Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příměří - již cca přes půl roku Syrská vláda nabízí a dává zmýleným z řad banditů, co nejsou až tak velkými bandity, možnost složení zbraní za beztrestnost. Napravení bandité, či napravení zmýlení bandité podepisují dokument, že nebudou bojovat proti oficiálně většinou národa zvolené syrské Asadově vládě. A dokument o "loalajitě -věrnosti Syrskému státu - Asadovi stvrzují svým podpisem a otiskem prstu. Hodně z řad těch co se dali nebo byli přinuceni dát se k banditům toho využívá a obrací se k banditům zády. Ovšem to nelze pro ty to řezávali hlavy lidí a co lidi čtvrtili mačetami a nejen mačetami na ulici i jinde. Takoví dostanou jedině smrt.
  • Pokud jsem četl tak Syrie poskytovala svým občanům mnoho výhod ať ve zdravotnictví i školství.To je to samé jak Libie,kde bylo zdravotnictví školství zdarma.Mladé páry po svatbě dostávali vybavení domácnosti ap. To přeci USA a západ všeobecně nemohl připustit,že se někde mají obyčejní lidé líp jak u nich.To je jak u nás.Už jsem to tady psal vícekrát jak někdy kolem 1980 přijela sousedovi teta z Ameriky jako umřít domů do staré vlasti emigrovala po 1948.Tenkrát pomalu vezla chleba,že u nich/vUSA/ píší,že tady máme hlad.Apsolutně nechápala jak ona která republice nedala ani korunu tak má zadara doktory a i domov důchodců.No a za doláče,které tenkrát si přivezla si soused koupil auto v Tuzexu.To dneska nejlevnější místo v domově důchodců je někde kolem 12000kč! A i Voršiky v Praze chtějí 17000kč!Aby Duka měl víc,kdyby aspoň prasknul jak už je tlustej!
  • Fakt je, že je lépe raději jednat, než se pořád dlouhodobě vzájemně liskat každý den...Opozice chce záruky,...ale jaké zas dává ona záruky ?, že když tedy spolu dají mezi sebou řeč a tom, jak se věci skutečně mají, že v tom nebude zas nějaká levota a podraz ? Tohle bude spíše chtít mezinárodní "moderování" s cílem nových voleb, aby si lidi sami zvolili co chtějí. Začít před nějakým jednáním tím, že si někdo hned začně kláct podmínky, není zrovna moc chytré..Asi ještě některým řádně nevychladla hlava ke skutečně zdravému přemýšlení a jednání..Nemluvě o tom, kde chtějí všechny tyto strany na různé věci vzít prostředky a potřebné kapacity skoro ve všem ?, vždyť ta země je roztřískaná, lidi rozeštvaní a vzájemně dost "nakakaní", výroba v mnoha věcech funguje velmi špatně, obchody tím pádem moc nejdou a peněz je všeobecně jako v mnoha jiných zemích málo. Do takové nové "vlády" by stejně šel akorát sebevrah a blázen.
  • pokud je asadova strana nabídnout příměří,nechápu proč protistrana chce jeho odchod,přeci první musí proběhnout rozhovory a pak se teprve mužou klást podmínky.tady je jasně vidět že povstalci a jimi podobní tomu vůbec nerozumí a chtějí prosadit jen jejich zájmy,nejde jim vůbec o syrii jako takovou....
  • Jakýpak podmínky. Jedinou podmínkou mohou být nové volby, a třeba s mezinárodní kontrolou. Jaképak diktáty někoho. A nebo se tomu diktování dnes říká demokracie???
  • To je prostě totální šmejdovina protožě když Asad odstoupí tak to tam rázem zaberou proamerický idioti a skončí to jako v Libyi. když to nejde vojensky tak přes pátou kolonu hnus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit