Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když už o tom tolik tady víte, tak řešil jste někdo sledování prostoru skrytou kamerou? Tak aby nebylo poznat, že se prostor natáčí? 

    • Jaký prostor chcete natáčet? Já jsem potřeboval nastražit skrytou kameru u nás doma, abych odhalil milence mé ženy. Koupil jsem skrytu kameru v hodinách na stěnu. Je to nenápadné a skvěle to funguje. 

      • Na kolik to přišlo? A jak ty hodiny vypadají? Opravdu jako klasické hodiny? Není to na tom nějak poznat? 

  • To už mužem přejít rovnou na Minority report.A zavírat lidi za to že měli v úmyslu spáchat zločin.Aniž to udělali.
  • Úderem pěstí skolili mladíci v centru Prahy muže k zemi. Útočníky hledá policie

    Bezdůvodné napadení podnapilého muže vyšetřují od minulého víkendu pražští policisté. Na náměstí Republiky tři mladíci skolili muže, který následně skončil v bezvědomí a bude muset na operaci. Útočníci v klidu odešli, jako by se nic nestalo, a policisté po nich pátrají.
    • Máte na mysli naší policii?Zábavné,ti se navzájem hledají i v autě natož někoho vypátrat.Novinářům se X krát podařilo podezřelé vypátrat do hodiny a policie to nezvládla ani za rok.Omlouvám se té hrstce slušných a obětavých policistů,kteří své poslání dělají opravdu s pokorou a zanícením.Jak pán takový krám a kdo má v gesci policii,podrazák a denunciant Chovanec.Politika by měla být uzákoněná na 10 let,poté už je politik diagnoza a nezávidění hodná jenže ti dotyční si ji neuvědomují protože jsou opilí a sfetovaní svou domělou mocí.
    • podle videa nějaký katarský či karlínský princ
  • Dosud jsem nepochopil v čem je problém - nekradu, neloupím, nefackuju ani jinak nenapadám okolo jdoucí spoluobčany, nepřekupuji "fet", ......, nesápu se a neohrabávám ženy na ulici, ..... - absolutně nevím v čem by mě měla policejní či jiná kamera vadit.
    Jiné je to samozřejmě u všech druhů a poddruhů různých šmejdů - cikoši počínaje a různými dalšími "nepřizpusobyvými",včetně tzv. "celebrit", zlaté studenstské mládeže a dále dnes již se hojně v Č.B. vyskytujícími i muslimáky konče.
    Jsem pro kameru na každém rohu a na záběr z ní řádně a důsedně reagující policejní komando.

    A není to právě o tom - viz Novinky .cz cca před pár minutami:
    Úderem pěstí skolili mladíci v centru Prahy muže k zemi. Útočníky hledá policie

    Bezdůvodné napadení podnapilého muže vyšetřují od minulého víkendu pražští policisté. Na náměstí Republiky tři mladíci skolili muže, který následně skončil v bezvědomí a bude muset na operaci. Útočníci v klidu odešli, jako by se nic nestalo, a policisté po nich pátrají.
    • problém je že pokud teda nekradu, neloupím, nefackuji, tak nejsou potřeba kamery.
      za komárů se měla ve Vodičkové ulici instalovat kamera.Světe div se postavili se proti tomu lidi.a světě div se komunisti ustoupili a nedali jí tam.
      nevím proč mě má sledovat někdo vůbec.ztráta soukromí. nemůžeš si ho pak ani nechat vyk.uřit v parku od děvčice.
      Orwell to už psal.Velký bratr tě sleduje.
      • No máte-li potřebu nechat si "kouřit" v parku od "děvčice", pak OK - vás se můj příspěvek netýká.
        My normální lidi pro takovouto nebo odbdobnou "aktivitu" využijeme jako civilizovaní tvorové zcela jiné prostředí.
        Pro mě za mě, klidně si nechám do ucha nastřelit čip, ať mají o mě přehled každou vteřinu. Stále lepší než chcípat někde u popelnic po útoku takových exotů kteří si nechávají v parku kouřit od děvčice.
  • Přijde doba že nám budou čučet i do ložnice jestli to děláme dobře a podle směrnic evropské unie.
    • Ale kuš pane rado - jestli to děláte řádně, nemáte se za co stydět.
      A jsi-li fušer co nedokáže partnerku uspokojit, dobře ti tak, že nastoupí místo tebe "odborník".
  • přeci každý ví, že z Německa se postupně stává DDR. Policajti nemohou nic. V případech kdy vetřelci z Afriky zaútočí na německé kluky nebo holky je třeba toto v tichosti přejít. A toto všechno v zemi kde bylo právo na soukromí a integrita osoby něco extra důležitého. Sprostý muslimák tam nyní rozdává karty, na povrch se dostanou jen zlomky lumpáren mohamedánských vtěrek. Takže kluci lidovědemokratický - my vám tady moc držíme palce! To je tak maximum co můžeme. Děkujte hlupani z Berlína.
    • On tam zase přijde z Östereichu nějaký magor s knírkem a to pak bude fičák.
      • Už aby to bylo. Některé věci nedotáhnul do konce.
  • Dobře .Nevím proč nějaký státem placený duševní onanista sedí u kamer a čumí na lidi.Já nepotřebuji v ulici kameru,ale policistu. Řádně placeného a spolehlivého.
  • úřad pro ochranu osobních údajů je kvalitní banda hlupáků. Když po nich chcete nějaké rozhodnutí píšou naprosté hlouposti. Jo panečku udělit pokutu když někoho načapají a je pokud možno naivně bezbranný - to jim jde moc dobře. Toto je u nás naprostý parazit na systému.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit