Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mimochodem. Říká se o nás, že jsme nejhloupější národ v Evropě. Pohádka o hloupém českém Honzovi v západní Evropě docela letí. Vždy jsem si myslel. že jsme na tom líp ale přesvědčil jsem se o opaku. Dobrou pověst nám rozhodně nedělají ani europoslanci. Není to k zamyšlení?
  • Pro Zorro.Naopak,z pravicového lhaní bude národ pravděpodobně na dalších sto let vyléčen.Když místo jásání ,v kapitalistickém ráji,se na zemi valí bída ze všech stran,tak se nic jiného čekat nedá.
  • Oranzova ani ruda mafie nasi vlasti nic dpobreho neprinesou. To jiz pochopila vetsina obcanu, i kdyz se samozrejme najdou prostacci, kteri stale mysli, z "z ho.na bic upletes", ze se da "rozdavat z prazdneho pytle, ze "oranzovi peceni holubi do ust mohou letat" a podobne levicove blaboly... Normal vetsina lidi alespon se zdravym selskym rozumem uz na podobne levicove lzi neskoci. *3* *3* *3*
    • Ten pytel se zvláštním způsobem nedaří naplnit už 20 let. Totiž, kde nic není, ani smrt nebere. Toky peněz, které dost často směřují za hranice jsou nenávratně ztracené. Mám na mysli například fotovoltaické elektrárny a pod. Místo toho aby vláda zdanila zisky zahraničních invetorů, klidně sáhne na zdanění stavebního spoření těch voličů o kterých ví, že na to aby šli do ulic jsou pohodlní. Mimochodem hloupější produkt, než je stavební spoření jsem neviděl. A tak je to se vším. Většina našich lidí je pracovitá a mnohem víc, než jinde ve světě, za odměnu je stát škube, kde jen to jde. A přesto je ten pytel stále prázdný. není to zvláštní ?
  • Obyčejnému českému blbovi,po více než dvacetiletém budování kapitalistického ráje,začíná od hladu pořádně kručet v žaludku.Proto se snaží konečně , do volebního rozhodování zapojit i mozek.Na jeho další úspěšné oblbování je tedy nutné značně zvednout náklady.Ti ,co to dělají doufají,že po dosažení politických koryt to nahrabou zpátky i s velikými úroky.
  • Tlačenice ke žlabům je stejná jako když se před nedávnem stála fronta na automatické pračky před obchdem Merkuria kdy na 100 toužících bylo jen 6 kousků stejně prodaných pod pultem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit