Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě nedávno jsem měl Rusnoka na rozdíl od kreatur typu sobotky, zaorálka, a spol. za slušného člověka i když pocházel z rudoranžového hnízda. Po té co se zaagažoval v komedii toho zpupného, ožralého, křivého prolhance - jakého-si NIC zemana musím konstatovat že je to jen další z řady parazitů této země. Jeho tzv. vláda je jen tlupa bolševických komediantů pod taktovkou jednoho naboba, sebestředného chlísta, byť si momentálně nechává říkat prezident. A rusnok je jen jeho poskokem v trapné komedii o opakovaný pokus nacisto-komoušů r. 1948. Je mi z takového křivoně na zvracení.
    • Proč se tak rozepisuješ? Stačí napsat: "Jsem modrej grázl, mám nakradeno, štve mě že Schwarzenberg prohrál a je to!"
  • Milá Jano, pamatujete si na podvod, zvaný "Smlouva s voliči", kde usmívající se M.Němcová slibovala zdravotním sestrám, jak se budou mít dobře, když budou volit ODS? Jaký je výsledek? Ona má ještě tolik drzosti, že se odvolává na morálku a hodnoty a tlačí se do vlády. Jistě, je to z hlouposti, ale - někdo ji zřejmě navrhl a podporuje. ODS k získání mezičasu před prohranými volbami, Kalousek a spol. proto, aby mohl řídit do konce volebního období vládu už úplně /pokud se Zeman nepostaví na odpor/, pak všechno hodí na ODS. Když se milenkám rozdávají statisíce na zdravotníky už nezbývá, šetřit se musí, ne? Jistý Karel sice sliboval, že bude prezidentem potřebných, jenže si zatím neujasnil, kdo to je.
  • Nemyslím si vůbec, že si p. prezident počíná rozumně, tj. státotvorně. Měl respektovat 101 poslanců, kteří byli pro pí M. Němcovou na místo premiéra, a vláda by pracovala nadále. Obliba či neobliba vlády by se řešila až regulérními volbami.
    Když čtu ta jména event. ministrů v Rusnokově vládě, tak se nestačím divit, co to tady bude za "odborníky". Místo aby prezident se snažil celý národ sjednotit, tak prosazuje za každou cenu své "věrné", ale v národě tím prohlubuje nejistotu, která časem může přejít až v odpor. Myslím, že i Zemanovi voliči (já ho nevolil) časem prozřejí a uvědomí si, že to nebyla šťastná volba pro tento národ. Jenom utíká zbytečně čas a kumulují se problémy, které nikdo neřeší. A až se zase dostaví nějaká přírodní katastrofa (povodně aj.), tak na tom politikou a špatnou ekonomickou situací zmítané Česko, bude ještě mnohem hůř...
    Své zemi to pochopitelně nepřeji, přál bych jí jen to nejlepší, ale taková je bohužel současná realita.
    • Nechci ani domyslet jak by to dnes vypadalo mít na hradě Schw,
    • Nevím co tím sleduje, ale to že má dnes ve 14:43 koalice 101 hlasů nemusí být v 15:00. Měl je nechat utopit ještě víc. Akorát nevím jestli jich nebude víc sedět v prdlamentu, nebo na borech. Ale mám názor, že asi ví co dělá.
    • Já také Zemana nevolila a jsem ráda, že to tak bylo. On si chudinka myslí, že když je zvolen lidem mají ho všichni rádi a všichni mu fandí a že on je ten nej nej nej...
      A tak si myslí, že bude všechno jen po jeho a dělá všechno pro to, aby ho lidé ještě víc neměli rádi. Myslím si, že to se mu opravdu daří...
      • Já jsem ho volil, a jsem rád. Jinak by tam seděla ta chcípající kreatura, ten vzor a hrdina naší mládeže a vysokoškoláky, tedy inteligenci, které i on pomohl zavést školné, které již brzo bude vymáhat od většiny z nich exekutor ty debilko *16*
        • Mluvíšl-li o chcíplé kreatuře rudý zmrde, dej si pozor na držku. Ten váš ožralý, prolhaný, křivácký, sebestředný hulvátský uslintaný nabob brzy dojede. Nebo si snad myslíš, že je Evropa v takovém rozlkadu jako v r.48 aby se nachala zasvinit takovým hovadem??
          • Vomlať si držku o zeď kkte
  • Scenar je jednoduchy-v zajmu veskerych prodemokratickych poslancu(jestli ovsem to jsou prodemokraticti poslanci?!) je nutne rozpustit Parlament.Po volbach temer jiste vyhraje KSCSSD...
    Ale ma to hacek-Zeman muze opetovne jmenovat kandidata KSC Rusnoka svym Premierem-duveru nedostane a Zeman jej poveri aby vladl do jmenovani jineho Premiera-a zadneho jineho jmenovat nebude... *3*
    Jiz vite,proc CSSD+KSC(m) v prvnich volbach po Havlovi radeji volila Pruzinskeho,nezli Zemana?
    • Lidi na rozdíl od tebe to chápu. S takovými pitomými komentáři běž do Reflexu nebo do MF Dnes.
      • Marii ani Notovi ještě nedošlo o co se tady hraje.
      • A ty do prdele,nebo Beloruska komunistickej dobytku.
    • Ano, už to víme. Nebyl to nemocný absolutně nesoudný ožrala.
  • Fraška v přímém přenosu. Zúčastní se jen odulé staré loutky, které nemají co ztratit a žádná ostuda pro ně není dost velká. Jediným počinem této pseudovlády bude dostat Remka a Klausfrau na určená místa. Není toto plnění zemanských přání příliš drahá záležitost pro tuto chudou zemi?
    • Chudou určitě neb se státní peníze ukradli na soukromá konta ,nevím jaké majetky mají tito jmenovaní,ale víme jaké mají naši zlatí lobisté a spol.,Pokud mě někdo doma krade řádku let tak jsem ráda,že mne zbaví zlodějů třeba odulá tvář a můžu něco znovu budovat,takhle mi zbyly holé zdi a nalezlí švábi,kteří se nehnou......tahle země je taky moje domovina a je mi jedno kdo,hlavně jak se vypořádají se zloději na nejvyšších místech ,kecy jsou na ???!
      • pro ERA--velmi dobře napsané *3*
        • Jen se hezky pochval, synku
    • Když z jedné tak i z druhé strany! Buďte oběktivní!Nebo snad VŠUDESPÍCÍ ministr zahraničí a skandály celé koalice není dost velká ostuda? Počiny ODS a TOPky dosazovat své lidi na určená místa a kriminálníky do parlamentu místo nich je v pořádku? A co plnění Kalouskových přání např. restituce? To tato chudá zem podle vás snese!
      • Jsem " oběktivní", prezident ožralý na šrot, padající do korunovačních klenotů, při jmenování Rusnoka používající ručník, jak se potil při absťáku, usmívající se jak tele, když mu v Německu pan Gauck říkal, že prezident nemůže vytvářet druhou vládu, nemůže být prezidentem civilizovaných lidí. Je to druhý Gottwald a Lukašenko.
        • Marie zapomněla jste na ožralého a blekotajícího Kalouska a spící kreatutu Schwarzenberga.Buďte objektivní při hodnocení naší elity.
          Petra
        • Objektivní nejste,protože zatím urážíte jenom prezidenta,napište kdo jaké majetky má a kde na to vzal,potom můžete rozepsat ,kdo má na svědomí státní dluh a kolik to dělá...při té příležitosti a solidaritě se zloději za ně můžete přispět do fondu na tento dluh
          • Milá paní Jano. Já celý živit makám a mám hov.o! Na rozdíl třeba od cikánů, kteří nedělají nic ba berou velký prachy na dávkách. Tedy, abych byla spravedlivá - dělají děti, aby měli dávky větší.
            Ptáte se na naše majetky a jaké máte vy a kde jste na ně vzala,?
            Kdo rozkradl naše prach, to je jasné všem , naše milá strana a vláda, která nás odírá až hanba. A nemyslete si, že Zeman kouzelným proutkem najednou vše změní. To byste byla hodně naivní.
            A že Zemana někteří uráží? Je urážka, když se napíše pravda? Např. že je to pijan, žvanil, egoista až na půdu...atd...
            A ještě jedna věc, vy už jste do jakéhosi fondu přispěla?
            • Pro absolutní blbku milu: Starej se krávo o vyjadřování podporovatelů modrofialového gestapa než s nima vlezeš do postele a nestarej se o mě laskavě krávo jedna nebeská *16*
            • Vlastním starší domek na hypotéku a auto,kterým dojíždím do zaměstnání,pracuji v LDN.Nyní nám sebrali osobní ohodnocení ,nejsou peníze.Dále nemám miliardové majetky a nijak se nedostanu ke státní kase.V politice nejsem ,..protože přebaluji a starám se o staré a nepotřebné lidi,které doma nikdo nechce nebo nemůže....přispívám na dětské fondy a beru si psy z útulku....kouzelným proutkem se nic nezmění,ale jednou se začít musí nemyslíte.Pití bych neprobírala,vy ani já u toho nejsme , ale proč se neptáte na pití Kalouska je to ministr financí což není zanedbatelné......
            • Nechci se vkrádat do dívčí debaty, ale vy jste zřejmě na straně podvodníka, lháře a ochlasty havla že? Tak být vámi sklapnu, kdo ví co jste zač vy. Třeba zrovna kamarádka pana Nešpora. Já vám klidně můj majetek zdůvodním a kde jsem na něj vzal také. Asi se budete moc divit ale na vše jsem si vydělal, a polovinou z toho platil darmožrouty a byl solidární s vašimi gaunery dosazenými po revoluci a pronásledující mě prakticky celý dospělý život. Tak náno mlč a zpytuj svědomí a moc se tu nerozkřikuj. A neukazuj na cikány. Je jich spousta poctivých a i když sirky nemusím, musím uznat, že jejich živení je jen zlomek toho co rozkrade gestapo a kamarádi které jsi ty náno volila.
              • Reakce na příspěvek:

                hele chlapče, stačí, že naši politici jsou sprostí, tak tady nezaváděj nadávky a urážky, jo
    • Spíše z této strany dobrý tah na totální ponížení gestapa co tu vládlo. *16*
  • Kde sehnal tolik mladistvých a neokoukaných tváří (včetně té své,již také slušně odulé)?
    • Doufejme, že na ty mladé tváře už nikdo neskočí. Těch je už až nad hlavu a škody nadělali více než dinosauři. Všechny může zastupovat Pí8, ti ostatní nejsou o nic lepší.
  • Odborníci - nebo kumpáni? Se ptá asi autor článečku. No pro mne za mne třeba kumpáni - pokud to jsou odborníci, ale to je nepodstatné záleží přece jen na zadání úkolu(ů). ČSSD říká kdo půjde do Rusnokovy vlády musí ven z ČSSD - pánové Sobotko, Zaorálku, Dientsbiere, Špidlo, ona vám přece ČSSD nepatří takže opatrně, sic ven z kola půjdete vy a to by bylo od ČSSD záslužné, nebo ne.
    • Odborníci??? Šmíra na jedno použití to je.
  • Velká červnová socialistická revoluce začala. Zatýkání pravice, odstavení Parlamentu, obsazení klíčových pozic komunistickými pohrobky. Štěstí, že nám Unie zakázala tresty smrti.
    Busty socialistů - Hitlera, Lenina a Gottwalda už zase vylézají ze sklepů. *11* *11* *11*
    • Ty lezeš kradouskovi a dementbergovi z řiti.
      • Ty Gottwaldovi ze zasyflenyho hrobu.
    • jojo, je to tak...ale super hodně lidí si to uvědomuje *3*
  • Jen aby vlada bez mandatu obcanu nezastavila aktivity policie, kterou uvolnila vlada pana Necase! Je treba jeste vysetrit oranzovy BILIONOVY SUPERTUNEL z kapes obcanu a firem do oranzovych kapes solarnich zlatokopu, ktery spachala levicova oranzovo-ruda mafie proti nasemu narodu (viz archiv hlasovani PSP)! Neskodilo by take vysetrit oranzovou kradez 20 miliard z OKD, ohrozeni strechy nad hlacou statisicu Ostravanu atd. atd. *1* *1* *1*
    • Zrejme myslite tech 600 mld z prebytku duchodovyho uctu rozpustenych do rozpoctu hned po revoluci Klausovou ODS. A nebo snad nejvetsi rozkradacku v dejinach statu, neboli kuponovou privatizaci? Nebo snad restituce majetku zabavenyho kolaborantum po 2. sv. valce?
    • Nečas uvolnil ruce policii? To je jako kdyby zloděj kovů, přistižený s poklopem od kanálu tvrdil, že chtěl jenom prověřit bdělost policie a proto mu náleží pochvala a odměna! Co se týká zlodějin "oranžových" a "modrých", musejí být vyšetřeny všechny. Těch "modrých", je ale třistanásobně více!!! (Možná, že máte jenom smysl pro humor a nemyslela jste to vážně.)
    • Tošovský - 250 miliard dluhů. Fušer - 500 miliard dluhů. Ruský Knedlík - 750 miliard? *1* *10* *1*
  • Podle časového scénáře, se Němcová a její přátelé dostanou k moci až v lednu 2014. To už je před řádnými volbami jenom pár měsíců. Vyplývá z toho, že jí nejde o žádné dokončení koaličního programu, ale o co nejdelší udržení imunity! Proč? To vědí všichni! V případě předčasných voleb by o imunitu přišli ihned a strany jako ODS, LIDEM by se do sněmovny nedostaly vůbec!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit