Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14*
  • Ještě že jsme ty skopčáky odsunuli, jen si vzpomeňte kolik našich oni vyhnali z pohraničí a kolik jich brutálně zavraždili!
  • “ - kurwa, pies mi zdechł...”
    “- tak zwyczajnie?”
    “- nie, kurwa, z efektami specjalnymi...”
  • Něco shnileho je boj státě dánském: Lidé chcípají na ulici, psi a kočky umírají na klinikach!
    Až tam jsme se od
    Listopadu dostali
    • "Nejsme jako oni", tam se stala ta chyba.
      • Ano stala poděkuj Havlovi.
  • Olšancký pan prezident má jméno a titul jen vy jste howno v trávě
  • Bělobrádek je nejen vlastizrádce co se bratří s landsmanšaftem který z pohraničí brutálně vyhnal české lidi, ale i nebetyčný bůvol co mladý holce napíše že její pes chcípnul, případně pošel ! Kdyby chcípnul tak se vyhne v budoucnosti oprátce !
  • která už nyní zas zaprodává republiku skopčákům do Německa. Jak si může dovolit tady ten přiblblý blonďák řečnit na sudetoněmeckém srazu? Hačat v první řadě s prasetem Posseltem? A dokonce se vyjadřovat, že bychom mohli být jedním státem? Je to bezmezná a trestuhodná blbost. Kolaborantství se u nás vždycky trestalo. A veřejně!
    • Ti "skopčáci" jsou naši spoluobčané, kteří byli brutálně vyhnáni ze své vlasti a mnozí z nich přitom byli bestiálně zavražděni. Jenom proto, že mluvili německy. Ve Švýcarsku se mluví čtyřmi jazyky (německy, francouzsky, italsky, rétorománsky) a všichni jsou Švýcaři.
      • Jasně většina z nich zvedala pravice a v případě vítěství by jsme byly povražděni nebo sterilizováni a používáni jako otroci.Fajn spoluobčané :D
  • Jinak ta příznivkyně soudruha Bělobrádka co si stěžovala jak se guru vyjádřil na facebuku je asi silná katolička dle projevu slabá duchem a navrhuje katolickou diktaturu,jo voni ty katolíci a nejen oni to s tou láskou k bližnímu svému "mysleli vždy pouze křištálově čistě"


    Lucie Sulovská
    v pondělí
    Dneska zemřel náš Alf, pes, ke kterému jsem nikdy nepřilnula. Naši si ho koupili, když jsme ještě měli našeho starého jezevčíka Bennyho, který se narodil dřív než já. Toho pořídili na trhu, kde ho pod košilí nosil nějaký pochybný trhovec. Prodal ho, jen tak načerno, bez papírů. Když si Beníka přivezli domů, byl dost nemocný a vypadalo to, že brzy umře. Nakonec žil dvacet let a byl neuvěřitelně odolný. Věčně byl na útěku, párkrát ho přejelo auto, někdo ho postřelil, sousedi si...
    Zobrazit další

    ALF- animálně lidská forma s humorem co nejradši jí kočičky a je z jiné galaxie ,pro znalé vynikající sitkom na rozdíl od ozzáka *1* *1* *1*
    se ani nedivim že utíkal i ten pes poznal co to je *1* *1* *1*
  • Proč tedy není v článku uvedeno, co vlastně ten Bělobrádek řekl? Autor mi připadá jako trouba.
    • ještě dodatek od té paní katoličky, sousedi si na něj pravidelně stěžovali, naši ho zavírali a já řvala, aby ho pustili. Dokonce jsem s ním chodila na procházky, když měl zaracha. Přitom když jsem se narodila, tak na mě vrčel a snad mě i kousnul, to si pamatuju. Ale později jsme se měli moc rádi.
      Alfa si naši koupili od nějaké paní profesionálky, která se zabývala chovem bernských salašnických psů. Pamatuju si, že to bylo okolo Vánoc a že jsme se cestou zastavili podívat na třebechovický betlém, nad čímž jsem tehdy ohrnovala nos. Na rozdíl od Beníka, který vždycky všechno přežil, žral zbytky, spal venku a prakticky nikdy se s ním nejezdilo na veterinu, měl Alf vybrané granule, vlastní boudu, absolvoval různé zdravotnické zákroky, nosil psí krunýř a všechno možné. Sedmdesátikilový Alf taky podle mého tehdejšího mínění malého Beníka šikanoval, navíc se s jeho příchodem stal z Beníka jasný outsider, pro které mám docela slabost. Takže jsem k němu přilnula ještě víc. K Alfovi ani ne. Beník umřel nakonec přirozeně - jednoho dne si lehnul na sluníčko a prostě usnul. Řekli mi to až druhý den, ani jsem se s ním nemohla rozloučit. Nebyla jsem tehdy ještě věřící a tak mi ani nepřišlo blbé mu sbít dřevěný kříž - časem stejně shnil.
      Poslední dobou byl Alf velmi nemocný, často brečel a já se poprvé přistihla, že jsem kvůli němu vstala z postele a šla ho ven pohladit. Včera jsem se dozvěděla, že už nevstane a dostane tedy asi injekci. Možná. Sebralo mě to nevídaně. Večer jsme ještě s bratrem u něj klečeli a bratr říkal, že je na tom líp a že možná... Ne. A protože jsem v Praze, ani tentokrát u toho nejsem. A mrzí mě to. Tak odpočívej v pokoji, můj milovaný rozmazlenče.
  • Dá se k takové kravině, jako je tenhle článek, vůbec něco rozumného napsat? Sotva.
    • Ty vogo takovou příznivkyni a voličku mít tak chodim pod úrovní kanalizačního řadu *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit