Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskuze o tom, jaký je rozdíl mezi fašismem a tzv. komunismem je zbytečná. Jedná se pouze o dva názvy téhož. Je to jako rozdíl mezi vepřem a prasetem, erteplí a kobzolí, koncentrákem a gulagem nebo Holandskem hledaným válečným zločincem - kápem v koncentáku a soudruhem Zápotockým. Podrobným studiem se dopracujeme k poznání, že tzv. komunismus je jen o něco brutálnější a krvavější forma fašismu, kde je ovšem takový nepořádek, že vrazi ani neví, kolik už umlátili obětí a na rozdíl od fašistů si vraždy nefotí a neevidují. Komuny nikdy nebyly nic jiného, než "výchovné" pracovní tábory (koncentráky, gulagy - na názvu nezáleží), kde lidé "šťastně žijí", neboť údajně dostávají, co si zaslouží a tzv. podvratné živly zde dojdou převýchovy a poznání, kudy vede ta "správná" cesta.
  • Pošlapat obyčejnou lidskou víru ve spravedlnost, svobodu a lidská práva, kvůli kšeftům pana Kellnera v Číně je sice nechutné, ale pro určitý druh prognostiků, bohužel, dost typické. *9*
  • Admine - díky !!!!!!!
  • Bolševici vzdejte se! Moje cínová armáda v čele s Napoleonem pochoduje na Moskvu!

    Komunista byl tyran. Nutil lidi bydlet v bytech tedy uzavřených prostorách. My své vlastní
    občany necháváme žít na zdravém vzduchu pod mostem a tím lidstvo vracíme
    ke kořenům. Tedy rovnou do pravěku.

    Komunista lidem bez práce peníze nedal. To my je dáme všem lenochům jenom
    za dělání dětí a hraní automatů. Za nás jsou tučné koláče i bez práce!
    Komunista hlídal hranice a tím bránil svobodnému podnikání. Nyní pašování dětí i drog jen kvete. Vy máte v komunismus víru - my děláme do státní pokladny další díru!
    • zavolám tvému vychovateli buzno *1*
  • Ti rudí teroristi vám vyvraždí celou rodinu, rozkradou veškerý majetek, a pokud to přežijete, zavřou vás za to na doživotí. Tak vládnou komušisti!
  • Alina je podle těch keců zase ožralá jako to *12* - teda Kalousek. *1* *1*
    • No u mužika se to už ani nepozná, protože střízlivýho mužika nikdy nikdo neviděl. *1*
    • Dobře vás Alina vytáčí soudruhu, že?
      • Admina taky *15* *15* *15*
      • Je akorát tak pro srandu lidem i králíkům. Pleteš si pojem a dojem tržní otroku. *1* *1*
  • Alina, nějak nám v tom děláš guláš. Od roku 1941 do roku 1945 proti sobě válčili fašisti a komunisti. Jedněch zahynulo 10 mil. a druhých 20 milionů. Pravdou je, že fašisti měli koncentrační tábory a komunisti měli gulagy. Ale fašisté byli poražení a tak to asi ti, co zbyli nalezli mezi komunisty, nebo jak to vlastně bylo. A filozofie stále rozlišuje mezi těmito dvěma proudy. Ty to tady meleš pořád dokola, jako by jsi neuměla napsat větu rozvitou. Možná by bylo dobré, kdyby jsi se tady ukázala s nějakou úvahou fašisti x komunisti, abychom si udělali jasno.
    • Mně se nejvíc líbí, jak vás soudruhy ta Alina dokonale vytáčí; snad jste dokonce založili její antifanclub.
      • Musím se omluvit, ale nejsem soudruh. Je možné, že mám levicové smýšlení, ale spíš se chci dívat na věci kolem objektivně.
      • Mě teda nevytáčí. Nemá čím. Kdyby uměla psát souvětí, tak by se s ní mohlo třeba i diskutovat. Třeba je to pohledná antikomunistka,ale jako na potvoru, z těch krátkých vět není možné si o ni udělat obrázek. Je možné, že to je i kluk.
  • A co nám na to lžou fašisti z KSČ?
    • Dobře ty komunistické fašouny vytáčíš; ti vypatlanci se můžou uklikat.
    • KIMCID
      nelžou řikají si Alina a Antiblb. *1* *1*
  • Já volil Zemana,protože to bylo z těch co se cpou na presidenta,to nejlepší při volbě občanů ,i když znám daleko lepší a charakternější,ale bohužel tyto lidé nemají sílu se ještě prát s póvlem,který tam nalezl po r.1989.Nesouhlasím také s vyznamenáváním umělců,zpěváků ,ale pouze lidí,kteří něco udělali pro stát a jeho lid.Zeman nemůže za to ,že tam nějaký buran přijde v mikyně,to je věc pořadatele,kterému ukazuje pozvánku,aby ho poslal domů se převléct a nebo do půjčovny obleků,případně fundusu. Renč,Bílá oba dobře oblečeni,ale Thálie by jim slušela víc..Dále má kancléře ,který ho má jemně upozornit,že se to jaksi nehodí.Vyznamenávat posmrtně v tak velkém počtu není také dobré.Výstup p.Kalouska byl také víc než trapný.Můj syn šel na určitou funkci a prodělal půl roční stáž vystupování a reprezentaci podniku,chování a jednání ve společnosti.Já,když šel do tanečních tak můj kámoš byla kniha od Guta Jarkovského.Škoda,že není více knih tohoto typu na našem trhu.Myslím,že by si to rád přečetl i tzv.režisér i poslanec a konečně i p.president,protože žoviální objímačky jsou při takové příležitosti nevhodné.Trapas ČT nebudu komentovat,protože platit za nic takové organizaci měsíčně cca 139 Kč je nehoráznost této společnosti po tzv.sametovém podvodu.
    • Přes to všechno Vaše volba sama o sobě hovoří za vše.
  • Můžete mně odsoudit jako blba,co nerozumí Vašim názorům.Možná názorům mladých a hloupých manažerů,kteří pod vidinou zbohatnutí s podporou tzv.pravicových stran hledali svou realizaci. Dnes kopou do pana prezidenta, který není tím správným pravičákem. Já jsem měl v roce 1989 třicel šest roků. Byl jsem připosraný z komunistického režimu a obdivoval jsem, že v televizi proti režimu veřejně vystoupil Valtr Komárek a Miloš Zeman. Byla to podpora, po které jsem se už nebál zajít na náměstí demonstrovat proti politice KSČ.
    Pana Klause,Dybu,Kočárníka,Dlouhého tehdy slyšet nebylo.Pan lidovec Kalousek, jehož strana podporovala vládnutí KSČ v parlamentu také čekal za bukem,jak to dopadne.
    Doba se změnila. Správní pravičáci rozkradli co se dalo.Straníci, kteří se k lizu nedostali bez výčitek pravicové strany opustili.O straně ODA už se ani nepíše. Pan Kalousek,stejně jak jiní karieristi překabátil. Pan Kníže dostal svůj majetek a myslím si,že právem. Ale v politice už neměl co dělat. Jeho poslední křeč bylo nabízení blahobytu na Ukrajině.A český národ je nepoučitelný.Ožralý Kalousek v rádiu jim nevadí,hlavně že má pravicové názory. Na udělování vyznamenání přijde demonstrovat s odznáčky dvou univerzit za rektory,kteří si myslí,že jsou víc než president. Vadí mi v životě opilci,kteří nevědí co říkají. Náš prezident co říká nemusí číst od svých poradců.A jako zástupce národa menšího než New Yorg mu děkuji,že nebojuje s Ruskem ani s Čínou a nevnucuje jim naši rozkradenou demokracii.
    • Doplňuji, zloději byly napravo, nalevo, spíš více nalevo (např. křišťálovej standa, ráth, kočárkář čssd Ivo Svoboda a jeho nejbližší spolupracovnice Barbora Snopková atd.), pan prezident pije jako duha a plácá nesmysly, k vyznamenání ještě chybí bohdalka a Pat a Mat. Pan mládek nemá bezpečnostní prověrku, tak co dělá na hradě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit