Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další šlendrián tohoto havelostánu zvaný Absurdistán,Jsem rád,že jsem volil Okamuru a ostatní Babiše.Příště to budou tyto dvě strany.Ostatní půjdou budovat rozkradené zničené fabriky,zkrátka průmysl a bourat sklady Amazonu a dalších.Práce osvobozuje.Rolníci pěstujte naše plodiny pro naše lidi a děti a ne ten sajrajt co nám sem posílá EU.
  • Celou akci lze hodnotit jako nebývalý šlendrián státního podniku SSHR.Je vidět,jak stát o své podniky dbá a jak je kontroluje.A že by měl přestat obsazovat vrcholné a kontrolní orgány osobami za odměnu a dosazovat do nich prověřené odborníky.Doba "Postřižin" s dozorčí radou pivovaru je snad už dávno pryč.
    Chci ale v tomto případě poukázat na to,že si SSHR dělá z Möllenu srandu co do vlastnictví nafty,zatímco nepokrytě tají argumenty,které předžalobní výzva musí přeci obsahovat.Degradovat Möllen na hokynáře,který pindá "je to vaše,není to vaše",je ubohost.Buďte korektní,pánové z SSHR.
  • Raději bych řešil,kde se nachází nafta za cca 300mega co chybí!!! Jak bylo uvedeno ve zpravodajství TV prima.
    • se obratis. Ve 21 stoleti po Kristu malicko jinak . Kapalina jsi a v dym se premenis . Novodobe kostely kde se tomu deje se nazyvaji automobily a chramy pro tu premenu vytvorene cerpaci stanice potom. Misto nabozenstvi jen ruzne jine nazvy tech pump. nabozenstvi stejne . Prachy co nesmrdi a tecou. Ne kapou , tecou .
      • Spletls jste si stránku,diskutující.Mír v duši.
        • mily pomyleny synu .
  • Na takovyhle betlem prisel uz pre lety jisty veliky Cech , cestovatel a filantrop , tc v Jizni Africe. Jmenuje se Krejcir Radovan. Jako pres kopirak , opravdu.
    Nuz tedy , mozna to vcil vyjde . A nebo bude zase nejaka sjanda se slavnym utekem viz ten Radek tenkrate. Paroubek ma snad take touhu zpatky ke korytu , asi mu vysycha , takze cast hereckeho obsazeni by se mohlo zopaknout.
  • Absurdní, skladovat rezervní zásoby paliv pro případ nouze na území cizího státu - už vidím, jak bychom je v případě potřeby dostávali zpět.

    Souhlas s předchozím příspěvkem . je třeba odpovědnou osobu zavřít do vazby a začít vyšetřovat, beze spěchu a důkladně.
    • predstavujete pod takym pojmom absurdne ??
      Cely henten slepenec ceska kotlina zvany ??
      Ja hej.
  • nafty v Německu ? Kdo podepsal smlouvy ? Jaká je jeho hmotná zodpovědnost za tento obchod ? Kdo zaplatí tento bordel ?
    • Přece Voni zaplatěj. A já taky! A to se tam toho za 100 Mega "vypařilo"! *6* *10* *11* *16*
      • vyparilo SE to. Proces spalovani ktery konci tim ze latka vychazi ve skupenstvi plynnem vyfukem se pri vetsi davce dobre vule vyparenim nazvat da.
        Pochopitelne za jistych dejme tomu idealnich podminek. Tzn ze skupenstvi kapalne je prodano , distribuovano tedy , nejakou neziskovou organizaci nazvanou cerpaci stanice - jmeno si dosadte prosim - coby pohonna hmota . Takzvana nafta motorova .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit