Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak teď už máme jasno proč Rusko obsadilo Krym. Chtělo chytit Babiše juniora a přes něj se dostat k Babiši seniorovi kterého chtělo skrze jeho potravinářský komplex použít jako trojského koně distribuující otrávené ruské potraviny do Evropy a navázat i kontakty s Monsanto kterou chtělo nějakým kalým či nekalým trikem převzít a ovládnout tak trh s otravinami pardon potravinami v USA. Tak by Putin bez boje obsadil celý svět. Naštěstí tomu prozíravá pražská kavárna zabránila.....ještě že ty spasitele máme......😯 Krk bych zato dal, že ve vrabčím teda čapím hnízdu skladují ruské otraviny vlastně potraviny připravené k distribuci do celého světa. A kdoví jestli tam Rusové nemají ukrytou i vodíkovou bombu......?

  •  Škoda, že se Slonková nezastavila taky u Bakaly, který si "přivlastnil" miliardy, měla by to při jedněch cestovních nákladech a mnohé občany by tato věc zajímala určitě více a zejména pak ty, které její zaměstnavatel a chlebodárce okradl o byty.......
  • Je až neuvěřitelně groteskní a k velkému smíchu jak se levičáčtí šmudlové snaží krýt toho koblihářského megazlodějského špinavce.

    Jen dál a houšť soudruzi, to nikde jinde ve světě se nedá spatřit aby levičáčtí -píííííp- se pokoušeli takto vehementně obhajovat za koblihu a pár mektavě koktavých nesplnitelných žvástavých slibů multimilonářského gaunera.

    Nebo je vám tak blízký proto že je jenom ze stejné zločinecké smečky - komoušský konfident ????

    Prosím o další chlísty o tom jak je agent STB Bureš - čestný, pravdomluvný, starající se o blaho země, ..... - jsou to neuvěřitelně zábavné kecy k popukání.

  • Karel

    Takže kvůli platům v poslanecké sněmovně se strhla tato pseudo kampaň (policie už údajný únos vyšetřovala a neshledala toto vyjádření pravdivým) a předseda SPD připusti že se ve čtvrtek toto (projednání na mimořádné schůzi o platech ústavních činitelů) nestihne a klidně se kvůli tomu položí i vláda o peníze jde v první řadě a blaho občanů je některým poslancům vůbec neleží na srdci.

    A pan Jurečka už poněkolikáté uslyšel trávu růst (podobně jako několikeré křivé obvinění pana OKAMURY kdy policie neshledala u něj žádnou trestnou činnost) a ani se za toto křiváctví neomluvil ostatně na to už jsme si u křesťanských demokratů zvykli od doby "církevních restitucí".

    • Účel světí prostředky. Mezi zuřivé psy opozice se hodí nějaká kost a oni se na ní s chutí vrhnou.

      Zatím se v klidu jaksi zapomene na nemorální platy pánů posr.anců a je vymalováno. 

      Máte pravdu Karle, propaganda funguje za bubnování médií pořád. 

      Jak se zachová paní Slonková a Kubík, když se zjistí, že je to mediální blamáž? jakou oni dva nesou odpovědnost? Poslouží účelu a zase zalezou do nějaké redakční nory. 

      Připadá mi to jako kauza na objednávku.

      Jako občan očekávám, že pokud došlo k trestnímu činu - vystoupí nejvyšší státní zástupce a vznese obžalobu pana Babiše. Pokud se zjistí, že je vinen, tak ať ho soud tvrdě potrestá i s aspektem funkce, kterou zastává. Jinak je to jenom sprostá štvanice!!

      Nezažil něco podobného i "miláček národa" Masaryk za tzv. Hilsneriády? 

  • Zajímalo by mne, kolik takových kauz na bývalé politiky se bude v co nejbližší době projednávat? Děkuji.
  • Je fakt že to jsou nové "kvalitní" informace. Ono se stačí podívat kdo je rozsévá. Ten pravý novinový balast. Bude k popukání co nového zase šmudlové od novin pečlivě vykreslí. To zas bude sranda. Těžko těžko někdo tady této nové komedii uvěří.
  • Tak jsem se dočetl, že švýcarský občan byl českým politikem unesen na
    Krym a čeští novináři ho našli ve Švýcarsku, kde je fpoho, protože bere
    jiné prášky.

    Lidovecký politik chce na podkladě těchto faktů vyvolat hlasování o nedůvěře vládě.

    To je velice slibný začátek.

  • Připomíná to vládu premiéra Mečiara na Slovensku. Syn pilot, majitel Čapího hnízda a nesvéprávný. Musel být proto odvezen na prázdniny. :-)

    • Z tisku:"Následně popisuje, jak byl proti své vůli na Krymu. „Byl jsem na
      Slovensku, pak jsem utekl do Švýcarska. Zbavil jsem se pečovatele,“ čte
      Slonková e-mail o únosu.", je to zajímavý text, ne?

      MZV upozorňuje, že ukrajinská strana povoluje průjezd cizincům mezi
      dočasně okupovaným územím Krymu a zbytkem Ukrajiny přes k tomu zřízená
      kontrolní stanoviště pouze na základě speciálního povolení. Pokud se
      cizinec pokusí projít přes tato kontrolní stanoviště bez zmíněného
      speciálního povolení, vystavuje se riziku trestního i finančního
      postihu. Je striktně zakázáno, aby cizinec na Krym vstoupil jiným
      způsobem než přes výše uvedená kontrolní stanoviště. Zároveň Ruská
      federace, která Krym anektovala, požaduje pro vstup na toto území
      Ukrajiny platné ruské vízum.

      Ověřit pohyb Andreje Babiše mladšího po Krymu by pro odborníka nemělo být těžké. Znamenalo by to také, že dotyčný musel mít z blázince (sorry jako) propustku, aby si obstaral ruské vízum. Ale kdo by se něčím takovým obtěžoval.

  • senil666

    Babiš je zlo. Je smutné, že je premiérem Česko. je to KGBák, zloděj a dotační podvodník. Pryč s ním! Ale Češi se za koblihu a reči typu Čau lidi nechají zmást.

    http://www.epshark.cz/clanek/976/z-burese-babisem-babis-a-bures

  • josef.servit.9

    Počkejme si! Slonková je užitečný idyiot ODS!: Je obludně napojená na Topolánka a ODS?

    • Slonková mohla úplně stejně "najít" pana Bakalu.

    • Myslím si, že je jedno, na koho je napojená Slonková a Kubík. Podstatné je, že policie 2 roky hledala a nenašla a ta "novinářská žumpa" ho najde za půl roku. Proto policisté dostávají stále přidáno. Zaslouží si to. 😍

      • No jo ale oni na to byli s Kubíkem dva a čapí hnízdo má prý na starost jeden jediný policista , není to divný ,?? ale vysvětluje to pomalý postup vyšetřování co může asi tak sám stihnout ?
    • vtipálku...

      .to je teď nějaká novinka, dávat lidem, kteří porušují zákony 2 roky na rozmyšlenou, jestli teda půjdou sedět, nebo radši nee???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit