Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskutabilní byli lidé kolem Zemana a veřejnost právem kritizovala tyhle duchy. Požadavek zněl na transparentnost.

    Nejbližší spolupracovník pana Pavla - Petr KOlář se také ale pohybuje v kalných vodách businessu.  "Všechny jeho klienty ale veřejnost nezná a podle Koláře ji to ani nemusí zajímat. „Veřejně známí jsou ti klienti, kteří o to stojí. Když o to nestojí, tak do toho s prominutím nikomu kromě mě a klienta nic není, protože jsem osoba soukromá,“ A je vymalováno. Jeden se jmenuje Nejedlý, druhý Kolář. Kvíz pro čtenáře - najdi pět rozdílů. 

    A paní Vohralíková? Kdo jí zná blíže, nebude asi horlivě přikyvovat na její novou funkci. Problémová dáma se sklonem k šikanování, protěžování blízkých, doporučuje jí právě pan Kolář. A co dodat? „Ukázalo se, že tam celou dobu fungoval jakýsi klientelismus. Peníze (zhruba desítky tisíc korun – pozn. red.) tekly ke spřáteleným subjektům Jany Vohralíkové, k firmám, kde sedí její syn, její dcera nebo ona sama, k lidem, kteří jsou její přátelé,“.

    Takže pane budoucí prezidente, když audit, tak co takhle začít u sebe? Ušetříte si mnoho problémů v budoucnu. 

  • No, Zemana hlídali, aby mu nikdo neublížil a svatého Pavla, aby ho někteří samou láskou neumačkali. Třeba kasta Černoučků. 

  • Když někam do práce nastoupil nový šéf, který toho moc o té práci nevěděl, tak se vždycky začal zabývat nepodstatnými detaily, jen aby vykázal činnost.

    • Ale takové kroky, konspirace a nakonec slavné vítězství dobra nad zlem, to média milují.
      To zase bude vydatná mediální krmě pro čtenáře Blesku a Seznamu.cz  a jiných libových tiskovin a webů. 


  • "Špaček: Pavel je nový model prezidenta, takového jsme ještě neměli."







    Přesně tak. Je to zbrusu nový neotřelý model kyjevské podržtašky a vzorového podlézače kyjevského válečného štváče.Přeci pokud někdo nejprve ze všech zdejších činitelů kontaktuje toho z Kyjeva tak je to extra nezvyklé. Pokud ještě ani ne ve funkci vypouští zlovolné vojenské bojůvky? Co bude následovat, až bude sedět na Hradčanovi?Přeci on sám musí vidět, že je to podraz na lidech.Tady je každému ukradená nějaká válka azbukových mezi sebou. Ať se klidně mydlí mezi sebou.Ale bez nás a našich peněz!

    • Je to beze sporu první prezident, které zvolila média a jejich kampaň. Styl ála USA se u nás osvědčil.

      Volby jako fotbalový zápas - takový politický wrestling v Čechách. A vzhůru na emoce. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit