Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je názorně vidět, že tzv. pravice tak trochu serre strachy a všemožně se obyvatelstvu snaží namluvit něco o hrozícím nebezpečí. Jenže noví angažovaní zpěváci a herci už bohužel dneska nikoho nedojmou a zástupové z rukou ďábla vytržení a očištění od bludařských věrouk za nimi nikam nepotáhnou.
  • Vrať se do Rakous, čeká tam manželka. Kdo ví?
  • ...kdo má slámu v palici,tak volí pravici..... *15*
  • ....nějak se jim ten kocert nezdařil(nebo už to nezabírá),když komunisté dostali o 4% hlasů více jak na posledních volbách....... *1*
  • Komunismus a nacismus mají mnoho. Rozdíl je v tom, že nacisti se učili od komunistů, komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých, což je několikanásobně víc způsobil nacismus.
    Hlavní rozdíl ale je v tom, že nacismus byl poražen, vykořeněn a viníci potrestání. Komunismus byl sice také poražen, ale viníci potrestáni nebyli, dostali "milost" (nejsme jako oni), ale neváží si toho a znovu zvedají rudé rýpáky a chystají se, že budou zase loupit, mučit a vraždit, což je hlavní metoda komunismu.
    • .. *16* *16* *16*
  • Lidé zřejmě nejsou hlupáci podívejte se kdo straší komunismem obyčejné lidi podívejme se na jejich platy a normálnímu člověku je hned jasné kdo obhajuje zlodějnu .A keci že jsme socky když pracujeme a pro větší plat si lidi jezdí do Německa aby to tady u těch Českých kapitalistu utáhli jinak je tu malá šance slušně žít jejich nenažranost se dá vysvětlit i takto Němci postaví 1km dálnice pomalu 2X levněji a jejich dělníci mají plat 3X až 4X vyšší než česky dělník pracující na dálnici a na toto porovnání nemusíte mít ani maturitu,a takhle by jsme mohli porovnávat toho více.Jinak zřejmě zde stále platí heslo koho chleba jíš toho píseň zpívej viz Václavák a ještě k tomu zneužívají památku bojovníka za svobodu zpěváka pana Kryla ten tu prožil pár týdnů coby v novém svobodném Česku hořce zaplakal a odjel za doopravdickou svobodou. A nejhorší je na tom jestliže se mne se nelíbí zpěv či hlas nebo chování českého zpěváka a přepnu ho do etheru abych jakéhosi mamlase nemusel poslouchat jde mu plat z mých koncesionářských poplatků a tahle svoboda mě žere.
    • Na Václaváku zpívají ty naše hvězdy více než dost tak proto ten omyl tentokrát to bylo na
      Staromáku .
  • Mně to přijde trochu přehnané. Socialismus už se nikdy nevrátí. Jde jen o hlasy před volbami.
    • Kníže: Pozor na levici! Zavede tady autoritativní režim.
      Tak kdo tohle není schopen pochopit, tak je nesvéprávný. Dnes je zvykem vše bagatelizovat, na všechno hodit špínu, případně nekriticky prosazovat svou víru. Ale to skryté nebezpečí číhá: Jaká je realita? Autokratický president - levičák (někdy až komunista), levicový senát, který má brzdit dolní sněmovnu a pokud bude levicová dolní sněmovna, tak nám levice teprve ukáže, zač je toho loket. Prosadí si rychle zákony, které z tohoto státu udělají skanzen socialismu, vznikne korupční prostředí a státní mafie ještě horší, než za pravice. Tady nejde o ideály, s těmi se jen manipuluje, tady jde o ego a korytářství těch, kteří se dostanou k absolutní moci. A tu bychom neměli dopustit, ať je to pravice nebo levice. Tedy dolní sněmovna by neměla být v rukou levice - je to nebezpečné pro svobody v této zemi. Nejlepší řešení tohoto gordického uzlu přináší institut přímé demokracie (Okamurův Úsvit), ten by vždy zamezil rozpínání autoritářského režimu nad hranice vnímané svobody. Politikům samozřejmě vyhovuje absolutní moc, ne demokracie, protože si v ní mohou dělat co chtějí a nikdo na ně nemůže. To bylo jen k důležitému zamyšlení.
      • Bla,bla........................ Jedině komunisté mohou lidem dát živobytí. Pravice do pekel.
  • Soudruzi umělci jménem ustředního topení nám polibte p.del.
    • Umělecká fronta nás nezajímá.
  • Nechápu, že skuteční umělci byli v minulosti vždy vlastenci, nositeli češství proti cizákům. A co nyní. Obdivují přivandrovaného cizáka- dgenerovaného dědka, který neumí řádně česky, blekotá, že mu není rozumět a republiku reprezentuje tak, že na jednáních chrápe- za to bere nekřesťanské peníze i v parlamentu. Za to by byl každý zaměstnanec okamžitě z práce vyhozen. A kdyby jenom chrápal...... . Snad už tomu konečně pan prezident Zeman udělá přítrž a naše republika bude prezentována skutečnými lidmi tohoto státu tak je si již v minulosti zasloužila.
    Tzv. umělců dnes nejde o vlastenectví ale jen o peníze a v cizině jsou dobře hodnocena díla, které ukazují naši zemi za socialismu jako žumpu a je tomu přesně naopak. Žumpou se stala za posledních letech od tzv. revoluce.
    • HLUPÁKU až se domluvíš tolika řečmi jako on, tak nebudeš se muset starat z které strany se ti do hrnce nasype.Posmívat se druhému to nám Čechům jde.Nato jsme kabrňáci. Pro určitou nespokojenost mám pochopení ale pro urážky kohokoli ne
      • Kokta je kokta, kdyby žvatlal všemi jazyky. Hospodský se nenaučil mluvit.
    • protože je platí. Kalousek jim přihodí prachy a oni se můžou p....t. Za pár prachů prodají vlastní zemi.
  • Všichni pražští pepici volte dneska levici. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit