Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč zde nevidím poznámku o průšvihu Bidenova syna z New York Post , nebo je zadání pouze hanobit Trampa???Korupce

  • Když se dva nesoudní geronti rvou o moc. To je panečku komedie. 

    Kandidátům na prezidenta by (a to i u nás) by nemělo být víc jak 55-60 let. Aby ještě vnímali realitu kolem sebe a nešlo to podle hesla "po mě potopa."

    I u nás o tom něco víme. 

  • Konspirační teorie je založena na nepravdivé domněnce, že svět je řízen spolkem satanistických pedofilů zneužívajících děti. 

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Konspiračních teorií je mnoho. Pár nejznámějších.......několik nevzdělaných afgánských pastevců koz prý uneslo letadla, kterými údajně nabourali do dvou věžáků a budovy Pentagonu. U Pentagonu žádné letadlo nenašli, jen stopy po raketě, věžáky v New Yorku byly stavěny na odolnost proti letadlům a američtí inženýři nechápavě kroutí hlavou, jak mohl tajemně zmizet ocelový skelet budov a kde jsou tisíce tun suti? Nemluvě o pádu další nezasažené a  nepoškozené budovy, asi závanem větru, ne?😀 Atd. atd. Tonkinský incident vybájená fikce umožňující americkým zločincům přepadnout suverénní Vietnam, mýtus o zbraních hromadného ničení umožňující přepadnou Irák, báchorka o dopravním letadle sestřeleném nad Ukrajinou údajné prý Ruskem, pohádky ovčí babičky o Skřípalovi, Navaleném a Novičoku. Je zajímavé že drtivá většina těchto konspiračních bajek pochází z USA nebo spíš z Tajné vlády tzv. Cabal (Iluminátů, FEDu, Bilderberg group...atd.) kteří zuří, že na prezidenta, místo jejich favorita, se dostal právě nekontrolovaný a nekontrolovatelný Trump. A nejposlednější a nejpopulárnější konspirační teorie o "strašlivém" koronovém viru, který prý rozšířil čínský bolševický netopýr. Přitom každý ví, že nekorunovaným králem netopýrů na světě je americký Batman....😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit