Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mimo jiné, vyčítají maďarsku, že neposkytuje ženám antikoncepci zadarmo. 

    O co jim jde?

    • Je to normální použití vždy nalezené osvědčené hole.

      Mezi jednotlivými státy jsou rozdíly v systémech zdravotní péče a sociálního zajištění. Tyto rozdíly je možno na společném fóru využít jako argumenty v debatě o čemkoli, bez sebemenšího vztahu k diskutovanému problému.

      Ostatně, diskuse na tomto webu jsou vedeny prakticky pouze s použitím diskusního faulu, asi takto:

      "Státní rozpočet je zásadně špatně sestaven, protože komunisté zavraždili sto miliónů lidí!"

      "A američané zase bijí čenochy!"

  • Neměli bychom Maďarům a Polákům poskytnout bratrskou pomoc? Oni nám ji poskytli a nejen 1968 nýbrž i 1938....😯

  • Kluci maďarští tady Vám držíme palce.A omlouváme se za špinavce v našich řadách.Děkujeme, že se podařilo odhalit "Špinavce roku".Jmenuje se to Miroslav Poche. Zuby nehty se chtěl uchytit na ministerstvu zahraničí.Veřejně předváděl velice kvalitní vývar své blbosti. Při hlasování nyní v EU se vybarvil. Postavil se proti Maďarsku.A Hamáček jej podepřel.Nepřízpusobitelní,nevzdělaní, zparchantělí a agresivní muslimové mají přednost před národem Evropy.ČSSD je kvalitní klub špinavců.

  • Jen malý dodatek. Než začneme mobilizovat emoce, seznamme se prosím s tím, co EU může a co nemůže.

    Je to otravné čtení upozorňuji, ale zase se nenecháte vodit za nos nevzdělanými novináři (viz. požadavky na zahnuté okurka atd.)

    Mějte se hezky.

  • Prostě jednoduše řečeno o EU,kdo chce psa být vždy si najde hůl.

    • Plastenakmodry, ve škole to byla docela zabíračka a moc to nešlo, že?

      Je rozdíl mezi být a bít. Kdo chce být surovcem, začne psa bít. 😉

      • Překlep v mobilu nedělá s člověka hlupáka,hlupáku👍

  • dzixy
    Domnívám se, že to "bu-bu-bu" EU vůči Maďarům není natolik závažné, jinak by musela počítat se závažnou odpovědí Maďarů i celé V4+.  Musíme připustit, že EU, vinou těch byrokratů na čele s Merkelovou a Junkrem, je v agonii a probrat se z ní možno jenom naprostou obměnou současných vůdců. Pokud se tak nestane, bude to znamenat pomalý rozklad a postupný zánik této zprofanované formace. EU v současnosti představuje příklad molochu, který ze začátku byl jak má být, která ale postupně vinou byrokratů a vůdců, kteří nezvládali své ego, ješitnost a pocit moci, se tala spolkem, který nefunguje, jak má. Ke škodě všech.
  • Opět o důvod víc vypadnout co nejrychleji z NATO a EU!!!!

    • Problém je jen v tom, že nikde není popsán lege atris postup vystoupení z EU. Proto ta komedie s Británií. 

    • Už máš sbalený čemodan a koupenou letenku B Mockby?

      Vést řečičky o "vystoupení" z NATO a EU není nic jiného než vlastizrada nebo projev hlouposti. Protože jakmile by k tomu došlo, hned bychom tady měli "bratrskou pomoc" o východostepních nájezdníéků, potomků Hunů.

      • Do NATO či EU je možno vstoupit beze změny geografické polohy, není tedy nutno nic balit a nic kupovat.

        Vést řečičky ani prakticky pracovat pro vystoupení z vojenského paktu nebo politické organizace není vlastizrada. Vlast, které mnozí zastánci vystoupení z NATO a EU přísahali věrnost a byli připraveni za ni nasadit svůj život, již neexistuje.

        Od vzniku ČR do jejího vstupu do EU či NATO jste tu žádnou "bratrskou pomoc" neměli, snad vyjma americké pomoci s likvidací průmyslových podniků.

        Ani v nejmenším nechci podceňovat nájezdníky, při návštěvě Borodina, Gdaňsku, Káhiry, Lipska, Slavkova či Zaragozy vždy položím kytičku k památníku hrdinných francouzských obránců Evropy před východostepními nájezdníky.


      • KIMCID

        Občan a co kdyby si táhl ty ?Nikoho nikam neposílej a hald se smiř s lidmi co nemají stejný názor jako ty.

  • Maďaři a Poláci jsou zase zachránci Evropy proti slimákům, mají své chrabré předky, ale my máme taky své předky muslimobijce, třeba obránce Vídně Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic, nesmíme je zradit, musíme se držet V4, to je naše spása

  • KIMCID

    Orbán je borec 

  • Kráása. Tak se nám vybarvili. Hnoji všech hnojů! TOPáci STANáci a samozřejmě křivák od kosti Poche. Hoši nikdy vám to nezapomeneme.V každé době se najdou kolaboranti. Ve válce, v 1968 roce - ale takto čerstvý křivák?I v Německu říkají našim reportérům, že by chtěli bydlet v takovém klidu jak máme u nás.Bez islámské a přivandrovalecké chátry.A ona se nám najde partička špinavců, co by nám tady chtěla nasadit vředy. Kteří se budou celoživotně povalovat, telefonovat, sdružovat se a nakonec tady předvedou nějakou kravinu.Všechno samozřejmě z našich peněz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit