Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parkování v Praze je opravdu za trest. Je lepší tam jet vlakem a pak přesednout na metro. tak to dělám já. Jezdím tam zhruba jednou za 14 dní. Jinak před domem nemám problém s parkováním, protože tam máme hodně místa. Manžel mi už několik let slibuje garáž na auto, ale nějak se k tomu nemá, tak jsem si alespoň objednala krycí plachtu na základě tohoto článku https://www.peplachty.cz/blog/zjistete--na-co-vsechno-si-dat-pozor-pri-vyberu-ochranne-plachty-na-auto/ , a když vím, že několik dní nikam nepojedu, tak auto přikrývám.

  • To mi povídejte. Jako člověka, který sice není z Prahy, ale často tam dojíždí mi ty modré zóny pěkně pijou krev. Chápu, že místní potřebují někde parkovat, ale pro mimopřažské je to přímo modré peklo. Pár míst, kde člověk, který není rezident může zaparkovat sice existuje, jak jsem se dozvěděl tady, ale bohužel jich je opravdu málo a často bývají už dávno zaplněná.

  • Tak a následně se dá očekávat vznik modrých zón v turistických centrech a rekreačních lokalitách. S tím, že zde může parkovat kdokoliv jen ne vozidla se značkou A.
  • Ono se pro obyvatele okrajů Prahy se někdy vyplatí nechat to i na placeném parkovišti, protože velká obchodní centra reagují naprosto nesmyslnými stavebními úpravami (viz Marko na Černém mostě v Pze) na ty, co se na nich ženou ze sídlišť. Hlídané parkoviště je teď pro mě jasnou volbou - u letiště V. Havla (http://www.zaparkujteuletiste.cz/)
  • Stalingrad
    I v zahraničí podobné problémy s parkováním,ale na rozdíl od konšelů ze zlodejzkuviczéchia stánu se snaží alespoň občas problém s parkováním řešit i za cenu vyšších investic. Tady se řeší akorát problém daní,poplatků a pokut !!! Obdobné jako s parkováním je to s pejsky-občane plať,ale v kolika městech je vybudováno prostranství pro pejsky......,ALE poplatky a kontroly městapo HRDINNĚ KONTROLUJE !!! Tedy kdom nasazování botiček-to je úkol prvořadý !! Ale zpět k modrým čárám-řešení jednoduché,celkem levné a rychlé !!! A že občané jsou ´dupě-no to přeci konšely nijak nezajímá !!! Oni aktívně,akčně vymysleli a vyřešili......Ne ve všech městech v zahraničí,ale je jich hoooodně a dokonce i v takovém Trenčíně na to šli konšelé jinak-vykoupí starý dům i v řadové zástavbě a zevnitř ho promění na několika podlažní parkovací dům !!! Ale tady se přeci musí řešit jestli bude trávník 80cm široký bo 85cm,jestli je dostatečně velký golfový prostor,či kolik se dá na tenisový klub-vše pro pár známých !!! Naši -nama volení a placení konšelé nás mají vééélmi hluboko v téj réktum (a,-nál je sprostý) otvor-a je jedno jestli se jedná o parkování,či pejsky bo opravy silnic--jezdím občas na Kyjov-v jedné vesničce mám pár známách-tam se opravuje necelý ccá 1,5km povrchu vozovky již od 1.6.2016 s tím,že bude dokoncčana oprava 30.9.2016. Následovalo první prodloužení do 16.10.2016,nyní opětvné do 31.10.2016 a již se projednává opětovné do 30.11.2016..Vykopaná skoro metrová jáma místo vozovky -občané nemůžou domů a a nikde žádný pracant co by opravoval vozovku.Dokud budou konšelé jen ve svých kanclících a budou z vysoka kálet na občany-místo aby pracovali pro občany-nic se nezmění !!! A tak řidiči denně poskakují po metrech při popjíždění,nervují se při parkováních,najíždí zbytečné kilometry na objížďkách...NAŠI KONŠELÉ MAJÍ MĚSTAPO-to vybere pokuty za špatný parkování,konšelé jsou dále spokojení a občané,občané jim stále mohou políbit ďupu...... *12* *12*
  • Stačilo by přestěhovat ministerstvo zemědělství do Hradce Králové nebo Českých budějovic, Ministerstvo školství a ... do Liberce, Ministerstvo PSV do Ústí nad Labem nebo Ostravy, Ministerstvo obrany do Vyškova atd.
    V těchto regionech by se zvýšila zaměstnanost, vyšší příjmové skupiny by se musely přestěhovat do těchto lokalit nebo by je nahradili místní.
    Vláda může zasedat pomocí videokonferencí, Babiš klidně z Agrofertu, to je mi úplně jedno. Parlament šoupnout do Benešova a senát do Berouna a je klid.
    Německu 50 sídlo vlády v Bonnu jenom prospělo, to samé krátké válečné přesunutí britské vlády v období války napomohlo rozvoji Harogatte a okolí.
    Daně umisťovat tam, kde vznikají, tj. ve skladech a továrnách na polích a v lesích vesnicím a městům, která něco produkují. Přerozdělování daní v neprospěch Prahy, nikoli obráceně, jak je tomu bez logiky věci dnes.
  • No jo.....je to bomba, každý ráno na Strakonický, popojíždět od Zbraslavi k Barrandovskýmu mostu hodinu - a to můžu parkovat před prací. Co lidi, kteří po tý hodině popojíždění ještě dalších 30 min hledají místo? k zblití.......na druhou stranu, k zblití jsme i my řidiči. Všichni v těch pojízdnejch židlích sedíme sami a vezeme si pudel sólo - to pak nemá Praha praskat ve švech? Lidi z centra za to nemůžou, ti jezdí primárně MHD........to my přespolní ucpáváme všechny příjezdovky na Prahu :) jasná, nejsou parkovací místa a není práce v regionech....začarovanej kruh
    • Nic ve zlém - čistě teoreticky a v duchu volné soutěže:
      Bydlet v Praze je soukromá věc každého Pražáka a jeho volby. Svobodně se může odstěhovat kamkoliv jinam. A nezatěžovat celostátní média svými přízemními starostmi.
    • Začarovanej kruh to nikdy nebyl dokud tady byla totalitní demokracie.Všude byla práce a pořádek a nemusel nikdo být šikanmován jako je to nyní v deformatické totalitě.
  • Dobré pro zaměstnance firem *7*
  • je to jen mafiánské VÝPALNÉ nic jiného!!! *16*
    • Přesně tak hlavně, že Bavišova Krnda řídí Prahu jako firmu tady PŘESNĚ VIDÍTE co to znamená maximální zisk , investice 0 resp. odkloněny úplně jinam než za co se platí. Hlavně voškubat zákazníky za něco co je normálně zdarma. Prostě normální dnešní firma vydělat co nejvíc hned teď po nás potopa hlavně se poplaácat po ramenou jaký sme manageři jakej máme super zisk! *12* *16* *12* *11*
      • ... si neskutečný chudák, blahopřeji, vidláku :)))
  • ... toto vymyslela ho*ada jako zdejší BIJEC :)))
    • ... nejprimitivnější primitiv vyšmějdí všechno a naděluje své zdegenerované hlasy blba :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit