Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako provizorní řešení super, ale dlouhodobě bych to rozhodně neviděl. Taky jsme dřív osvěžení ve vodě řešili podobně. Pak jsem nám však objednal nový bazén na zahradu a ten je naprosto úžasný, takže trávíme v létě většinu času v něm.

  • A i my máme svý blbečky. Zvoněni kličkami na naměstí... *1*
  • Chachacha no rusky NUZACI na to vyzrali *15* Ale my co jsme BOHATY podnikatele a mame na to radeji dame prednost svymu LUXUSNIMU bazenu u svy vily *5* LEVICOVA ZEBROTA STRASNE TOUZI ABY SE MELA TAK DOBRE JAKO MY *5* *15*
  • To že výrostci dostali šáhlej nápad je nic proti dospělým lidem z usa:
    Vtipné zákony Alabama: Je zakázáno ublížit si na zdraví za účelem zbavení se povinnosti platit daně. Aljaška: Je zakázáno vystrkovat losa ven z pohybujícího se letadla.
    Arizona: Ukradne-li někdo v Mohave County mýdlo a je přistižen, musí se jím poté mýt tak dlouho, dokud se celé nespotřebuje. Colorado: Ve městě Sterling musí mít kočky, které nejsou na vodítku, odrazky. Florida: Pohlavní styk s dikobrazem je zakázaný.
    Georgia: Stát má 75 zákonů, jak postavit rýžová pole – a to přesto, že sám vlastní jen jedno. Idaho: Jedete-li ve městě Boise zrovna na žirafě, nesmíte ze zákona současně rybařit. Indiana: Hodnota π je v tomto státě dle zákona 4, nikoliv 3,1415
    Iowa: Ve městě Fort Madison musí požárníci 15 minut před odjezdem k požáru zásah natrénovat. Jižní Dakota: Pokud je na vašem pozemku více než pět původních obyvatel Ameriky, můžete je zcela legálně zastřelit. Jižní Karolína: Každý dospělý muž musí v neděli do kostela přinést pušku, aby se případně ubránil nájezdu indiánů. Kalifornie: Dle vyhlášky města Chico bude udělena pokuta 500 dolarů každému, kdo ve městě odpálí atomovou bombu. Kansas: Řeknete-li v Kansas City jméno prezidenta George Washingtona bez dodatku „Bůh ho ochraňuj“, můžete obdržet pokutu ve výši 50 centů. Kentucky: Každý rok musí starosta Danville vyvěsit na městskou nástěnku tři nejinteligentnější hospodyňky ve městě. Louisiana: Pokud nejsou všechna okna zavřena a dobře utěsněna, nesmíte kýchat. Minnesota: Do daňového formuláře v tomto státě musíte vyplnit také datum své smrti. Missouri: Ve městě Natchez je podávání alkoholu nebo drog slonům ilegální. Nevada: Pokud bude někdo střílet po vašem psovi, můžete útočníka zcela legálně oběsit. New Hampshire: V neděli je zakázáno spouštět jakékoliv stroje. New York: Trestem za vyskočení z okna budovy je smrt.
    Ohio: Vyhláška ve městě Lima zakazuje prodávat mapy, v jejichž středu není Lima.
    Oklahoma: Jméno a fotka každého, kdo se domáhal prostitutky, musí být v televizi.
    Pensylvánie: Každý motorista, ke kterému se bude přibližovat stádo koní musí zastavit, auto přikrýt dekou nebo plátnem a počkat, než koně proběhnou. Jsou-li koně splašení, musí motorista auto rozložit na jednotlivé části, které schová pod keř. Severní Karolína: Sloni se nesmějí používat jako tažná zvířata k zorání bavlníkového pole. Tennessee: V Memphisu smí ženy řídit auto pouze v případě, že před ním jde muž s červeným praporkem, kterým varuje ostatní motoristy a chodce. Texas: Pokud jste již někdy byli v tomto státě v kostele a chystáte se přijít znova, musíte přijít v tom samém oblečení jako poprvé. Utah: Ptáci mají ve vzduchu ze zákona přednost před letadly. Virginie: Ve městě Salem kdysi platil zákon, dle něhož bylo zakázáno vycházet z domu, pokud jste nevěděli, kam jdete. Washington: Zákon na potlačení kriminality vyžaduje, že poté co přijedete do nějakého města, musíte místnímu šerifovi zatelefonovat a oznámit mu, že jste právě dorazili. Wisconsin: V tomto státě se můžete legálně oženit se svým domem. Západní Virginie: Slepice smějí dle zákona snášet vejce pouze mezi 8:00 a 16:00TO JE TA VAŠE ZEMĚ ZASLÍBENÁ, INU HLUPÁK KE HLUPÁKOVI :-)))
    • Jak jste k tomu, Suchoji, přišel? Vypadá to, že Vám to přeložil nějaký "oblíbený" překladač z "Američančiny". *3*
      Některé naše zákony také neoslní. Nejhorší na nich je, že se mění jako ponožky a jsou jakoby šité na míru samotným zákonodárcům a přátelům.
      Nyní se nechal pan Jandák slyšet, jaký je rozdíl mezi poslanci na západ od našich hranic a od našich "mizerně" odměňovaných. *3*
      My bychom si také mohli postěžovat, že plat ve Švajcu je 5x vyšší!
  • škoda, že to neudělali hlubší, aby šlo skákat šipky. Takhle je to spíš takový brouzdálko, ale i tak dobrý *3* *4* *5*
    • a kde vidíš hloubku?
  • No jo, Rusáci *1*
  • Tady není žádná sranda. Chybí tu zlej trotl, abeceda a suChuj. Tak buď někde somrujou, nebo ráno mají ústavní vizitu. Pusinku bych pochopil, ta sváží odpad u MěPS, takže přijde, až zamete hovínka. *1* *1* *1*
    • JYŘINE, ty jsi již zapomněl, jak k vám museli hasiči ,protože jsi uvíznul hlavou v toaletě, jako 14 chlapec jsi chtěl skočit do vody........ *1*
  • Zaplavit zemljanku není problém. Horší je ji pak vysušit.

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Blbe! Ani nevíš co to zemjanka je.
      • Ale ví, byl se podívat jak bydlíte .
  • To už zkoušel jeden náš soused před X lety. Ani nemusel být ruským školákem! Nedotáhl to sice do úplného konce, ale plavali jsme my! *16*
  • Ptáte se mě, proč je tu tak červeno? To jen má tečka krámy a tak mínusuje...
    • A taky má rudej mozek, vypatlanej komunista.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit