Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když bureš vládne, peníze mu přibývají. Někde se tedy musí nedostávat.
    *14* *14* *14*
  • Já dnes dávám dohromady rozvoj a vývoj tohoto státu a co jede naplno je na prdítko výroba aut na vývoz a zaneřádění životního prostředí.jestli stát v roce 1989 dle jednoho dramatika stát nezkvétá tak nyní ani nekvete.Jak je možné v centru Prahy prodávat 1 kg třešní za 500 Kč.To se vám zdá správné?Již se neomaleně zdražuje vše a všude.O tom byl pořad na Barrandově ,jinak nikde zmínka.Co dělají kontrolní orgány z Brusele ,ale i naše?Zda nějaké jsou!Jak chrání tento stát občany?Jak je možné otrávit občany alkoholem a masem ? Stálo by za to opět ustanovit trest smrti a nebo je to záměr?
  • Že narostl je důsledkem totálního rozvrácení společnosti po roce 1989,kdy se plánovaně a záměrně rozbijela rodina tj.bezpečný přístav a nechutné zdražování všeho a okrádání všech.Neúměrné zdražování poslední cesty člověka ,neetická honba za ziskem a tím nenažranost.Okrádání občanů v různých domovech důchodců a LDNkách.je normální jev .Dvojí cena pohřbů pro pozůstalé a stát a to řádově o tisíce Kč.Nejhorší je pokud člověk zústane sám a je odkázán na tyto orgány.Můžeme doložit.Vše souvisí se vším.Ekonomická síla rodin je nulová.Nefungující současný stát vše přenáší na rodiny a pozůstalé.V roce 1978 jsem zaplatil za pohřeb 1700 Kčs za kvalitní rozloučení a v roce 2000 za tzv.demokracie a svobody něco přes 27 000 Kč za stejný pohřeb na stejném místě.Tak co se divíte?Co tady chcete slavit,raději ty peníze dejte lidem pracujícím a smyslplně.Ne lumpům a podobným kreatůrám a není o čem psát a společnost je zdravá.Kam se člověk podívá tak nic nefunguje a jsme masírováni jak je vše OK.
    • Pletes se, rozvrat zacal dlouho pred sametovou revoluci. Treba u tebe ten socialismus stale zanechava hodne pokrivene mysleni.
    • Člověče vy jste určitě minimálně ideologickým náměstkem genitálního nájemníka ÚV - konfidenta STB filipa - šéfa zločinecké smečky KSČ (dnes se směšnou příponou M) neb něco tak pitomého nedokáže nikdo jiný než komoušský šmejd spoldit.
      • Demokrate já nepapouškuji,ale píši z praxe a hlavně ze života a hlavně neurážím.Doufám,že nejsi z redakce byl by tam bam!Nebo pro demokraty to neplatí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit