Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proti mohou být, ale žaloba je snad už podána!
  • Ještě, že těch ODS vyžírků tam je menšina.
  • No to je ale překvapení, to by byl nikdo nečekal.
  • Mají strach,že na ně /zloděje/ taky dojde a tak raději brání Vaška KIKINU.
  • Nekdy jsem s Vasimi nazory souhlasil.Od dnesniho dne si myslim,ze jste nebezpecny fanatik,ktery je vseho schopny.
  • Ty dědku Kuberů,už se ukuř k smrti ať je od tebe pokoj a nemeleš tu nesmysly.
  • To Peppone:
    Jedna poznámka. Rozdělení Československa bylo především přáním převážné části Slováků, kteří se jako součást Československa necítili rovnoprávní. Chyba se stala hned v r. 1918, kdy nacionalista Beneš se svou partou si vymyslel ideu, že ČSR je tzv. "národním státem" neexistujícího tzv. "československého národa", což Slováci nikdy nepřijali. Pokud by se bylo dospělo k federativnímu uspořádání dříve, mohla ČSR vydržet. Ale nic se neděje. Čarnogurský prohlásil:"Musíme sa rozísť, abysme sa opäť mohli zísť v Európskej únii." A to vyjádřil velmi dobře a to se také stalo.

    Máš samozřejmě pravdu, že je nepředstavitelné, aby v demokratické zemi byl volený president neodpovědný a nepotrestatelný za své činy. To mohlo platit pro T. G. Masaryka, který byl především osobností morální a něco tak sprostého a nízkého jako je ta Klausova amnestie by mu jistě nepřišlo ani na mysl. Ale jak se ukázalo na případu Klause, na presidentský stolec může být dosazena i osobnost psychopatická a zcela nemorální a zločinná a proti tomu by měla být pojistka právní, tj. odvolatelnost presidenta možnost jeho postavení před soud.

    Ono je s podivem, že Klaus jezdí po světě a pomlouvá a škodí naší zemi a dokonce na státní návštěvě krade a náš parlament a ústavní soud jsou v klidu. Jak nás potom svět může brát vážně a považovat za něco víc než bandu primitivů, lhářů a zlodějů.
    A že Klause dosadila do úřadu mafie ODS, to se jistě projeví ve volbách, kdy ODS zkrachuje.
  • Kikina byl dobrý od začátku= zlodějská privatitzace, nezná špinavé peníze, balíčky na utahování opasků lidí v době, kdy nahoře rozkrádali republiku hamounili a rozdávali si nehorázné odměny atd.
    Navrhuji po něm pojmenovat Václavské náměstí v Praze a další náměstí v krajích a okresech.
    • Nebo přejmenovat WC na Wilsonově nádraží na Vaclav Klaus Water Closet Prague. *1*
  • Už aby předvedli k soudu v "medvědech". Kromě velezrady se dopustil i vlastizrady, tím, že se podílel na rozbití Československa společně s Havlem a Mečiarem a ještě se tím chlubí. Za vlastizradu byl trest vyjímečný. Zbavit ho všech práv vždyť se ohání tím, že je oběcně řečeno nesvéprávným tedy že nikomu právně neodpovídá, a zabavit jemu a celé rodině veškerý majetek.
    • Zbavení se Slováků to , ale špatný tah nebyl. Jen sem Havel neměl brát jejich cikány.
  • Především prezident republiky je stejný občan jako kdokoliv jiný. Právě on je, či spíše by být měl, zárukou toho, že pojem demokracie bude zárukou zajištění veškerých práv i povinností všech občanů bez rozdílu. Jestliže veřejnost je zneklidněna představou, že práva občanů byla záměrně porušena článkem II. amnestie prezidenta, rozuměj zodpovědného občana této republiky, způsobem, odporujícím principům spravedlnosti i dobrých mravů a jestliže tato veřejnost má dost důvodů k domněnce, že bylo s národem jednáno nečestně a k jeho škodě a ještě k tomu zištným způsobem, pak je nezbytné, aby celý tento akt byl veřejnosti po právu zcela průhledně, podrobně a pravdivě vysvětlen. Pokud tak nebylo učiněno a národ je dokonce přímo beostyšně a mnohdy dost neurvale a nelogicky odmítán, pak nezbývá, než se domáhat vysvětlení poněkud násilnými prostředky, jakým uvedená žaloba nejspíše je. Pokud se někdo odmítá o věci bavit, či dokonce bránit průchodu spravedlnosti, pak sám na sebe uvrhá podezření ze špatných činů. Nepochybuji o tom, že se jedná o celou řadu omylů a nepochopení a že naši zákonodárci v čele s prezidentem a příslušnými poradci a právními odborníky jednali v dobrém úmyslu a správně. Přimlouvám se proto, aby byly jednoznačně a poctivě vyvráceny všechny fámy, které na jejich hlavy kydají hanbu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit