Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na všem záleží - TESCO -

    Ukázka jednoho z nejhorších řetězců, který jako neotásenáke sežral kde co od největších hyper super až po malé žabky a žabičky.

    Na zákazníka z vysoka se-ou, na tom pouze záleží, v Tescu u Anděla kromě pečiva z jejich pekárny dost velká bída, zákazník si nakoupí a ještě jim zaskočí za pokladní na samoobslužných, aby více vydělali, za zdravotní, sociální, nemocenskou, za platy a na tom jim opravdu záleží - jak okrást ještě více a naštvat zákazníka, bohužel mají nejlepší lokalitu s nejvyšším počtem zákazníků.

    Navíc pokladní drzé a sprosté a to jak made in cz. tak i made in bývalý SSSR, jedna z Ruska druhá ze středoasijských republik, která naštěstí už odešla. Mladá holka , co si otevírala svoji nevymáchanou pusu na zákazníky pro nic za nic. Opravdu řetězec par exelence, zlatý francouzský Coureffoure. co u Anděla byl před nimi, to by si nikdo ze zaměstnanců nemohl za Francouzů dovolit. Takže není divu , že se na nejvyšších místech krade a dělají chyby v účetnictví. To je kolos na hliněných nohách. Doufejme, že brzy spadne. a vypadne.
    • Tesco u anděla je děs ale na řetězec Albert to nemá ten je otřesnej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit