Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, rychlodráhu na Letiště Praha Ruzyně nepotřebuji, trasu Metra "D" podporují všechny partaje.... z komediantů mi v politice stačí Stropnický jako odstrašující případ hned po KULISÁKOVI "dramatikovi" ... Neslibuje nic potřebného.. třeba přemostění Vltavy v Podbabě a napojení na Pražský okruh a Chomutovskou na západě... Tak pá,pá.... *3*
  • synáček kašpárka primátorem a ta štětka, co se na ni tak zubí na fotce mu budě dělat náměstkyni? Aspoň budou na radnici hezký koncerty, škoda že už je po bartošce *1* *1* *1*
  • Fašizující Usvit? Tady čtu.Se v redakci naprosto pomátli.Fak je že tam žádní velcí myslitelé nejsou.Zejména ten autor nedělních komentářů je kvalitní guma.Ovšem vyrazit s takovým kalibrem?To už se dost přibližují nedělnímu Rudému Právu.Tak tak kluci pěkně po bolševicku je třeba nám ukázat!
  • Kraviny sem píšete, ale že, OSN navrhuje zavést čtyřdenní pracovní týden tajíte.
  • Volte komunisty! Bude zde pořádek a klid!!!!
    • komunistický špíny vám zvolí zase Klause, co podporoval TOP09, ODS a další krypto komouše.
    • zvolí vám nového Klause a pak si zase budou hrát na slušňáky.
    • 100% souhlas!
  • zase ucelovy clanek proti usvitu??? jak se blizi volby tak do nich strili vsichni spolecne ze vsech stran..nejde ani tak o program nebo jednotlive osobnosti(neresim muslimy,postoj k ukrajine atd.) - jde o tu hlavni myslenku tedy odvolatelnost politiku,referenda a trestni odpovednost.z toho vsem spolecne vyskakujou pupinky kdyz si to predstavi.
    a to kdyby prosadili tak jim muze celej narod dekovat ..jenze narod pitomcu radsi bude dokola tocit ksindly z top,ods,kdu,cssd,kscm
    • akorát, že ten zprofanovaný ksindl z ODS, TOP09 (KSČM jsou stejný sajrajt) přešel k Okamurovi. Tak kdo je větší pitomec.
    • Marka znam osobne. Je to super ferovy a kvalitni clovek. Je videt, ze nekomu lezi v zaludku, kdyz pisi tak nenavistne clanky.
      • kočka - tak po se znáš i se supr férovejma chlapama paroubkem a ďuričkem, že jo? *15* *2* *1*
    • už je jedno koho, hlavně ne populisty z Úsvitu.
  • všichni přelezli z TOP09 k Okamurovi, nebo další modrý s...ě
  • Co se s Českým národem stalo? Ministr financí k nám dovandroval až ze Slovenska
    a část Prahy chce za primátora černocha. ODS se prezentovala jako národní strana
    a přitom měla ve vedení Němcovou.

    Masaryk měl velkou radost že národ setřásl otrocké jho v podobě šlechty a církve.
    Však koukám na telku a v parlamentu nám chrápe nějaký dědek. Nic proti tomu
    ale je trapné že si nejde lehnout domů ale podřimuje za velké státní ( naše) peníze.
    A tento von Rakousko bez Uher a církev jsou opět na koni zatímco občané jsou opět otroci pánů.
    • Dost trefa. KS se mnohem vic, nez jako Cech chova jako velkonemecky Rakusan. Ti sami
      rakousti Velkonemci v generalnim stabu rakouskouherske armady zavlekli Rakousko-Uhersko do 1. svetove valky ujistovanim Franz Josefa II. o tom, ze pujde v podstate o policejni akci proti podporovatelum sarajevskeho atentatu, ze za 14 dnu je po valce a Rakousko-Uhersku ze pribude dalsi uzemi-Srbska, ze Rusko ani Francie s Anglii nezasahnou do valky na strane "srbskych kralovrahu" a skoncilo to celosvetovou valkou, miliony mrtvych, koncem tri dynastii,koncem Rakousko-Uherska a bolsevickou revoluci v Rusku/de facto protiruskou/
      a de facto muze i za jeho pokracovani - 2. svetovou valku. I ten velkonemecky podtext
      Rakusanu i sudetskych Nemcu je za ni./ Mimochodem, kolik Cechu vi, ze sudetsti Nemci se pri vzniku CSR nejen nechtelo stat soucasti CSR, ale ani Rakouska a ze/mimo Znojemska/ se chteli pripojit k porazenemu Nemecku? *10* *10* *10*
      • Mimochodem, dokazuje to i svym protisrbskym /a protiruskym/ zamerenim. Kdopak to jako
        zamini CR za Topolovy vlady uznal separaci Kosova od Srbska a uznani jeho samostatnosti
        a dnes "horuje"pro nacky ze Svobody a Praveho sektoru na Ukrajine a vubec mu nevadi, co provadeji! Jedina podivnost je v tom, ze to nevadi nekterym/zejmena prazskym/ Cechum.
        Ale mezi nimi je hodne potomku tech, kteri v r. 1942 "vitali" hoch Heydricha a nasledne v r. 1948 Klemu po navratu z Hradu. *10*
    • Topnácek Daidalos prostě volí Kárla von Sajrajta z Bilderbergu a jeho stranu se soudruhem Štětinou, co za totáče byl v SSSR více než v ČSSR a dnes řve pro změnu pravicově a pro fašisty banderovce div se neroztrhne. To je ukázka rizích charakterů.
      • To je zajímavé, že Štětina a Kárl spolupracoval docela úspěšně na asociálních zákonech spolu s Putinovským pohůnkem Kikinou. Ve skutečnosti Kárl a Štětina si pouze hrají na odpůrce Putina a Klause srandisto s ruskou mantrou o fašistech z Ukrajiny.
    • Musíš být pěkný pičus, když ses rozhodl pro Kikinu a carsko-syfilitckého trpajzlíka!
      Moc sis nepomohl! Zakrslík to nemá navždy! Pokud sis nevšiml, i Lukjašenko se učí
      bělorusky, i když ruštinu ovládá lépe než svůj rodný jazyk! Čpisrala Putka chce,
      aby i v Bělorusii molhl sovětský prostitui rozhodovat sám, a to se Lukašenkovi nelíbí!
      Proto začíon á brnka na běloruské národní struny! To zase Klausopvio je úplně jedno!
      Proto bude blb a kolaboprant Kikinma 7. lkistopadu "znivečen"! Nejmoéně však
      odvlečřen do Bohn ic, bolševický bastard!,
      • Uklidni se tečko - Daidalosi, protože ty pro změnu kolaboruješ s Fashingtonem, co podporuje fašisty-banderovce na té rozkradené Ukrajině i s vory v zakoně s Porošenkem v čele a i ISIS a ISIL i AL-Kajdu s Talibánem a to s plnou pusou boje proti nim . Opravdu obdivuhodní křiváci a k tomu jim pomáhají Katar, Bahraj, Saudská Arábie. a vazalská EU, která je odposlouchávaná Big Brotherem a pak skáče jak Obama píská. a firmy v EU se bouří. .
        • komunistický fašista podporuje kapitalistické Rusko s fašistou z KGB, vy máte tu palici fakt vyhrabanou. Kikinu jste taky dostali na Hrad, špíny.
          • Kdy konečně ve svém mozečku pochopíte, že komunismus a fašismus (nacismus) je OXYMORON... *7*
            • spíš synonymum, ne?
  • jeho fotr byl jen zpevak , ale za to trida. Synacek nikde nic , nebo vsude ale vysledek zase nic.
    • Řídil dopravní letadla - Černoch, jak jsi si jistě přečetl, takže hlupák asi dopravni letadla neřídí, že? Je vidět tvoje pronikavé IQ. a piloti chodí do důchodu dřív než ti ostatní a jak jsi si zajisté nevšiml, tak v Aeroliniích , které jsme tak úspěšně prodali Kalouskem za cenu jednoho motoru toho Boeingu, které právě tento pán řídil, dnes prochází restrukturalizací, tedy propouštění veliké, a první na řadě jsou ti před důchodem, to tak bývá. Tak přešel. Vadí, mně ne. Ona totiž v ČSA asi nebude v budoucnu slavná budoucnost. téměř pro nikoho.
  • Nechápu co znamená tato část v textu: fašizující Úsvit přímé demokracie (Tomia Okamury).
    • "Nalepku" fasizujici medialni sceny ve vlastnictvi jevreju a Nemcu, majici odrazovat priznivce Usvitu od volby. *3*
    • Že autor je negramot,nebo placenej v*l. *1*
    • Kdo podporuje fašisty banderove společně s USSá a vazalskou EU i s vory v zakoně s Prošenkem v čele tak to jsou ryze demokratické strany, proto také na majdan v Kyjevě, všichni vyjeli podpořit molotovovy koktejly na náměstí v čele s Kchárlem , Kocábem , Pánkem co jim tu zahraniční cestu Bilderberg královsky zaplatil, aby padla legitimní vláda a nahradila ji junta a řezali se policistům hlavy a střílelo se do lidí a dodnes nemají odvahu to vyšetřit a říci pravdu, že střílel Pravý sektor . Tak toto jsou všechno strany demokratické, ale Úsvit jak vidíte, je strana fašizující, protože přímá demokracie, referenda se nikomu k vládnutí nehodí. Tak to nebude dlouho trvat a tyto strany nakonec ovládnou celou EU, protože je nejvyšší čas, abychom řidili státy přímo, pomocí referend jako ve Švýcarsku a jako Švýcarsko se i chovali v dalších oblastech a ne jako EU, která přišla naprosto o zdravý selský rozum a podporuje klidně fašisty, nad čímž se nyní začínají hrozit i samotní Židé v Německu i USA, kteří se nějak se zpožděním teprve probrali. Tady máte jasný důkaz, jak se pracuje se slovy a vymývají se mozky ovčánkům. Tak si to nenechme líbit.

      Klidně volím Černocha a zakroužkuji další osobnosti napříč politickým spektrem, protože nemá cenu volit strany, které jsou prolezlé křiváky jak trámy červotočem.
    • Komunizující Japanese tvrdí, že nejspravedlivější strana je jedině KSČ, vaginist!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit