Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že jsou zbraně uschovány, aby babka Mašínova netvořila svoji demokracii.
  • Jdi už do hajzlu babo. jestli jsou komunisti zvoleni v demokratických volbách, tak co by nemohli mít zástupce? Například ODS volby nevyhrála a přesto řídí vše.
  • Lidi jste velmi zlí. Neměli byste urážet paní Mašínovou. Je to její názor. Mě osobně komunisti neublížili ale asi je tady v tom státě něco špatně...
    • Jde tu o to že politikaření a hašteření nic nevyřeší. Je zcela jedno o jakou politickou stranu jde!' Hledáme ve všem složitosti! J e to o tom že je to v nás v lidech. Jak se k sobě chováme a tohle s politickou příslušností a partají nemá nic společného!
  • Vazena pani Masinova, zalezte nekam do pr...e a prestante narod otravovat svymi slinty.Spis se modlete za Vase bratricky zkur...y vrahy, kteri pro svuj zamer emigrovat zabili nevinneho cloveka, otce od rodiny.... Budte rada, ze zde muzete v klidu dozit a do politiky se uz neserte, mohla byste dopadnout spatne.
    • Co si to dovoluješ y nacisicko-komunistická bestie? Jsi jen nejhorším lidským odpadem, jakýmsi rudým potratem nějaké komoušské čub-x-ky. Buhví kolik jich má ona a tvůj uchylácký rudý fotr na svědomí. Já být komouš, tak sám sebe nechám za zvěrstva páchaná takovýmy zmr-x-dy jako jsi ty odstřelit. Nakonec to jste vy rudé bestie uměli vždy dobře, že ano. Ten politrucký dobytek v karlovarském kraji to za vás vyblil dobře co jste za uchyly.
  • Každý sám za sebe je povinen ve svém životě hledat pravdu!
    Komunismus je zlo, čistokrevné zlo, dovedně zakrývané pláštíkem lidskosti.
    Kdo se nechal obelhat, je za to zodpovědný.
    A každému z nás zlo nakonec překáží. ( i vám milí komunisti)
    Radost_z_života
    • Žádný režim si nenechá kecat do svých zájmů. Když budete nepohodlný tak vás odstraní. Jestli tomu nevěříte tak si zajděte do knihovny pro literaturu.
  • dasvobodova
    Paní Mašínová, nejsme národ blbců a dementů, za které nás označujete!!! Jakým právem nám vnucujete Vaší myšlenku, nenávist? Nemáte Alzhaimera Vy? My totiž žijeme v r. 2012, ale Vy jste se zastavila ve své nenávisti před více nežli 60. lety. Překrucujete dějiny a Vaše bratry - vrahy povyšujete na hrdiny, že se nestydíte!!! Vy znáte dnešní přední politické špičky KSČM? Já ano a žiji v současné době a mířím do budoucnosti!!! Proč nekritizujete ten dnešní bordel, kterou nás naše vláda potápí do záhuby? To nejsou komunisti, to je Nečasova vláda, pokud byste byla k ní kritická, jistě by Vám te článek v novinácj nevyšel! Kdo Vám dal tu možnost radit českému národu, koho má volit? Kde jste vzala tu drzost nás nazývat dementy? Vaši bratři byli vrazi a to je skutečnost, nemám pro ně pochopení, zavraždili nevinného člověka, otce od rodiny, který žil poctivě!!! Vaši bratři kvůli svému blahobytu zavraždili nevinného člověka a Vy si dovolujete nám lát a poučovat nás? Nic jste pro naší zemi prospěšného nevykonala, nemáte být na co hrdá, my na Vás rozhodně ne!!!
    Vaší opovážlivostí jste ukázala svůj charakter! Dožijte prosím ve svých špinavých vzpomínkách v zemi, ve které žijete a nám slušným občanům České republiky nepište a nevnucujte nesmyslnné bláboly! Snad mluvíte z cesty a jste postižená Alzheimerovou chorobou - vzhledem k Vašemu pokročilému věku bych se nedivila a nebo Vám to myslí dobře a chcete nám namluvit, že Vaši bratři vrahy nebyli? My dobře víme, že to byli vrazi, dějiny nám nepřekroutíte!!!
    Tímto Vám odpovídám na Vaši opovážlivost nás poučovat, kritizovat a dělat z nás dementy....
    Dana Svobodová
  • Vážená paní Mašínová,komunisté mi celkem nevadí,nic mi neudělali,já neudělal nic jim,nikoho jsem nezavraždil a už vůbec ne z důvodu krádeže pod údajnou politickou pohnutkou.Měla by jste reálně přemýšlet,pokud toho jste ještě schopna.Tiše dožijte někde v domově důchodců,krmte ptáčky a do ničeho nestrkejte zobák. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Zdena Mašínová, sestra legendárních protikomunistických bojovníků. A já přidávám
    i vrahů.
  • Baba dostala prášky na paranidní schizofrenii, ale přestala je žrát. Myslela, že po ní jde doktor.Ale já si myslím, že ta práskaná mandelinka je plná nenávisti, ale nechce si uvědomit, že většina lidí u nás má její bratříčky jenom za vrahy.A je to zcela logické. Nelogické je, že je jí dááván takový prostor k jejím nestoudným požadavkům.
  • Bába mí zřejmě sama Alzheimra, protože zřejmě neví jaká bije a o čem to je. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit