Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • somárka prehrala
  • špíny muslimské se budou čím dál víc roztahovat
  • Podstatné na celé věci je, že ji nikdo nenutí, aby žila, studovala, či jinak existovala v Česku. Má-li problém s našimi právními normami, zcela jistě ji nikdo nebude nutit, aby zůstala. Rád ji na cestu jinam, osobně přijedu zamávat. O jednoho arabáše méně, pro čechy lépe. Ať studuje tam, kde hadry na hlavě jsou normálem. Nebo snad česká zdrávky mají ve světě tak dobré jméno ??? Soudím-li podle Německa, tak určitě.
  • Kohoutovou a její smečku fen znám osobně. Jsou to lidé, kteří likvidují každého, kdo má nějaké přesvědčení a je úplně jedno, zda ho navenek projevuje nebo ne.
    Jejich "škola" je spíše školní družina, kam rodiče odkládají své děti po dobu, než se vrátí z práce. Žádná vážně míněná výuka tam neprobíhá. Proto se argumentu o tom, že žákyně propadala upřimně směji. Na této škole je běžné, nechat dělat opravky i studentky, které propadají ze šesti předmětů. Důvod je jasný, čím více studentů, tím více peněz.
    • No - já znám Ivanu také osobně, ale zde se neřeší jaká je výuka na škole, kde je ředitelkou...

      Pokud vím, ona Somálka vlastně na školu ani nenastoupila, neumí/neuměla česky (měla mít asistenta...české hendikepované děti jej namají!!!)...

      Takže vlastně nechápu somálčinu drzost po někom chtít omluvu a odškodné...

      Omluvit by se měla ona, její právní zástupkyně (která má ještě žaludek na to podat odvolání k nejvyššímu soudu) a Šabatová...
      • co ta tady planceš? Podstatné je že cizokrajnému parazitovi se nepodařilo zaseknout se na zdejší škole. Vyvstává otázka - proč k nám lezete, když my k vám do Somálska nelozíme? Zafačovaného bubáka nemá nikdo rád. To jen v DDR se učí je trpět mezi sebou. Držíme vám v Berlíně palce!
  • Ale tady přece žádný "spor" nebyl.
    To jen pár zdivočelých "multikulti" se pokoušel o precedens aby čmoudlá lůza mohla opanovat další bod ke svému boření zvyků normální části lidstva.
    Jakási čmoudlá -píp,píp,píp- byla jen využita k "zviditelnění" neexitujícího problému začlenění.
    Soudu blahopřeji k SPRÁVNÉMU rozsudku který plně odhalil co je to sběř, která využije každé byť zcela nesmyslné příležitosti pokusit se o to vetřít se mezi normální lidi.

    M.j. - vy by jste v nemocnici při případné hospitalizaci chtěli aby vás "ošetřovala" jakási hadrácká -píp,píp,píp-. Já tedy rozhodně Nééééééééééééééé.
  • tam se budeš mít líp. Tady nikomu chybět nebudeš.
  • KAUZA BYLA OTEVŘENA DÍKY "SLUNÍČKÁŘŮM", KTEŘÍ LHALI A LŽOU, JAKO KDYŽ SE KDYSI (např. RUDÉ PRÁVO) TISKLO!

    Studentka - cizinka měla dodat pro přijetí ke studiu zásadní doklad o předchozím dosaženém vzdělání, což je podmínka ke vstupu na SŠ, případně VŠ. Ten však dotyčná 23letá cizinka - neměla. A místo slušného chování a snahy o dohodu - ztropila scénu. Vlétla do kanceláře ředitelky, řvala o diskriminaci a chovala se nanejvýš agresivně, při tom vykřikovala: "Nebudu (do školy) chodit".
    Případ neváhala zneužít i "veřejná ochránkyně práv", aniž zjistila podstatu věci. NEŠLO TEDY O "HIDŽÁB", ČI JINOU SOUČÁST ODĚVU!

    Vůbec se nejednalo o žádný "hidžáb", ale o to, že dotyčná nebyla schopna dodat doklady o vzdělání na základní škole (přitom nešlo o to, zda bylo řádně ukončeno) - kterými je podmíněn vstup na školu střední.
    To je stejné, jako kdyby někdo chtěl jít studovat VŠ bez toho, že by předložil maturitní vysvědčení, případně doklad o jeho nabytí!
    Tedy že bych nesplnil tuto - nepodkročitelnou - podmínku přijetí na školu dle školského zákona!

    "Hidžábovou aféru"z toho udělala ona studentka za podpory tzv. "ombudsmanky" Šabatové a právníků z její klaky!
  • ale trvalo to. Jo holt tady nejsme v DDR. A je třeba to dávat pořád znát. Nevím kde se bere drzost islámské šmudly a její advokátky se neustále dožadovat. Ale jako vzorek chování je to nepostradatelné. Kde to jsme, aby si tady afričanky zaváděly manýry z džungle? Když jejich soukmenovci najíždějí do lidí náklaďáky to je za bukem. A nyní vystrkuje růžky? Jejda to bude akce! Bude se jmenovat vyhnání vtěrek z EU.
  • Správné rozhodnutí.
    Ustupovat nesmíme. Chceš tu žít? Podřiď se našim pravidlům!!
    Mimochodem: Pro tento případ super příjmení soudce *4*
  • A co by dělala na zdravotní škole, když jí korán zakazuje sáhnout na chlapa ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit