Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavé je že členové a pohůnci ODS Kcahárl schlaff partaje mají obrovský strach z Rusnoka, ale nnevadilo jim, že herr Tolanek si vládl téměř 5 měsíců bez důvěry. Tady máte precedens. Dnes jsem se díval na pana řádně vystudovaného fiškály Bendy ml. Arogance a strach z něho čišela. Prý mají 101, z lásky k objektivitě dodejme nakoupených 101. Také díky bezpáteřní skupině pos.annců. Jejich vedoucí ( všechnny stromy teak se od ní distancují ) by si měla vzpomenout co slibovala voličům než byla zvolena z a j i n o u stranu. Ale to je přece anologie s dívkami zlatokopkami co skáčou z jedné postele do postele více nastlané penězi. Stejně podle filosofie - peníze jsou jediný můj bůh.
  • Ten nadpis je ujetý. Hlavně to bude chvíle pravdy pro voliče a především chvíle pravdy o ČSSD. A jestli to zvořou tak to nebude po prvé co se spřáhnou s pravičákama. Jako Špidla kdysi. Ale tentokrát jim to voliči levice neprominou a spočítají. KSČM a SPOZ to jistí.
  • Nebylo by lepší rovnou odhlasovat rozpuštění čecháčkostánu ??? Důvěru nikdy neměl.
    V Česku není ani jediná autentická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své šarlatánské maloměšťácké "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Ať již Rusnokova vláda důvěru dostane, či ne, svůj smysl měla. Za prvé odhalila ohromnou touhu po moci u odeesáků i topáků. Za druhé odhalila neschopnost socdemáků podat vlastní návrh vlády a jejich nejednotu. A za třetí odhalila to, jak jsou náměstkovská místa ministerstev a dozorčí i správní rady státních podniků prolezlá jako rakovinou různými stranickými kádry, ponejvíce z ODS. ODS a nejen ta, se takto odvděčuje svým věrným soudruhům a zabezpečuje jim teplá místečka bez ohledu na znalosti, vzdělání i zkušenosti.
  • Znova opakuji lidi nevystřílíte a se změnou systému jsou převlíkači kabátů ti nejhorší jak se říká "Papeštější jak papeš!" Jinak oslovení soudruhu od opravdového komunisty beru ale ti kteří byli falešní tak faleš u nich je stále a minulý režim pomlouvají a nadávají na něj! Já ještě někdy říkám,že když by přišli číňani tak si nechají udělat šikmé oči!!!
  • Když jsem v roce 1960 šla do 1 třídy tak jsem neříkala soudruhu učiteli ale pane učiteli a nikdo se tím nepozastavoval že se to takhle neříká.A potom jsme se přestěhovali do většího města a bylo samozřejmostí že je oslovují Pane nebo Paní nějak mi nešlo přes usta soudruhu a byli problémy i potom v práci .Co tímhle chci vlastně říct .Zrytí soudruzi jsou ted Pan nebo Paní.A sametka rok 89 nenechte se vysmát .Soudruzi jsou ted PÁNI.
    • Tohle ne-soudruhování mi nejvíce vadí po roce 1989 u pánů učitelů. Měl jsem na střední prům.škole, kde některým říct soudruhu , byla pro ně potupa. Jiní to vyžadovali. Na tomto je vidět, že oslovení soudruhu nebylo až tak nutností. Někomu to možná dělalo v životě trošku problém, ale ve straně jsem nikdy nebyl a taky jsem přežil. Co je ale horší, že tito soudruzi, kteří na tom lpěli přez noc (1989) přijali nové oslovení pane a učí naše děti - budoucnost národa. Takovým nevěřím ani pozdravení. No a co víc v mnoha případech se z ruského jazyka přeškolili na nj. a aj. a šli dvě lekce před osnovama a ještě dnes je to v mnoha školách znát.
  • Komunisti do jednoho je treba zlikvidovat!
    • Ale tebe prvního!! *12* *12* *12* *12*
  • Pišta Žiga je cikán ze s Plzně, je to opravdu hlava prasečí. *12* *12* *12* *12*
    • Na rozdíl od tebe je prase užitečnej tvor. *2* *2* *2*
      • Jsi prasečí hnůj a jako takový budeš vykydán!! *12* *12* *12*
        • Hlavně dávej pozor na virozu. Ať se nenabodneš sám. *2* *2*
          • Ty mi nesaháš ani po kotníky smrade!! *2* *1*
            • Nevyhrozuj ty komunistickej potkane,nebo ti srovnam ten svinskej praseci xict!
            • Napiš kde se sejdem, dej mi Mail bude to tvé poslední setkání s někým dobytku, u mne jsi smradlavý potkan a jako takový skončíš, zašlápnut!! *12* *12*
            • Za to až vstanu tak ti spadne brada záprdku. *2* *2*
          • Neměj strach prasáku, tvůj život má cenu posledního potkana!! *12* *12*
            • *14*
            • Potkan nekrade nicky a hlavně nelže jako ty takže je ti morálně nadřazen. *2* *2* *2*
  • Domnívám se, že titulek není přesný. Chvíle pravdy nastala od chvíle, kdy vláda byla jmenována a prokázalo se, že nedostane důvěru. Jak mohli do vládních křesel zasednout lidi, co tam nemají co dělat z jakéhokoliv důvod. Jsou naprosto bez mandátu, pouze z nečistého přání Zemana. Ale takto to v demokracii nechodí.
    • Tvé plky nikoho nezajímají, vyprávěj to doma babičce, pokud tě neflákne hadrou po palici!!! *3* *3*
      • A poku jsi taky cikán Pišta, tečka vyprávěj to koze!!! *3* *3* *3* *3* *2*
  • Pan Zeman je tvůj prezident a hlava státu, budeš si ho vážit!! *14*
    • Opět se pleteš. Tento národ nemá prezidenta ale křiváka. Slušný
      občan zde také nemá stát ale pouze Kocourkov kde banda soudruhů
      navlékla v roce 89 tržní kabát a hraje si na majetné členy buržoazie. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit