Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČT,ta bude rozumova o Sýrii o tom co špatného se děje v Rusku,ale o megabordelu v Čechách jenom málá zprávička,a to jenom proto aby někoho vlivného neurazili.
  • Milí přispěvkovatelé,chtěla bych jenom podotknout,že Dvořák ředitel TV veřejnoprávní,je dřívějším ředitelem tv Nova,což mluví samo za sebe.To,že je zase ředitelem veřejnoprávní tv,zato může poděkovat pravdoláskaři Uhdemu,který je v TV radě,.Kamarád,kamarádovi,co dodat.Úroveň dnešní TV je hrůzostrašný.Co můžeme čekat od pravdoláskařů,pravda za každou cenu,ale ta jejich.Kultůra dnešních dnů upadá.když jsem chodila za komunistů do školy chodili jsme do divadel na klasiky,komunisti v nás udržovali mít úctu k našim umělcům B.Němcová.Jirásek atd...z hudebního žánru Dvořák,Smetana atd.. k dnešnímu dni máme z kultůry hůzu a děs.Už jenom ty stupidní seriály na Nově a kdo to řídil?Mohu ujistit tohoto pána a jemu podobných,že jsem neviděla ani jeden díl z toho toho údajného umění,snad jenom v reklamách ,jako upoutávky a stačilo mi.
  • Voliči jásejte!ČT Vám z Vašich poplatků a daní nabídne opravdu relevantní a pravdivé údaje.Bylo by zajímavé,se na to zeptat pana generálního ředitele,který je také královsky placen z Vašich daní.Holt koho chleba jíš,toho píseň zpívej....... *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • Už údajně K. H. Borovský řekl, že Okno do světa se nejlépe zakryje novinami. Tady se nám servírují tzv. průzkumy veřejného mínění, ale ve skutečnosti je to protilevicová masáž! Poslechněte si komentáře p. Železného a spol. Ti mají vzor v Goebelsovi, který se řídil tím, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Opravdu vzor k pohledání!!!
      Teď jen čekám, který Kubice se vynoří pár dní před volbami a poplivá na základě "nezvratných důkazů" levici.
  • Nedávno jsem slyšel toto:
    Pravicová vláda, ale i ČSSD způsobily naší zemi obrovské škody především kupónovou privatizací.
    A ještě bych dodal, že ta 3hlavá saň co vede ČSSD, není o moc lepší než všichni zloději v ČR.
  • Mám za to že bude lepší zapojit věštce. Pro zachování objektivity ji/ho do voleb uzavřít.
    ČT je souprava korumpovaných lumpíků. Jinak zpravodajství ČT přestěhovat na Mírov. Pro eventutelně dobré výsledky, vydávat jednotlivcům pochvalu zásadně před nastoupeným mraveništěm.
  • No k vyřešení problému stačí smáčknout knoflík a nechat si vlastní názor.
  • Tajemství "volebního potenciálu" České televize? Předposranost vedení. To se oprávněně bojí nejen pravděpodobně vítězné levice, ale i mocných nových trafikantů z poražené pravice. Takže na místo nezávislosti nové vlísávání se a vrtění chvostem. Jak typicky čechiš.
  • Měli byste se jít tady všichni léčit nebo začít dělat něco smysluplného. Je to jeden mindrák za druhým. Je mi Vás líto. Co takhle třebe si říci, že každý den udělám něco hezkého. Je to lepší, nežli tady závidět, nadávat, vyhrožovat a doufat, že mi někdo dá plus... To je známka frustrace... Jednoduše řečeno, nemelte hovadiny a žijte...
    • Snažím se dělat každý den něco fajn, ale nejsou love. Tak mi řekni za co máme žít?
      • Vymáčkni si ten vřed co máš mezi ušima, pitomče!
  • Proti partajokratickým šmejdům pomůže jedině adresná spoluvlastnická demokracie.

    V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Dlouho jsem setrvával v bludu,fanatického antikomunismu ale pokročilé metody moderní psychiatrické léčby mne uzdravily. Stydím se za hlouposti jež jsem dosud papouškoval a prohlašuji ŽE KSČM JE JEDINÁ DEMOKRATICKÁ STRANA A BUDU JI VOLIT. Vás vyzývám k témuž, Když jsem já dokázal prohlédnout ze svého omezení a nalézt správnou cestu, dokážete totéž i vy.
    • Dost lidí se dopracovává k témuž....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit