nechme islamisty být islamisty a nenechme se ovlivnit fanatiky zasévající nenávist kdekoliv a kdykoliv i bez zjevného důvodu - alá Tiscali.

    • Nechme islamisty být islamisty a nenechme se ovlivnit fanatiky zasévající nenávist kdekoliv a kdykoliv i bez zjevného důvodu - alá Tiscali.

      Říkám ano, ať jsou doma neroztahují se a nelezou tam, kde je nechtějí, s tímto náboženstvím multi-kulti nefunguje a fungovat nebude. Zaděláváme si na hodně velké problémy, které životem odnesou naše děti a další generace původních Evropanů.


  • Proč se mnozí lidé bojí kritizovat mohamedánskou věrouku ? Odpověď na tuto otázku v sobě skrývá militantní, intolerantní a totalitní podstatu zmíněného náboženství.

  • zítra u nás

    • Myslíš, že ti co věří v pseudonáboženství zvané komunismus tak pochopí svůj omyl a podaří se jim prozřít? To těžko. bývalý komunista je totéž co bývalý černoch.

  • Všechna náboženství, stupidní islám obzvlášť, jsou vhodná jen pro ovládání ovcí.

    • Každý náboženství stojí za hov..!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit