Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení, článek byl o tom, jak jsme si blízcí a symaptičtí my a Slováci. Jenže Vy do toho pořád motáte svoje naučená slohová cvičení.

    Osobně, když jsem se pohyboval mezi "obyčejnými Slováky" na Slovensku delší čas, tak nemůžu říct, že by měli nějak převelice vřelý vztah k Česku.

    Spíše k lidem v Česku. Pokud nebyli přímo odmítaví, tak byli ve vyjádřeních alespoň velmi opatrní. Čehúnov vnímají jako vyčůrané potvory, na které oni pracovití a čestní Slováci vždycky jenom dopláceli.(netýká se to platících turistů a zaměstnavatelů v Praze).

    Myslím si, že zase vytváříme jakýsi mýtus, stejně jako kolem Havla, Masaryka a dalšího. Prostě potřebujeme vzory. Někdy za každou cenu.


    • Pokud jsi se pohyboval v cikánských vesnicích tak se není čemu divit, zemanoidní trotle.
  • Zeman má na rukou krev českých občanů: Tohle jsou ti imigranti z východní Evropy, které sem za války v bývalé Jugoslávii přitáhl:

    Albánec byl loni v srpnu podmíněně propuštěn z výkonu desetiletého trestu. Podle dřívějšího rozsudku Krajského soudu v Plzni, na základě kterého šel do vězení, zásoboval pervitinem a heroinem německou klientelu. Soud prokázal, že nejméně v sedmi případech zorganizoval transport většího množství drog. 

    No a pak po roky trvajícím týrání, ženu před očima jejich pětiletého syna zastřelil.

  • Mnozí si to Masarykovo heslo zjednodušili na "Nebát se krást."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit