Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Copak Čižinský...

  • dzixy

    Domnívám se, že na obzoru je další politický pomatenec a "Hujer".

  • Čižinský zřejmě ztratil soudnost.

    • A von ju někdy měl??? Praha ma na postech vůbec same ODBORNIKY!!! Menovat je nebudu.

  • mun.go

    Možná, že by Jan Čižinský mohl definovat své pojetí termínu "zem" - pak by se ukázalo, jak to vlastně myslí:  .... 3000 statečných, kteří budou mluvit s občany, získají jejich podporu pro nové lidi v politice a posléze změní naši zem k lepšímu ... najít "dobré lidi" a vyslat je, aby začali měnit zem ... . Jsme sousedé v naší krásné zemi ... převezmeme odpovědnost za další vývoj naší společné země ...

    Pták na obrázku vypadá jako orel / orlice. Ale moravská to nebude. 

    Ta naše moravská má na hlavě korunku.

  • Čižinský je politický kádr v duchu eurohujerského katechismu. Tak mladý a tak už zkompromitovaný a nevěrohodný ! Čižinský prokázal, že se umí ohánět, a bodejď by ne, když jeho nejvěrnějšími pomocníky jsou obskurní praktiky typu demagogické dezinterpretace, mystifikace či ohýbání těch hodnot, kterými se v abstraktním světle mocně ohání a snaží se zaujmout pózu vždy spravedlivého poloboha. Čižinský má naději na obligátních pět procent příznivců při příznivé konstelaci hvězd. Oněch pět procent je minimum těch členů naší populace, kteří mají vážné problémy s racionálním uvažováním. 

  • Kdepak má hranice ego současných "baby politiků?" Vychovaní soutěží prostě soutěží s ekonomickým krédem - za co nejméně práce - co nejvíce peněz!!!

    Pan Čižinský by neměl být nařknut z toho, že se mu nechce dělat - lidé na Praze 7 jsou s ním spokojení. Jenže prostě všechno má svůj čas. I politické koryto pane Čižinský. A Vás jistě nemine - úsměv na to máte jak z amerického filmu. 

    Zachovejte si pracovitost a ono to přijde i bez podvodů s názvy balíku polointeligentních (o to víc zapálených) podporovatelů takové party. 

  • Jo máme tady tradici.Mluvků s lidma.Moc se to povedlo vyhlášenému šejdířovi někdejšímu majiteli TV NOVA.Jezdil po republice seděl v každé hospodě a poručilpo pivu.Vyplatilo se.Šejdíř zakotvil v Bruselu.Sice vyfičel ale už má doživotně královskou penzi.Po jeho zádech se vyšplhala jemu podobná Bobošíková. Akorát že za  extra lumpa jsme museli zaplatit 10 mld. americkým majitelům TV stanice. Protože se vyčuraně z odpovědnosti vyvlekl.Takže taková je tady zkušenost s těmi co to myslí dobře pro všechny.Po čase všichni zapomenuti.Zůstává vlastní blaho.Takže čest práci, stateční hoši.

    • Lidé šejdířova typu mají vztah k zlaťáčkům v krvi. Šejdíř se ani nezačervenal, když přišlo na placení. Ti  jdou "přes mrtvoly".

  • Každý kdo leze do politiky nemá zájem o pořádnou a slušnou práci, pouze hledají jak se bezpracně napakovat a pomlouvat ty druhé. Pro mne jsou všichni politici nevolitelní jednoduše protože mají pokřivený charakter. Nikdy žádný zdraví, silný politik si sám stotisícový plat neubral aby přidal chudým a nemocným, který má pouze žebračenku.   

    • Přesně tak. Další vychcánek s širokým úsměvem. Opravdu jediný kdo není politik je Andrej Babiš on umí řidit stát, tak aby to pro stát mělo ekonomický efekt. Já budu zase volit Andreje Babiše, protože prolhané politiky nemám rád ať už je to tisíc chvilek nebo lhář kalousek nebo lhář fiala, protože ti si politiku představují, tak že lhaním získají hlasy a pak budou rozdělovat peníze svým kamarádům. Ale Andrej Babiš jim udělal čáru přes rozpočet nekrade a to je štve. A jestli zase přidá důchodcům a zruší superhrubou mzdu, tak zase vyhraje volby a kalousci a fialove vymřou chachacha bicane ty vole 😎😎😎

      • Řeknu ti jak se to dělá. Vyberu si zemědělský podnik kterému nejdou produkty na odbyt, Zajdu za majitelema budov, pozemků řeknu, že jim seženu odbyt a zastřeším. Zemědělci budou tvrdě pracovat já jim dám pouze min. a zbytek si ponechám. Postupně je zadlužím a potom je za babku koupím. Když je vlastním už je to jednoduché budou pro mne pracovat a já se budu pakovat. Seženu si dotace a už to jede. Kdo bere nejvíce dotací s EU a pod. na zemědělské podniky a pod? Nemusím krást, ale jednoduše poctivé lidi oberu. Potom napíši do zpráv jako jsou tyto, Babiš nekrade udělal jim čáru přes rozpočet. Většina pomatených si myslí, že je vše OK ale není to tak jak to vypadá. Ještě jsem neviděl STB který by to myslel dobře a jednal s láskou k bližním. Babiš je totiž prolhanější politik než si vůbec dovedeš představit. Nestačí hrát šachy, musíš vyhrávat.  

        • Cituji:"Řeknu ti jak se to dělá. Vyberu si zemědělský podnik kterému nejdou
          produkty na odbyt, Zajdu za majitelema budov, pozemků řeknu, že jim
          seženu odbyt a zastřeším. Zemědělci budou tvrdě pracovat já jim dám
          pouze min. a zbytek si ponechám. Postupně je zadlužím a potom je za
          babku koupím. Když je vlastním už je to jednoduché budou pro mne
          pracovat a já se budu pakovat."

          Takhle se to ale nedělá, váš popis je zjednodušující na úkor srozumitelnosti.

          Pokud pro mne někdo tvrdě pracuje, já mu dám minimum a zbytek si ponechám, nemusím ho kupovat, aby pro mě pracoval a já se pakoval, protože tak již činí.

          Pokud někdo kupuje zadlužený podnik, obvykle po koupi za babku následuje vyplacení věřitelů, alespoň takovou mám zkušenost z praxe. Jistě je možné nechat podnik rozdělit, koupit zdravou část podniku a zadluženou ponechat původnímu vlastníkovi, ale takto obchodovat dokáže hlavně stát, jehož konsolidační agentury dokáží produkovat gigantické ztrátové položky.

          Co se týče dotací do zemědělské výroby, tak ty pobírají zemědělské podniky samy. Je možné dotace například za holding sečíst, ale tím se získá číslo o ekonomice jednotlivých podniků nic nevypovídající. Vzhledem k tomu, že problematika ekonomických vztahů a ukazatelů mezi holdingem a jeho podniky je velmi složitá, mohl byste  jako znalec poskytnout nějaké podrobnější vysvětlení - váš text uvedený výše je hádám pro většinu čtenářů nicneříkající.

          Pokud slovem STB označujete Babiše, zřejmě se mýlíte - Babiš příslušníkem STB nebyl. 

        • A proč to teda nedělaš stejně jako STBaci ? Proto že to neumíš!!! I ten Havel s STB spolupracoval aby jej nakonec 100% komunisticky parlament zvolil prezidentem vyměnou za beztrestnost komunistu!!! Seš jen obyčejnej nava vše bylo davno domluveny předem stejně jako do dvou let rozdělit republiku pokud se převrat povede!!! Vše byl jeden velky PODVOD!!!!!

          • Proč bych to měl dělat a kdybych to chtěl udělat tak již před 30 lety a ne teď. Nebyl jsem v STB byl jsem slušně vychováván k poctivosti. Položit otázku a proč to teda nedělaš stejně jako STBaci může položit jedině ubožák. 

  • Je to takové uskupení-neuskupení, hlásající změnu-nezměnu a neději-skepsi, prostě pan Čižinský si tak trochu hraje na chytrou horákyni. Jsem zvědavý, jestli na ty hovory s občany příjde napůl oblečený a napůl nahý, napůl pěšky a napůl na voze. Hlavně je to ovšem kočkopes, jaký jsem na naší politické scéně ještě neviděl.

  • Čižinský potvrdil, že je nevolitelný. Dále že podceňuje inteligenci mimopražských občanů, potenciálních voličů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit