Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když si vzpomenu na ty večírky v mládí, tak je pravda, že tohle několikrát k tomu vedlo... No jo, teď už mám po 40 a začínám mít i problémy s erekcí. Podařilo se vám je někomu vyřešit? Můžete mi poradit, jak je vyřešit nějak jednoduše? 

    • Máte problém s erekcí? I v dnešní době, kdy si můžete prostě jednoduše koupit prášky na erekci a může vám to zase normálně fungovat? Já teda s erekcí problém nemám a jsem za to honě rád, že si mohu vzít prášek z lékáničky a zase můžeme s manželkou dovádět třeba až do rána a klidně i několikrát za sebou. 

      • Jaké prášky na erekci mi teda doporučíte prosím? Na jaké se podívat? 

        • Můžu doporučit prášky na erekci https://supererekce.cz/9-ardorin Já mám s nimi perfektní zkušenost. Fungují opravdu dokonale , stačí prostě tak hodinu předem a zapít sklenicí vody. Pak uvidíte, jak vám při předehře houpne a můžete jít pořádně na to. 

  • Koupila jsem erotickou hru s docela výstižným názvem https://e-kondomy.cz/doplnky/eroticke-hry/tease-please-fuckme-time-to-play-time-to-fuck Věřte, že to bude vždy končit velmi vzrušujícím zážitkem. Nebo alespoň u nás to takhle je. V balení je i erekční kroužek. Na stránkách mají na výběr ale o mnoho více her. 

  • Je pravda, že tato hra byla na vysoké občas záminkou k sexu i mě se to stalo několikrát. Často na ta léta vzpomínám a zase bych si klidně nějakou hru zahrála, ale už jsem spořádaná vdaná matka. Zkoušel jste třeba někdo erotické hry do páru? 

    • Po 12 letech manželství v našem sexuálním životě najednou přišla krize a já jsem to chtěla nějakým způsobem řešit. Vyřešila jsem to koupí erotického oblečení a u toho jsem vybrala erotickou hru, které se manžel strašně chytnul a od té doby se mnou už několikrát i další erotickou hru vybíral. 

      • Jakou erotickou hru jste vybrala? Byla jste v sexshopu se na to dívat nebo jste to kupovala online? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit