Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není mi dost dobře jasné komu chtějí ti signatáři tu stížnost posílat. Správná reakce by měla jít na Ústavní soud, protože vláda (její ministři) tu amnestii nikdy neprojednávala a dozvěděli se to v televizi a novinách. Jestli to podepsal Nečas jako premier bez vědomí ministrů je to kriminální čin a měl by ho někdo z vlády hnát k zodpovědnosti. V normální společnosti by měli ministři podat demisi. Zodpovědná za prezidenta je vláda a ne pouze premier.
  • Před hodinou jsem sledoval zprávy na ČT 1 a nemůžu si odpustit určité srovnání, které
    dle mého vystihuje hnusné chování medií. ČT uvádí dlouhý příspěvek o štafetové hladovce studenů , proti složení jihočeské krajské kolalice s členkou KSČM bez toho, aby bylo uvedeno, že volba a její výsledky byly v souladu s platnou ústavou. Je to o to tragičtější, že je v jejich usilí podporují někteří kandidáti na presidenta ( Sobotka Roitová ), kteří mají být garanty dodržování ústavy.
    To, že Klaus zneužil právo z ústavy a v rámci amestie vypustil Krakeny a tuneláře a to především z ODS ,té ODS která stojí za akcemi studentů.To, ale media moc neřeší. Hlavně , že media a Klaus vypouštějí balonky o vyloženě politických důvodech proti amnesti. To, co provedl Klaus je přitom vyloženě politická záležitost. Dopady jeho amnestie , ale on už řešit nebude !!!
    • Tak škrtám z kandidátky Sobotku,Roitrovou.(Ty šli pro mne mimo i tak,ale mělo by to být vodítko pro nerozhodnuté).
  • Určitě ta ústavní stížnost má smysl, abychom nevypadali jako totální trotlové v Evropě. Ono stačí, jakou máme díky Pružinskému pověst a teď absurdní amnestie v takovémto rozsahu. Přeju soudcům, aby dosáhli obnovy kauz s rozsáhlou hospodářskou činností, které vyšetřovalo oddělení UOOZ a další elitní oddělení boje s korupcí a vrcholně trestnou činností... *9* *7* Vraťte, prosím, důstojnost této rozkradené a zbídačené republice!! *7*
  • Zbytecne,amnestie plati-to zadny soud zvratit nemuze...
    Jen by me zajimalo,kolik poslancu a senatoru za KSCSSD 'pana' Pruzinskeho volilo.A hlavne-PROC? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit