Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro ty trpaslíky, co nechtějí uprchlíky:
    Motoristi jsou daleko horší. Z festivalu Legendy mají strašnou radost celé Bohnice (Myšleno pochopitelně ironicky). Chování lidí z Legend je často daleko horší než uprchlíků a muslimů. Právě teď tito lidé ohrožují návštěvníky noci kostelů u kostela ve Starých Bohnicích, do kostela v areálu se vůbec nedostanete.
  • Kecání nepomůže - ale jen a jen aktivace "zakonzervovaných" uprchlických táborů v Břeclavi, a v jednom z bývalých uprchlických táborů Severních Čech s velkou kapacitou!
    Důkladné oplocení a umístění zde všech, kdo se k islámu hlásí - bez rozdílu, věku, pohlaví, či aktuální národností (včetně "českých muslimů")!
    USA TO ZA ii. SVĚT. VÁLKY ÚSPĚŠNĚ PRAKTIKOVALY S JAPONCI - lhostejno zda měli už občanství USA (varováním jim byla aktivita jednoho Japonce - občana USA, který na Havaji prováděl špionáž a v době náletu na Pearl Harbour navigoval svazy japonských letadel!)

    ISLÁM VYPOVĚDĚL KŘESŤANSKÉ CIVILIZACI VÁLKU - a netvařme se, že to není pravda! Vede ji zákeřnými prostředky, bez dodržování jakýchkoli pravidel a zásad vedení války ve XX. století přijatých!

    P.R.Y.Č................S.................M.U.S.L.I.M.Y,,,,,,,,,.Z,,,,,,,,,,,,,,....E,V,R,O,P,Y!

    Charles Martel dobře věděl, proč je hnal po vyhrané bitvě u Poittiers až za Pyreneje!
    A kdyby Španělsko patřilo k říši Francské, jistě by je hnal až do Atlantiku!
  • Trochu reality:
    https://t.co/MiMgzd8jjW
    Stručně, nyní je obětí teroristických útoků opravdu výrazně méně než za dob IRA.
    • mozku z trpasličího lejna kostku. Tvoje hloupost nemá hranic.
      • Zřejmě tady jen dělá práci, za kterou je placen. V neziskovkách musí být dobře.
    • A co? Takže nic? Psát o teroristických činech IRA v současné době? Zas potvrzuješ jen svoji hloupost, jako už mnohokrát. Ještě můžeš srovnat počet obětí s 2 sv. válkou a dojdeš k tomu, že vlastně vůbec o nic nejde. Vy, sluníčka, jste opravdu nějak postižení. Zlehčujete a bagatelizujete problém, který se stále prohlubuje. Styďte se. Řekli byste to do očí pozůstalým těch obětí? To asi ne, že? :-(
      • Nic nebagatelizuji. Zmínit IRA je naprosto legitimní, taky šlo o teroristické útoky, a jak plyne ze srovnání, které jsem uvedl, v současnosti je v Británii oproti době řádění IRA klid.
        Co se týká pachatelů, tak rozhodně nejde o muslimy, jde pouze o pošahané lidi, často vychované hraním nevhodných počítačových her. Největší problém s atentáty, vyjma obětí, mají muslimové, protože to vyvolává falešné zprávy, někdy tvořené místními blbečky, někdy propagandou Putina a Surkova, že takoví jsou všichni muslimové, což není pravda ani zdaleka.
        V Británii proti těmto falešným zprávám renomovaná média bojují pravdou a potlačováním hysterie. V zaostalé Vyšegradské čtyřce naopak tuhle nesmyslnou hysterii podporují.
  • Budu tančit a zpievať, vogo, ale co chudáci rodiče, kterejm zabili děcka taky zpievajů vogo ??? posmrtnej taněc ???
  • Přátelé, můj názor je jediný. Až přestane Británie, Francie a spol,, NATO, EU a jím podobní rozbíjet státy, ze kterých Západem zvaný extremismus a běženci přicházejí, bude klid. Vůbec jsem neslyšel o takovýchto útocích "teroristů" před válkou (pardon- obrannou misí) v Libyi, Egyptě, Arabském jaru, Aghánistánu, Sýrii, Iráku, Mali- sankcím proti Koreii, Íránu apod. Vše jen boj o moc, území, obsazení a vnucování "evropských hodnot" těm, kteří o to nestojí a nikdy nebudou poslušnými ovcemi pro vytvoření zisku mafiím, nadnárodním společnostem apod...jeto boj, kde sebrat Rusku základny-Krym, Sevastopol, Sýrie apod. a teď už jen vtrhnout na Rusko. Už tomu jsou Ti imperialisti hodně blízko. A jinak vše dobrý nástroj zbrojního byznysu, hlavně že to sype.... a taky co by to bylo za vojáčky, kdyby si nezastříleli, že? To samé jako mindrák myslivce, co si nestřelí bažanta, hasič si ani jednou v životě nezajede uhasit ani kupku sena, chlapa, který nikdy nevytáhne přirození na nějakou kost...Ty útoky v Evropě je pouhá odplata za ty války a můžeme být rádi, že to není letadlama, střelbama z lodí apod, jak jsme zvyklí od USA, NATO a jejich přisluhovačů. A jinak, neosídlených území jsou 3 zadečky, tak ať kus území Islámskému státu dají, vyčlení a oplotí a bude klid. A žádná demokracie, ale ať nechají zřízení v zemích co rozbili jaké je a bude klid. Jen holt tam budeme moc jezdit jen na dovči, chovat se podle jejich zákonů a ne je zase znovu rozbíjet. To nikam nevede.....
    • s o u h l a s !
    • Podle mého názoru je jednou z příčin, a nejspíš tou hlavní, dekolonizace a podpora tzv. "národně osvobozeneckého boje" ze strany CCCP a jeho protektorátů včetně bývalé ČSSR. Samozřejmě kolonizace a zotročení obyvatel jiných zemí je věc odporná a nepatřící do civilizovaného světa. To však nelze provést tím, že se vyzbrojí bandy primitivních dobrodruhů, které vytlačí koloniální správu a sami se ujmou vlády a začnou "budovat socialismus" po vzoru (a pod skrytou koloniální vládou) CCCP. Nejdřív je třeba vytvořit strukturu a instituce veřejné správy a pak odejít. Jako tomu bylo např. v Indii, která také byla kolonií VB.
      • stejnej zoufalec jako islamofil Adam *15*
      • No dobře, ale zase-"vytvořit instituce veřejné správy a pak odejít". On je vytvoří zase jen "ten někdo správný" a většinou tak, aby byly nakloněny jemu a ve všem- prodeji surovin, koupě zbraní a všeho dalšího... A zbytek národa, církví, vyznání, náboženství a spol. se zase bude cítit ukřivděn a vypukne to nanovo. V těch zemích to budou "stále jen jatka", atentáty apod. Ať tam jsou vojska OSN, ale jen k zachování klidu. Ať nestraní jednomu. Volby, poměr sil ve vládách ať nechají bez politického vměšování na lidech samotných. Ale tam to jde těžko. Ani tady to nefunguje, aby třeba příznivci Schwarzenberka sklapli podpatky a uznali Zemana a v dalších volbách to otočili...pak tomu pomůžou zkreslené články v novinách, zmanipulovaná TV... to je nekonečné !!!!!! Jen jedno je jisté. Budou lidi chudí, bezdomovci a bez práce a naproti tomu budou politici za těžký prachy tohle řešit a rádi nejen do konce svého mandátu či života, ale do konce světa!!!!!
  • Tři útočníci v noci na neděli najeli dodávkou do lidí na mostě přes Temži, poté zamířili do nedaleké čtvrti Borough Market, kde zaútočili na lidi noži.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    v době kdy létáme na Měsíc, mluvíme o cestě na Mars, letadla "teroristů" údajně zbourají budovy s železobetonovým skeletem, jako by to byl model z papíru, "teroristé" zaůtočí noži, jakou větší trapnost si představit????
  • dochází klukům v Britani i Francii že není třeba brát muslimáky do vazby nebo zajetí. Prostě je na místě zhasnout. Ale trvalo to. Přeci život islámského psa nemá žádnou cenu. Zhasnout a do kafilerie s ním. Je nová doba.
    • Spíše je zhasly,aby nemohli mluvit o tom.....která vláda je přes své agenty najala a cvičila. Mrtví nemluví.
    • Bohužel ve Francii se policista blbě trefil - útočník je v nemocnici a tam se ho snaží zachránit...
  • Islámský stát můžou srazit na kolena jedině trefné bonmoty Miloše Zemana. Těch se oni bojí jako čert kříže.
  • dějiny moderní Evropy jsou dějinami obranných válek křesťanství s dobyvačným islámem. Vím že z historie se nikdo poučovat nechce a že katolická církev je tady v čechách v nemilosti, ale možná by stálo za to, prolistovat alespoň nějakou učebnici dějepisu.
  • VŠICHNI OBHÁJCI MUSLIMŮ BY SI MĚLI PŘEČÍST NÁSLEDUJÍCÍ

    U Notre Dame v Paříži začal další muslimský pomatenec (DNES, OKOLO 16:00) napadat kladivem (nebo něčím podobným) turisty - napadl i policistu, který turistům přispěchal na pomoc a ten ho promptně odpráskl!

    DOBRÁ PRÁCE - tak je třeba postupovat.

    Ostatně v Israeli to už pár měsíců funguje. Nůž, kladivo, či cokoli jiného, co by mohlo způsobit újmu na životě či na zdraví v rukou muslima = okamžitá palba do něho (zbraň tam má každý a hodně z lidí ji nosí permanentně s sebou) . . .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit