Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná pro Vás mám pár užitečných informací, takže popořadě:
    - Máte pravdu, stát jste "vy".
    - Politici by měli... - to je hezké přání.
    - Snad nemusím ani uvádět příklady tyranských režimů, které nejsou nebo nebyly součástí globální ekonomiky a politiky.
    - Živí se jako programátor, pro "občany" toho dělá mnoho, detaily na požádání.
    - Klíčová informace: Demokracie znamená vládu většiny. Neimplikuje svobodu a především rozhodně neimplikuje svobodu slova. Opět střílíte mimo.
    - Orientovat se v tom nemusíte a jak vidno tak ani nečiníte.
    - V poslední větě Vám chybí sloveso, ale řekl bych, že jsem i tak krásu Vašeho návrhu odhalil.
    Takže, jak tak koukám, z argumentů Vám zbyly jen ty dredy. *5*
  • zeman kulhá a taky nám to nevadí. nevadí nám proto ani dredy. Podstatné je, co je v hlavě.
  • Stát jsme "my". Zvolení politici by měli hájit své občany. Bohužel jsme však součástí globální ekonomiky i politiky, tak to vypadá jak to vypadá. Jen by mě zajímalo, kolik dětí tento chasník vychoval, čím se živý a co smysluplného kromě uvedených keců pro stát a občany udělal.
    Opět redaktor udělal "svou práci". Bravo. Přečetl jsem si pár řádků a viděl foto. Hanba číst. To je však ta negativní stránka demokracie. Každý blbec si může plácat co chce. Ale musíme se v té změti nesmyslů a bludů orientovat jako občané svou vzdělaností a vyspělostí. Podobné aktivisty pro výstrahu národa.
    • Tento chasník vychoval 3 děti a živí se jako programátor. Vystudoval MATFYZ.
    • ANO, globálně jsme si zvolili bureše a zemana *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ATLAS....nadrbani Ukrajinci požadují výměnu učiva v atlasech našich žáků,kde je Krym označen jako sporné území. Tzn.skutecnost je taková,ze je a bude navždy ruský,ale dětem se bude vtloukat do hlavy,ze je ukrajinský))
    Země je placatá a přece se točí)). Zkreslovat realitu,provadet lobotomii jen tak dál.
  • to musí být ale hodně dobrá travka,,,,, všecí zme můdrý ale on....je najmůdrejší
  • Urza píše už po léta články na web D-FENS a je tam dost oblíben, spoustu jeho článků jsem četl.
    Jeho názory nezatracuji, něco rozumného se z nich vybrat dá.Jak může ale vzdělaný, přemýšlivý člověk, který svoje názory celkem úspěšně prezentuje na veřejnosti, nosit takto problematický, řekl bych až nebezpečný účes?
    Proti dredům:
    1) Mohou se namotat na rotační součásti strojů, třeba řemenici alternátoru u auta, nebo se stal dosti hrozný úraz, kdy se dívce namotaly vlasy na hřídel zadní nápravy motokáry.
    Všude se něco točí, dredman aby ani raději nevylézal z postele. Já bych se s takovým účesem zcela jistě namotal během první hodiny v práci.
    2) Ve rvačce je dredman zcela bezmocný, pokud ho někdo uchopí za vlasy. Za vlasy může být velmi snadno vytažen z davu policií, nebo bezpečnostní službou.Běžné na koncertech a festivalech. 3) Větší část lidí pokládá postavy s tímto účesem za smažky, nebo v lepším případě za bláznivé alternativce. 4) Hygiena, pohodlí a pracné udržování. Pro mluví snad jenom odlišení se od ostatních, což je ale pro přežití objektivně nežádoucí. Největší šanci na přežití mají v džungli nenápadní, ještě lépe neviditelní.
    • Znam jsem několik podobnejch týpků vesměs to jsou velice dobří lidé avšak časem a dospěje k tomu každý dradař jsem je potkal se zcela holou hlavou či velmi krátkým účesem na dotaz kams dals dredy VŽDY stejná odpověď BREBERKY *1* *1* *1*
    • Jestli jsi to nepochopil, tak tady nejde o dredy ale o to, co má v hlavě. Osobně si myslím, že tam má samé nesmysly.
      • pan0
        Doopravdy nejde o vzhled ale o rozhled , o empatii, poznání. To co říká může fungovat pro X % lidí, ale ne pro společnost jako celek. Může fungovat pro kibuc , určioté dobrovolné společenství podobně smýšlejících lidí . Ale to je vše
      • Inteligentní člověk dredy s bleším cirkusem si na palici nepěstuje.
  • S dovolením, bych požádal redakci Tiscali aby , jestli je to tedy možné,laskavě odstranila tento prdelní ksicht, z předního místa na hlavní stránce.
    Předem děkuji.
  • Ten chlap popisuje doslovnou utopii a anarchii, která kdyby skutečně nastala, tak by z toho vznikl doslova i do písmene, časem..nikým neřízený mrdník a chaos.,kde státy by v samotné podstatě zanikly a vládly by pak už jen silné a agresivní skupiny, "menšiny" atd..Díky nechci !..Faktem však je, že stále více "stát"..neúměrně zasahuje lidem v jejich životech..a většinou je to paradoxně opět stát., který občana, pokud nepatří k nějaké, té "neziskovce" či "menšině" nechává v případě nouze či jiných problémů..v podstatě na holičkách, šikanuje ho, podráží mu nohy a když už člověk upadne a chce vstát, tak mu ještě šlápne na krk a ještě drze chce, aby mu občan za tyto "státní služby a pomoc" zaplatil výpalné znovu a ještě mu v úkloně políbil "státní" ruku, kterou ho před chvílí zmlátil i okrádal..Jde v principu jen o hledání úměrnosti, na co ještě stát má právo a do čeho už by lidem i jejich rodinám neměl už strkat svoje pracky i nos a nechal je na pokoji žít., což však neznamená neřízenou anarchii a chaos, jak si to mnozí lidé naivně a částečně i vychcaně myslí..
  • Že je dost lidí na světě takového myšlení,je nabíledni.Stát je zatím nejvyšším prvkem lidské pospolitosti.Tento "také člověk" by nejraději poslal lidskou společnost do prvotně společenského řádu,ale s mobily a současnou technikou.Zákony jsou pro něho zátěží,povinnosti jakbysmet.Dnes to vidíme denně a příkladů neposlušnosti a netolerance k zákonům státu jsou tristní.Stačí jen ten příklad z Prahy-tzv.skwoterů-,kteří na zákony kašlou a znepříjemňují život i okolí.I to školství,které tento možná i vzdělanější člověk kritizuje ze všech stran,je úděsné.Stát by se měl vyvarovat takovýchto individuí,která svými šílenými nápady ohrozují nastoupenou cestu demokracie.Té demokracie,která má zákony a v nich se realizují nejen klady ,ale i povinnosti.A povinnosti tento druh lidí striktně odmítá.
  • anarchisti trotli. Trotli kteří dělají potíže kudy chodí. Jsou navíc agresivní. Pokud jsem odredovaný páchnu a kecám kraviny tak alespoň zalezu. Tady tento exemplář dostal životní šanci něco štěknout. Těžko se kdy bude opakovat. Kecá krásně ale sakra daleko od reality.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit