Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    83% občanů je proti uprchlíkům.90% novinářů je pro. To svědči o kvalitě novinářů.

    • Proti jakým uprchlíkům ? proti těm které si kolabofant Zeman vylhal ? nebo proti těm uprchlíkům kteří by si radši nechali nechali prostřelit koleno než aby zůstali v zemi kde jsou mzdy nižsí než v krajinách odkud pocházejí,  národ už pochopili, že s nima Zeman s Okamurou vyjebal, to jen pár vymtlanců jako jsi ty mu to ještě žere.
      • KIMCID

        proti uprchlíkům  všeobecně a že je nemáme jedině dobře.ale klidně si je domů nastěhuj a jdi nám příkladem

    • Proti jakým uprchlíkům ? proti těm které si kolabofant Zeman vylhal ? nebo proti těm uprchlíkům kteří by si radši nechali nechali prostřelit koleno než aby zůstali v zemi kde jsou mzdy nižsí než v krajinách odkud pocházejí,  národ už pochopili, že s nima Zeman s Okamurou vyjebal, to jen pár vymtlanců jako jsi ty mu to ještě žere.
      • KIMCID

        ty si taky děláš požární poplach až po požáru?

  • Z pomateného Baldy se udělá zločinec a z pomateného Palacha mučedník, divnej metr na blázny!

    • Jan Palach rozhodně nebyl pomatený - v tom se hluboce mýlíte. Ale vysvětlovat Vám je zbytečné. Byl to hrdina pro generaci našich dědů a otců - proto musela být bolševikem jeho památka znectěna podobně, jako to činíte vy...

      Pan Balda ale viditelně trpí senilní demencí a jak píši níže - popisovaného trestného činu (pokácení stromů a jejich umístění do kolejiště) se mohl při svém zdravotním stavu dopustit jen velmi těžko!

      Spíše svým přiznáním a akceptací výkonu trestu kryje někoho z rodiny, případně ze známých (a pravděpodobně nikoliv nezištně).  

      • pavel.zajda.7

        Palach si rád hrál na husity, obzvlášť na Jana Husa. Doma mu říkali Doktor Kecal, protože neustále mlel nesmysly a ve Všetatech ho měli za blázna, protože kudy chodil, tak si mlel pro sebe nahlas blbosti a jako blázen zpíval, byl to člověk trpící depresí, jak víme tak deprese není normální stav.

        Byl to čin psychicky nemocného člověka!

        Josef Škvorecký v knize Mirákl psal, že Palach patřil k lidem psychicky vyčerpaným. Život si bere jen člověk bezprostředně ohrožený na životě, což však nebyl případ invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa:

        „Dívejte, nechci se dotknout citů nikoho, ale to, co on udělal, toho by normální člověk nebyl schopen. Když se na to díváte z hlediska psychiatrie, je něco takového nenormální. Normální člověk je schopen sebevraždy jedině v extrémní situaci, kdy má volbu mezi tím, že buď prožije něco strašného, nebo místo toho zemře."

        Takže byl slaboduchej depkař!

        • Je zajímavé, jak se na historicky doloženou osobu můžeme dívat z různých úhlů, že? Pro jedny skoro Bůh, pro jiné blázen.

          Pro mě byl Jan Palach člověk. Bez kladných i záporných extrémů. Je věcí každého, jak naloží se svým životem. 

  • Tak se kolaboranti Zeman a Pitomio konečně dočkali, máme tu prvního teroristu. Trochu smůla, že to je jejich člověk, ale nevadí, Ovčáček to svede na fašizující pražskou kavárnu.😂

    • KIMCID

      Zemanuv člověk rozveď?

  • Wolfcastle

    jen během tohto krátkého pár denního soudního procesu se stalo toto:

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/494397-afghanec-pobodal-na-klinice-v-nemecku-tehotnou-zenu-nenarozene-dite-zemrelo.html

    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rakousko-vrazda-divka-syran-rakusanka.A190114_094737_zahranicni_remy


    A vy se tu pohoršujete nad důchodcem co vidí dál než na špičku nosu....🤮

  • Teroristické hnutí SPD dnes utržilo velkou ránu, chudák Okamůra, o jednoho člena méně.☹

  • Kdo pána viděl v TV, je mu jasné, že popisovaného trestného činu (pokácení stromů a jejich umístění do kolejiště) se mohl při svém zdravotním stavu dopustit jen velmi těžko!

    Spíše svým přiznáním a akceptací výkonu trestu kryje někoho z rodiny, případně ze známých (a pravděpodobně nikoliv nezištně). 

    Navíc - jde o člověka se zjevnými projevy senilní demence, což je zpravidla důvod zbavení podobného jedince způsobilosti k právním úkonům, ne-li umístění na uzavřeném oddělení psychiatrického ústavu. Je s podivem, že obhájce na tuto - i pro laika zjevnou sutečnost - nepoukázal, ani soud si s velkou pravděpodobností ani nevyžádal nezávislý odborný posudek z oboru psychiatrie k osobě pana Baldy. 

    • Je až s podivem, jak podivuhodné české soudy omlouvají feťáky a ožraly, ale zde evidentní stařeckou demenci a zmatenost starého muže nevidí. To není prosím omluva pro takové činy, jen konstatování, že před našimi soudy je lepší být drogově závislý, než starý. 

      V tomhle bodu naprostý souhlas s antonem.janakem

    • Když se podíváme na toho našeho "symbola", toho rusko-čínského kolaboranta, tak taky vidíme zjevné projevy senilní demence kombinované s alkoholismem. A přestože je ze zákona neodpovědný, tj. nesvéprávný, tj. nezpůsobilý k právním úkonům, ne-li umístění na uzavřeném oddělení psychiatrického ústavu, tak stále straší na pražském hradě českých králů a chlastá na zámku v Lánech.


    • Podobni volici volili SPD. Jednaji podobne jako islamiste.


  • Ortel nad Baldou vysílá nám ostatním jasný signál v tom smyslu, že nebude tolerována žádná forma odporu, resp. obrany proti zhoubnému řádění islamistických fanatiků, kteří v úzké součinnosti s vedením EU budou participovat na islamizaci středoevropského civilizačního prostoru. Nepřímou odpovědnost za Baldovy nedomyšlené kroky nesou političtí činitelé typu Junckera, Timmermanse či Merkelové, kteří důsledně trvají na zamoření Evropy migračním marasmem.
  • Wolfcastle

    Kdyby to byl muslim tak by byl jen duševně nemocný, ale ten blb se za džihádistu jen vydával no tak musí do vězení 😂

  • KIMCID

    není Lžeš sám si se udvědčil!

  • A co ti, kteří ho do toho navezli. Kteří ho svými nenávistnými projevy a dezinformacemi k tomuto činu přímo navedli - OKAMURA a ZEMAN? Ti nesou zodpovědnost za tento hnusný čin, kterým chtěl terorista Balda zabít desítky lidí. Kolik takových Baldů, teď bude terorizovat českou společnost, když ví, že se jim nic nestane?

    Zdá se , že Česká republika je k terorismu mimořádně tolerantní. Až zas jednou nějaký Balda postřílí lidi na stadiónu, stačí, když bude pajdat a dělat ze sebe idio...ta a za dva roky je doma. 

    • KIMCID

      Přesně popiš kde a jak k tomu Zeman naváděl?

      • Jestli umíš číst, je toho plný internet. Kromě tvého oblíbeného Aeronetu.

        Zeman již vyzýval k fyzické likvidaci vegetariánů, nekuřáků, novinářů, takže nebýt krytý imunitou, už by dávno bručel v lochu.

        • Asi tak stejně, jako bručel v lochu Boris Vian za Zabte ošklivé, Jota, 2007, (zdramatizovalo divadlo Aqualung, Praha).

          Čtenář jsem sice jen prostřední, ale zato dokáži chápat psaný text.

        • wolfcastIe

          Hahahahaháááá

        • KIMCID

          viz víš lžeš.nikoho nenaváděl házet na koleje stromy a k nenivisti k muslimům jsi usvědčený lhář tiscali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit