Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až se ze zdavot.pojištění přestanou financovat zbyteční úředníci v zdr.pojišťovnách,ministerstvech.kancelářích,nevýhodné smlouvy jako např.CETA-se týká i ceny léčiv ,léčit ti,kteří nepřispěli do zdrav.pojištění-ne proto,že jsou invalidní,ale proto-že se jim nechce pracovat bo se vyhýbají base polykáním různých předměttů,nebudou se zvát na drahé operace kulturní obohacovači apod. Až stát dokáže vymáhat platby za ošetření cizinců-zaplať a pak si to nárokuj u své pojišťovny,jako se v mnoha případech chovají v cizině k našim občanům !! Bude dostatek na léčbu našich pacientů !!! Ono je jednodušší ve zlodějczechiastaně zdražit léky,opětovně zavézt platby v nemocnicích než udělat pořádek ve zdravotnictví !!! Líkař na službě k sestře při nástupu " sestři,jdu na inspekčák -NEBUDIT !!! leda v případě požáru ať stihnu utéct !! " Doktorů " je dostatek,co mají vzdělání a chtějí plat na úrovni ,ale odborníků je málo !!! Vyhoďte ty povaleče,zaplaťte odborníky a ne údržbáře a cvičené opice !!! Zvyšte stavy zdr.sester a zaplaťte jim .Jen odvahu která vláda se do toho pustí !!! Kdo tu stávkuje-??-doktoři a jako si ti naši myslí,že se uchytí na západě-svojich lemplů tam mají také dost,tak sem se budou tlačit z jiných zemí,když budou mět slušný plat. A klidně bych zavedl umístěnky po studiu jako ČSR.
  • Bureš sní o tom (když náhodou spí), že až bude řídit stát jako podnik, tak bude jedno závodní zdravotní středisko a tam si budou muset všichni občané, tj. zaměstnanci AČ (Agrofertu Čechia) zaplatit léčení. A samozřejmě napracovat co zameškají v důsledku nemoci.
  • To už jsme slyšeli a četli v období každých voleb!

    I když např. New York se stejným počtem obyvatel jako ČR a ležící na zhruba stejné rozloze, má zdravotnických zařízení na svém území podstatně méně.

    Ale síť zdravotnických zařízení (včetně nemocnic) je věcí zdrav. pojišťoven, nikoli politiků, nebo té státní zastupitelky, co teď dehonestuje (na čí příkaz asi) šéfy pomalu všech zdravotních pojišťoven.

    Smlouvy mají špitály uzavřené na dobu určitou, po jejímž uplynutí zdravotní pojišťovny rozhodnou, zda se ten který špitál - resp. to které oddělení v něm - vyplatí financovat a jakým způsobem.

    Obecně by se měl rozšířit a financovat systém dopravy nemocných do páteřních zdravotnických zařízení, která by měla být zdravotními pojišťovnami financována přednostně.
  • Naše zdravotnictví je především špatně ovládaný moloch.Měl pravdu exministr financí Babiš,když věčně nastaženou ruku lékařů a farmaceutů odmítal s tím,aby si ve svém ranku udělali racionální pořádek.Aby vůči společnosti nevystupovali jako černá díra.To si pacient lékaři říci nedovolí i když by mohl nepořádkem,byrokracií a neochotou argumentovat.Víme proč.
  • Proč máme spoustu zdrvotních pojišťoven,když všecky musí zajišťovat to samé ???????????????????? Udělat jen jednu by zdravotnictví mělo peněz dostatek !!! A proč by to poslanci měli měnit,kdyš ředitelé a členové správních rad jsou jejich kamarádi !!!
  • realitu ale v tomto má vyjímečně pravdu. V zemičce jako je ČR by při daném počtu klientů bohatě stačily 2 - 3 zdravotní pojišťovny. Zbytečně se tříští prostředky do zdravotnictví, třeba to je ale úmysl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit