Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    A co spojení ANO a Trikolora-bez ostatních spolupráce by určitě byla pro národ výhodná a konečně by začala fungovat spravedlnost pro všechny tedy i pro chráněnou menšinu nikdy nelze zapomenout že ODS přidala Důchodcům 40 Kč ale sockám tajně 100 Kč !!!!!!!!!!!!!!!

  • K politickému boji v Česku:

    Bývalý šéf Ústavu pro studium totalitních režimů, pan Pavel Žáček, se k aktivitám ČSSD vyjádřil dost jednoznačně: 

    "Ministr vnitra František Bublan i další jeho předchůdci z ČSSD zneužívali materiály proti občanům. 

    Lidé z této politické strany (která m.j. poslala ÚSTR málem ke dnu) dokonce za mnou přišli, ptali se mne, jestli v archivech není něco na Andreje Babiše!" 

    Připadalo mi to dost absurdní, říká pan Pavel Žáček.

  • Psychická onemocnění a psychické úchylky mají různé "projevy". 

    Některé z těch "projevů" se odehrávají i na veřejnosti.

    Ale k postiženým by měl být jeden tolerantní, ne?

     

  • Asi bych počítal s novým hnutím Trikolóra. Sice až po představení jejich programu na podzim, kdy se teprve uvidí, s čím přijdou. Zázraky nečekám, ale tipuji, že by se do PS mohla dostat. A naopak, tipuji, kdo se tam už nikdy nedostane. Polovina "Demobloku" a socani. Čert je vem!😈 

  • Myslím, že nick "TheGGG" nezná relevantní data ČESKÉHO STATISTICKÉHO ÚŘADU, podle kterého: je průměrný hrubý plat v ČR 32 466 Kč (medián platů 27 582 Kč)

    51,7% zaměstnanců bere platy ve výši mediánu 20.413 - 38.900  přičemž..66,6% bere platy ve výši mediánu 14.300 - 38.900 Kč, 

    nejvíce (38%) z těchto bere platy mediánu ve výši 24.950 - 38.900 Kč ...... /s celkem rovnoměrným rozdělením mezi hladiny 24.950 - 28.800 (19,3%) a 29.040 - 38.900 (18,7%).  

    A to vše v situaci, kdy růst české ekonomiky, tuzemským společnostem a firmám se daří a brzdí je jen nedostatek pracovních sil.

    Nezaměstnanost v ČR je nejnižší v rámci celé EU! Přecházení z jednoho pracovního místa na jiné je v dnešní době poměrně snadné a zaměstnavatelé se snaží nalákat pracovníky na řadu výhod (sick days, benefity) a na zajímavou mzdu, takže vzrostla průměrná mzda nominálně o 40,7 %, reálně o 16,4 %


  • TheGGG

    v zemi kde 2/3 lidí nedosahují na průměrný plat, nemůže deblok vyhrát, ani kdyby pááán prófa želé brebentil sebevíc

  • tobro

    Pouze a jenom díky všem těmto nýmandům je Bureš tam, kde je... Sám kdysi s velkou dávkou ironie celkem oprávněně poznamenal, že tyhle partaje si ho vlastně vyrobily! ..😎

  • Krásně, moc krásně zde po koblihářsku nablito - jen tak dál zeMANofilckoví kobliháři, tak nějak móóóć hežky úúúcelověěě kampááááňističky že Áááňňňooo Bureši/bááábiši - ty jedna ...... .

    • Marcelskrc

      A ty jsi se ve volební kampani nechal nachytat na co?Propiska od ODS?Růže od ČSSD.Balonek od Top09. Odznáček od třešniček?Nebo něco jiného

  • Wolfcastle

    jesli někdy někdo porazí Babiše tak to bude nová strana ne tihle zkorumpovaní prolhaní dinosauři ti již několik let nemají šanci a s každým rokem jen slábnou a slábnou 😉!!!

  • Antibabiš není program, ale alergie. Takže do voleb málo.

    Nenávist, závist a to nemůže být dostatečný argument pro voliče. 

    První problém je jasný a srozumitelný  - zničit Babiše. 

    Ale důležitější je druhý problém - co dál? A na to zatím žádnou odpověď nemáme.

    Máme se spokojit s agresivním igelitem Fialou, paní Pospíšilovou nebo košilatým lidovcem. Jaká je alternativa pro zítřek? Tihle panáčci ji nepředstavují. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit