Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • felix.julec
    OBECNĚ - Novináři (dnes už je jedno jestli ČTK,BBC,nebo CNN) ztratili důvěryhodnost,proto veškeré informace třeba brát s rezervou.
  • "Viníky násilností potrestá" - fajn, tak především je třeba potrestat Rohingy - vrahy policistů v daném regionu, co tyto policisty zabíjeli za účelem získání jejich zbraní a nakonec i bot a ošacení!

    Tento terror byl ostatně důvodem akce armády Myanmaru v tomto regionu, když zde hledali terroristy. Při rozlehlosti území armáda považovala za vhodnější ony Rohingy koncentrovat na území, které bylo snadno uhlídatelné - bylo to i v jejich zájmu. Ale oni volili exodus. Kdoví, zda dobrovolný!

    Ostatně stejně, jako paní Su Tij se vyjádřili i představitelé Indie, kam se Rohingové rovněž přesunuli. Indičtí policisté a vojáci je umístili do ohrazených osad, poskytují jim stravu a ošacení - a podrobují je výslechům za účelem objasnění důvodů vstupu do Indie.

    A najednou se z Indie tisíce Rohingů -aniž vyčkaly konce azylové procedury- začaly přesouvat do Bangladéše!

    To je ovšem muslimská země, tam budou mezi svými . . .
    Nota bene, když budhismus vyznávající většinové obyvatelstvo proti možnosti návratu MUSLIMSKÝCH Rohingů se účastní demonstrací po tisících (zpráva z 22.9.).
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/449625-severni-koreu-totalne-znicime-pohrozil-trump-v-osn-ted-mluvi-zeman.html
  • kam vleze muslim, tam je jenom teror a zkáza, vykopejte ty špinavé muslimy z barmy, jinak je s vámi konec tak jako s evropou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit