Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunisti byli, jsou a budou vrazi, zloději a lháři. Proč by se po 100 letech měli měnit? Růst preferencí je přirozený, a to do doby, než lidé přijdou na to, že je KSČM znovu a opět, jako vždycky krutě podvedla. Slibovala nesplnitelné rozdávala z cizího a hlavně sama pohádkově bohatla, zatímco pracující si utahovali opasky a škudlili na hypotéky. 

    Komunisti SEMELOU na kaši každého, kdo jim bude stát v cestě, že soudružko Semelová? Budete kopat lidi do ledvin a vytloukat jim zuby, věšet je a dlouhé minuty nechat umírat za to že vlastnili holičství nebo vesnický koloniál? Jste odporná vražedná sběř srovnatelná jen s ISIL.

    • ivislo

      Teď jde o to kdo nakradl více.Styděl bych se takový blábol napsat. Jestli vám je osmnáct tak to neomlouvá protože jste měl dost času prostudovat dějiny. Ale ne ty upravené dnešními zlodejivládci.

  • Tak jsem si přečetl článek a musím říci není napsán oběktívně  paní Semelová je levicový polit a má různé názory oslavuje Gotvalda a bývalé vedení , ale není tak radikální jako nynější představitelé KSČ kteří pomalu získavají podporu v některých lokalitách naší země . Proto budme rádi za Semelovou v Praze je jedno kdo povede kandidátku skalní voliči budou volit tak či tak .To pisateli článku  nedochází pokud nedojde k úpadku hnutí ANO které přebralo část voličů tak KSČM dosáhne kolem 5 procent pokud dojde k poklesu u ANO stoupne komunistům tak tomu bude i ve volbách do senátu či dalších volbách do parlamentu při volbách do europarlamentu stoupnou preference KSČM  díky výborné  práci jejich europoslanců ti jsou štikou levice v europarlamentu mají dobré jméno díky tomu mnoha  europoslancům z  jiných zemí či frakcí podpora vlády komunisty  nevadí spíš ji pod  podporují .

    • Zločiny, které spáchali komunisti včetně soudružky Semelové jsou zcela reálné a doložené. To, že někdo nebyl za své zločiny odsouzen, neznamená, že je nespáchal. A to, že nějaké politické kreatuře stoupají preference neznamená, že to není oligarcha, který si do politiky přišel vydělat dalších 6 miliard, vydrancovat státní kasu a loupit dotace z EU. Viz Hitler, Mussolini, atd.

  • Čtu komentáře,čtu zprávy a mám dojem že jsme v tomto marastu byli již před 30 lety,akorád že tématika byla vlevo a podstatně méně ulhaná.Jaký je rozdíl mezi komanšskou poslankyní a spícím knížetem.Ona neokredla stát ani o korunu,možná její plat poslankyně,jestli se na to hodí.Ale jsme v demokracii a každý si může vyslovit podle libosti,alespo|ň si myslím\.Pan kníže prošustroval kde co i náše národní stříbro,Becherovku a další průsery s financováním jeho rybníků  a atd..Dnes se rada pro tel.vysílání pustila i do majitele Barandova že upřednosťuje Zemana,že jeho tel.debaty byli málo objektivní a jednostraně zaměřené.Vždyť to samé je s Moravcem na Čt 24.A zde je klid a pohoda.Asi vzhledem k tomu že život beru tak že jsem prožil konec druhé svět.války,okupaci ruskem a současnou demokracii,k vůli které jsem několik dní spal v parku v Praze abych se moh radovat se svobody,nejsem pražák a nemám zde známé až po současné dění,které nemá daleko od další demokratické selanky a marastu.Ahoj 
  • Ta tlama na fotce vypadá jak hromadný, sadisticko-pedofilní vrah.
    • ivislo

      Podívej se do zrcadla-ale ať neomdlíš

    • trempik
      🙂
  • Multinickový troll, potomek Henlainovců,  je stále na výplatní pásce. Je to zvláštní, jak se dá okecávat jakékoliv téma. A světě div se, mnoho témat na Hlídacím hafákovi je i zde, jako přes kopírák.

    Rudá Marta je mi absolutně šumák. Komunisté taky. Ale na rozdíl od multinickového troldy mám karakter. Takže nácíčku, i na tebe dojde řada. 😈


  • Kdyby se dnes vzbudil Klement  Syfilenko Jelcinovič..tak by spíše zařval..Marto !..ty víš kulový..raději drž hubu, když nic nevíš, jak co vůbec i proč tenkrát i potom bylo..až jsem z toho musel chlastat a celý život se bát, kdy mě vlastní soudruzi obětují a nebo si pro mě přijdou přímo i soudruzi ze CCCP..abych už nemohl mluvit, až mě už nebudou potřebovat ! Nebuď hloupá a jdi od toho dokud je čas !

  • To kolobezka.1:

    To důsledek půlstoletí komunismu, kdy jsme byli kolonií východostepních nájezdníků, kteří ze samostatných občanů vytvářeli soustavně stádo nemyslících a nesvéprávných ovcí a p.tomců.

    • Dovolíte malý dotaz Občane? Kolik je Vám let?

      Nebyl jste náhodou také vytvářen jako stádo nemyslících a nesvéprávných ovcí a p.tomců? Nebo jste jen zářná výjimka? A ta může ostatní pozurážet, jak mu libo? 

  • Na Hrade nesvepravna STBacka kreatura - bez trenyrek,  premier = STBacka slovenska ves, trestne stihana...ve vlade zlocinecka KSCM, ktera uz jde tvrde ''za svym'' - to uz neni jen ''vystrkovani ruzku''... a ted se k moci cpe komunisticka fanaticka...do sematu chce nepravomocne odsouzeny milovnik ''krabicoveho vina'' ...

    No reknete - kdo to ma...

    To uz neni Kocourkov, ani ''blazinec'', ale zumpa...



    • Havel to tak chtěl....

    • KIMCID

      A teď to skus s háčky

      • alicia1

        Háčky na háčkování | MarLen.cz

        marlen.cz › pletací příze › jehlice, háčky, originální modely

        Kovový háček na háčkování vel. 8 … inoxové) háčky, háčky s rukojetí i klasické háčky styl ve všech velikostech pro vaše pohodlné háčkování …Vše pro háčkování a pletení – Široký výběr přízí, vln, textilních přízí a špagátů. Doplňky pro vaše tvoření. Uháčkujte si něco slušivého kolem krku ze špagátů. 

  • pavel.zajda.7
    Já myslel, že ta rudá pusy už je pod drnem, psali prý to minulý měsíc  na Sputniku vlevo dole, ona vstala z mrtvých? Je vidět, jak ty ruské weby lžou... Zlaté rudé krávo.
    • KIMCID

      pussy riot

  • Nezávislá žurnalistika je jedním z pilířů demokracie.Na stejné úrovni, jako moc výkonná a zákonodárná. Pokud nefunguje moc výkonná a netrestá hrubé porušování zákona, kterého se protispolečenské a antidemokratické živly a extrémisti z KSČM neustále dopouštějí, je svatou povinností žurnalistů, tudíž i pana Jégla, kterého si zde někteří natvrdlí putinoidní zemanoidi berou do huby, nezávisle informovat. Což on činí a má za to můj obdiv.

    • Pan Jégl, jak zde sám(!) nedávno uvedl, publikuje  v rubrice "Komentáře", proto se nejedná o nezávislé informace.

      Tolik k vašemu obdivu, který je pro obecenstvo bezcennou emocí.

      • Chápu, pro vás hochy z StB existuje jediná emoce - orgasmus , který zažíváte, když máte MOC nad DRUHÝMI, nad životem jiného člověka. Nic jiného vás nezajímá a je vám jedno, jestli sloužíte císaři, Gestapu, KGB nebo Zemanovi.

        • Dokázal byste vysvětlit, hochu z StB, jak váš příspěvek souvisí s mým? To, že v obou je použit pojem "emoce", nestačí.

    • To powerdog:

      Naprostý souhlas a ještě si dovolím doplnit:

      Zárukou svobody a demokracie je dělba moci na

      - MOC ZÁKONODÁRNOU, ta určuje pravidle jednání

      - MOC VÝKONNOU, ta v souladu s těmi pravidly jedná

      - MOC SOUDNÍ, rozhoduje, jestli daný jedinec (jedinci) postupoval(i) v daném konkrétním případě v souladu se stanovenými pravidly.

      A k tomu se ještě řadí čtvrtá MOC SDĚLOVACÍCH PROSTŘEDKŮ, jejím cílem je "šťourat" a co vyšťourají tak "rozkecat" a tím pádem moc výkonnou "držet na uzdě".

      • Ovšem je zásadní, zda ta média budou dodržovat objektivitu, pravdivost a nestrannost a v tom vidím velký problém 

        • Při sledování filmů pro pamětníky se často hlasitě směji, pronese-li herec:"Mám Novinářský Průkaz!"

          Dnešní novináři se zbývají reality nikoli sledováním, ale vytvářením, zdejší články jsou toho názorným příkladem ( Bohuslav Blažek: Tváří v tvář obrazovce, Ignacio Ramonet: Tyranie médií ).

    • mun.go

      Moc výkonná nemá co trestat. Od toho je tady moc soudní. 

      O ostatním s vámi nemá cenu diskutovat. 

      Nezávislé médium očekává, že čtenář si udělá názor sám a omezí se na konstatování faktů.

      Zkorumpované médium s jednostranně zaměřenými žurnalisty může přitáhnout pouze stejně smýšlející individua, takže se politická scéna roztříští do skupinek, které spolu nemluví, ale o to více se nenávidí.

      To jste chtěli?


      • Vy chcete o komunistických zločinech, a období jejich vlády polemizovat?

        Vám nestačí, že všude kde se dostali k moci to skončilo nesvobodou, ideologickou výchovou dětí, popravami odpůrců a hospodářským krachem? Posledním příkladem v řadě je dnes Venezuela.

        Komunismus a nacismus jsou dvě rodné sestry, které neustále ohrožují svobodnou společnost. Kdo jim uvěří je většinou navždy ztracen, a dál jen šíří jejich lživé a podbízivé myšlenky.

        Je jen symbolické, že tyto dva režimy spolu vyvolaly druhou sv,válku.


        • Pokud powerdog uvedl "neustále dopouštějí", nejedná se o polemiku o zločinech komunistů a období jejich vlády, ale o polemiku o současné politické situaci.

          Mimochodem, v které že instituci jste absolvoval kurs tvůrčího čtení? Mohl byste žádat vrácení školného...

        • mun.go

          Komunismus ve smyslu definice ještě nikdy nebyl realizován.

          A teď jmenujte všechny válečné konflikty, které inscenovaly USA a sečtěte jejich mrtvé.

          A ještě mi najděte tu svobodnou a demokratickou společnost.

          • Komunismus ve smyslu definice je nesmysl, který nemůže být realizován. Je to podobná fantasmagorie jako víra v "boží království", kterou hlásaly některé skupiny věřících před tisícem let.

            Svobodná demokratická společnost je taková, kde se uplatňuje zásada, že "moje právo konči tam, kde začíná právo jiného". A právě USA jsou velice blízko uplatňování této zásady.

            Nejhorší celosvětový válečný konflikt z poslední doby byla WW2, kterou vyprovokovala socialistická Hitlerova říše.

            • "moje právo konči tam, kde začíná právo jiného" je často opakovaný nesmysl, protože se vzrůstajícím poštem menšin a uznáváním jejich práv je moje právo nakonec zcela potlačeno - nedávno zde byl odkaz na fundovaný rozbor problému.

              Ve svobodné demokratické společnosti stanoví začátek a konec práva jednotlivcova orgány této společnost pro každého jednotlivce stejně a v ideálním případě je výkonná moc této společnosti dokáže i zajistit.

            • mun.go

              Pletete jabka s hruškama. Hitler byl především fašista a šílenec, žádný socialista (byť se NSDAP nazývala socialistickou) - rozhodují činy, ne názvy.

              Jestliže je komunismus fantasmagorie, je stejnou fantasmagorií i úplná demokracie. Uvědomujete si, že se zásadou "moje právo konči tam, kde začíná právo jiného" nemáte prakticky žádnou svobodu - protože vy jste sám a ostatních je 7,5 miliardy?  Znamená to, že čím víc různých svobod, tím méně vaší vlastní svobody. A v situaci přelidněných svobod by se dalo říct, že čím méně jiných svobod, o to víc té vaší. Kromě toho vaše právo může být lehce převáženo váhou peněz a politickým vlivem, které stojí za tím "někým jiným".

              Viz Patrick Ungermann zde

              A právě USA jsou v právu silnějšího rekordmanem, především v počtu bomb svržených na území, ve kterých vyprovokovala válečné konflikty.

              Prezident Bush ml. svrhl na pět zemí o 70 000 bomb. Ale to byla jen dětská hra proti 100 000 bombám, které prezident Obama svrhl na sedm zemí, a „přebombardoval“ tak Bushe ml. o 30 000 bomb a dvě země. Administrace Donalda Trumpa strčí všechny tyto výkony svých předchůdců pohodlně do kapsy. Současné údaje Pentagonu totiž dokazují, že během osmi let vlády Bushe ml. svrhli Američané v průměru 24 bomb denně, to je 8750 bomb za jeden rok. Během vlády Obamy pak svrhli už 34 bomb denně, to je 12 500 bomb za jeden rok. A v prvním roce vlády prezidenta Trumpa slétlo z amerických bombardérů na lidi v průměru už 121 bomb denně, to je44 096 bomb za celý rok. A převedeno na nižší časové jednotky spadlo na hlavy lidí pět amerických bomb za jednu hodinu, čili jedna bomba každých 12 minut.

              Viz odkaz zde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit