Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zločinecká organizace zvaná vláda čr by měla být postavena před lidový soud !
  • populistka bbá...na kecy jí neskočím, takovejch bylo. jí a všem ostatním v tom jejím spolku jde jen o jedno *11*
  • Tak to tu je docela sranda. To je perfektní, že všem vadí romové a že nepracují. Asi všichni zapoměli, že politici a podnikatelé rozkradli a rozkrádají co se dá a to v MILIARDÁCH. Politici jen lžou a kradou také. Proč by neměl krást cikán? Řekněte mi jediný argument. Naše republika je humus. Kdo může, tak krade - všude- u kadeřníka, při výměně oken, O2 svýma poplatkama za vedení účtu, banky se svými super poplatky atd. Tak co se divíte cikánům.
  • toje takovej problem znovu spustit terezin
  • Vietnamci se taky živí sami protože pracují a tuhle možnost má každý zvláště dostal li zadarmo základní vzdělání ovšem řemeslnou zručnost a motovaci k práci nelze nařídit
    • Vietnamci jsou taky pěkná škodná která nám tady zničila oděvní a obuvnický průmysl. O tom že neodvádějí daně a pěstuji mariánku tak to se nedá nazývat pracovitostí ,oni tady pouze rýžují a náš stát mají na háku.Poctivé české totalitní boty boty vydržely i dva roky každodenního uživání.Nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit kupovat levné věci.V nových Čínských botách jsem ušel v dešti pět kilometrů a úplně se mi odlepila podrážka a boty stály sice jen 3stovky ale byla to drahá procházka a šly do popelnice ,a proto když půjdu příště kolem jejich tržnice tak si odplivnu a raději si koupím za tisícovku poctivé kožené Baťovské boty.
      • Ano, protože Baťa je česká značka, že? Protože se to vše zaručeně vyrábí v Čechách, že? A protože co je české, to je dobré. Ano, to je přesně ta mentalita, kvůli které je tenhle stát tam kde je.
        • Ano, české baťovky jsou skutečně kvalitní, na rozdíl od vietnamských veškerých výrobků. Jste hlupák nebo hlupačka, když tohle popíráte.
  • Bláhoví politici! A Bobo v jejich čele! O Romech může zasvěceně mluvit jen Čunek. Ale na něj se už zapomnělo... O věčném Romském problému začít vážněji mluvit - ne-li naznačit, že jej bude nutné řešit, až když Romové začínají ničit majetky... to se dalo legitimně očekávat. Slovenští Romové, vítejte v novém prostoru! *2* Politici umějí "řešit" problémy jen přes peníze. Ale tady jde o to, naučit Romy si ty peníze vydělat a při tom nekrást. A to zatím žádný politik neuměl. Můžeme jen doufat. *8*
  • cikáni,co kradou peněženky nebo politici,co kradou miliardy?cikány nemiluju,ale větší problém vidím v ukrajincích,albáncích atd *12*
    • Když budou ti politici okrádat Romy a Romové politiky, tak nám to bude fuk.- Ale oni okrádaj oba jen nás, pokojný občany. Proto je ten povyk...... *1*
  • Kam se ta čarodějnice zase cpe?
  • Proč paní Bobošíková a jiní politici neprosazují zavedení stropu na soc.dávky na jednu rodinu, to je pravou příčinou migrace Slovenských romů do Čech, nikoliv nějaká uprděná Lisabonská smlouva.Slováci ten strop zavedli již před léty a když romové začali rabovat obchody tak na ně poslali armádu a ta udělala pořádek. Naší přehumanizovaní politici nikoliv a proto tady romové ze Slovenska hledají svoje životní štěstí založené na plození dětí a neohraničených Českých soc.dávkách.Nějaké ty povinné roboty na obecním úklidu to zásadně nezmění. *12*
    • A ještě dodatek na Slovensku je ještě půl miliónů romů žijících v plechových boudách ze zastropovaných soc.dávek a většina z nich má příbuzné v Čechách kteří se tady mají bezpracně jako prasata v žitě čili ta migrace tak brzo nezkončí pokud vláda razantně nezasáhne například již zmiňovaným stropem na soc.dávky na jednu rodinu bez ohledu na počet dětí. Čím více romů tím více problému a tím větší zátěž na státní kasu a ty peníze lze použít daleko účelnějí než na tyto lehkoživky.*12*
      • Vždyť je ve výsledku jedno, jestli ty peníze dostanou sociálně zaostalí jedinci nebo zloději v politice, kteří v Čechách byli od dob, co tu vznikla nějaká politika.
  • Milán Bobo. Všichni víme co jsi zač. Hezké od tebe, že se snažíš získat politické body tím, že nadáváš na cigoše a EU společně s národem.
    Jsi však vedle. Slovenské Romy, české Romy, Vás paní Bobošíková a stejně tak veškerou politickou sebranku živit musíme.
    Pokud však přijdu na sociálku já, pošlou mně za mými dětmi. Pokud tam přijdou moje dět, pošlou je za mnou. Táta že nechce platit? Dejte ho k soudu. Sociálka vám bílejm nedá ani korunu!
    • Vím že se to děje a co to takhle dát k soudu a protože to neprojde tak do hagu...keltové válcují vás cikáni !
    • Je to pravda , když můj 40 letý syn přišel o práci po 20 odpracovaných létech a na pracáku mu skončila podpora tak sociálka s ním vyběhla a řekla mu že k němu mám vyživovací povinnost ač jsem již starobní důchodce.Když jsem se ohradil že mám takové náklady že mi z důchodu moc nebude tak si vyžádali potvrzení o výši mého důchodu a pak započetli pouze náklady na bydlení 2x životní minimum podělili to mým důchodem a řekli mu že to stačí a nemá nárok ani na jednu korunu soc.dávek.Že mám taky auto které nutně potřebuji a jeho provoz a údržba něco stojí náklady na léky a dietní stravu to je nezajímalo čili stát udělal tímto i ze mne starobního důchodce který odpracoval přes 40 let žebráka který musel prodat i svoje stařičké auto protože nemám na benzín a který má nárok akorát na životní minimum,a to je velké sociální svinstvo.Ty neohraničené soc.dávky směřují většinou do početných romských rodin kde nikdo nepracuje a My poctivci na tuto politiku státu doplácíme.Kdyby se zavedl strop na sociální dávky na jednu rodinu bez ohledu na počet dětí tak by se ušetřilo několik miliard které by mohli dostat ti co jsou ne vlastní vinou dlouhodobě nezaměstnaní a kteří si to zaslouží .Vyživovací povinnost rodičů k dětem by měla navždy skončit dovršením jejich dospělosti a nikoliv aby starobní důchodci živili své nezaměstnané potomky středního věku nuceně i soudním příkazem a jejich životní úroveň se tímto výrazně snížila.Kdyby se šetřilo na všech frontách tak by to člověk i zkousnul ale státní peníze jsou denodenně rozkrádány beztrestně samotnými ministry a obyčejný občan na to jejich pofiderní šetření doplácí.
    • přesně tak krásná paní Bobošíková nám tu neříká nic nového. To ví každý občan tohoto Opičistánu a nepotřebuje za to brát těžké bankovky jako tato dáma, která by měla místo politiky radši ležet doma s nohama do praku...Akorát si mastí své politické krédo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit