Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je také ruský čin. Tam měla původně sedět důvěrnice Alžběty, hraběnka De za bura. Ta však byla těsně před obřadem otravena ruským staričokem, což je nový druh látky vyvolávací průjem. Naštěstí Mi5 zjistila jeho složení , má to být směs ruského kvasu, korejského podmáslí a íránského ricinového oleje.
    Avšak se vyskytly i jiné teorie: Johanka z Arku nebo Filip ll. španelský.
  • Je zajímavé že o brexitu se píše hlavně ve státech EU ve Velké Británii ho nikdo neřeší.Britové žijí už po staletí stylem nějak bude.Jen media v EU nás musí neustále přesvědčovat jaká je to chyba a jak to nedopustit u nás.
    Všechny říše a spolky se jednou rozpadnou ale opět nejsme schopni se poučit z dějin.
  • Dost bylo Majky a Boriska! *14*
    • pravil bolševický žalud z Horní Dolní a vylepil si do bumážky známku ROH z roku 1987...
  • Premiérka Velké Británie p.Mayová se velmi nešťastně projevila v kauze otravy Skripalových tzv.Novičokem a co je odstrašující,k tomu si přizvala celou EU,aby její představitelé svorně s VB lhali a lhali.Diplomatická hitšaráda s odvoláváním diplomatů z Ruska její obraz /p.Mayové/ v očích Evropanů hodně poničil.Takto se přeci nejedná v mírové době,která i když je hodně vypjatá,tak ji tento skandál zcela určitě nepomohl.Vždyť to zcela připomíná Goebelsovy pohádky z doby nacistického Německa,kdy se lež vydávala za pravdu.
    • A někdo soudný snad pochybuje, že za tím případem s novičokem stojí Rusko? Z toho páchne ruská "metoda" na sto honů a není to poprvé, co Rusko takto likviduje nepohodlné osoby v cizině (doma by je odlifrovali do gulagu na Sibiř). Dokonce i ten název "novičok" smrdí na sto honů azbukou.
    • vanhorne
      "kdy se lež vydávala za pravdu."
      Byvaly CCCP a dnesni Rusko jsou prikladem ucenliveho zacka, ktery daleko prekonal sveho ucitele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit