Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další "světlý den" české nezávislé justice. Děkujeme. 
    Doufám, že o víkendu si někdo na Letné natrhne chřtán, aby za Vás orodoval. 


  • gaheris

    To je vlastizrádné prolomení Benešových dekretů a mělo by být potrestáno doživotím a nebo absolutním trestem !!!

    • Doporučuji autorovi, aby se nejdřív seznámil s fakty a s textem těch dekretů, jaké je jejich "humanistické" znění, že se jednalo o Benešovu soukromou iniciativu, protože to byl svobodně  odstoupivši bývalý president, kterým v době vydávání těch dekretů  už nebyl a ani ještě nebyl, proč představitelé západních vítězných mocností nakonec přijali deportaci víc jak tří milionů německy mluvících Čechoslováků jako menší zlo a že Beneš velice usiloval, aby naši zem zatáhl pod sovětský vliv a učinil z nás de facto kolonii CCCP.

      A také nesmyslné jsou debaty o "zrušení" těch dekretů. Ty totiž "zrušit" nelze, protože byly určeny k jednorázovému použití a v dnešní době jsou už nepoužitelné, tedy de facto neplatné.

      Takže ono je potřeba VĚDĚT a teprve pak hlásat "moudra".

  •  Profesor Václav Pavlíček v kauze Walderode uvádí: »Walderode podepsal dotazník, že se hlásí k německé národnosti a že byl členem Henleinovy strany. Uvádí tam i další skutečnosti, které po válce popíral«. Podle genealoga Petra Stehlíka Walderode »od 5. září 1941 byl příslušníkem německé vojenské tlumočnické čety …, později byl přeložen na Abwehrstelle Prag (nacistická vojenská rozvědka) jako překladatel.

    ...hitlerův voják henleinovec, co se hlásil k hitlerovo německu , dostal majetky za 3 mld, 

    je to tady hitlerovci VS občané čr 

    • gaheris

      Henleinovec a tím vlastizrádce, do důsledků taky kolaborant pokud byl v ČR takzvaný český němec! Každopádně pěkná německá swině ! Jako Merkelová!

    • Pokud spadal pod brannou povinnost III. Říše, byl vojákem tohoto státního celku. Pokud by byl Hitlerův voják, musel by vstoupit do SS, což byla stejná pakáž jako u nás Lidové milice, což byla armáda KSČ.

      Jinak , pro tvoji informaci : V tzv. Sudetech žilo před válkou cca 3 miliony Němců.

      • KIMCID

        ano ale odsunuti byly jen ti co nesouhlasili s režimem

        • Co to blábolíš?Ženy,děti,starci rudé holotě to bylo jedno.Hlavní dostat se k majetku .Wehrmacht nebyl Norimberským tribunálem označen jako zločinný na rozdíl od KSČ.
  • národ je rozdělen, na hitlerovské zrůdy které vydávají majetky, nacistům kolaborantům s nacisty ..katolické církvi, hitlerově šlechtě a na okrádané občany ,

    že Karel Fours Walderode ..byl voják wehrmachtu ...armády která povraždila 360 000 českých občanů, celkově způsobili smrt 60 000 000 lidí, .NSDAP založili demokrati ,kapitalisti   

    • Furt žabaři proti komoušům.
  • hitlerův voják wehrmachtu ,nacista, právě dostává od justiční mafie majetky za miliardy korun ,hitlerovci tleskají, majtek mu byl zabaven podle benešových dekretů hitlerovi pohrobci v  české justici vydávají majetky za miliardy  kolaborantům s nacisty zabavené Benešovými dekrety  ,podle justiční mafie hitlerovi vojáci jen plnili příkazy.....výmluvy justiční mafie čr stejné jako u válečných zločinců,jen plnili příkazy 

    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/odvolaci-soud-potvrdil-rodu-walderode-narok-na-restituci/1768725

    německo plánovalo genocidu slovanů, general ost, dnes jim justiční mafie dává majetky a převrací dějiny, 

    Vydání rodového panství  v nacistického vojáka hodnotě kolem tří miliard korun se domáhá vdova A tak v roce 2015 vyhrála Johanna Kammerlander první spory, protože se českému státu, pro absenci svědků (po 77 letech!) nepodařilo prokázat, že Karel Fours Walderode byl kolaborant a jeho služba ve Wehrmachtu byla českou justicí označena za jeho zákonnou povinnost řádného říšského Němce, po Karlovi des Fours Walderode Johanna Kammerlanderová

    • Někde jsem četl, že Kharl Schwanzenberg se za Kharla des Fours Walderóde přimluvil a řekl, že to byl hodný člověk a měl taky moc rád česká děvčata. Tak vám nevím.

      Tady někde jsem postřehl názor, že Lidové milice byly něco jako SS za Hitlera. No nevím, zda by pisatel dokázal obhájit své tvrzení.

  • Co bylo ukradeno, musí být vráceno podle práva.

    Jestli se to líbí komoušům nebo ne je jedno, ale veřejné napadení rozsudku by mělo být stíháno podle zákona a potrestáno. U komoušů a ostatních primitivů trojnásobnou sazbou nebo provazem.

    • skvělé ,území ameriky , austrálie, nového zélandu ,bylo ukradeno kapitalistickými zlodějskými svin*ěmi,genocidními vrahy stamilionu idiánů .......takže kdy to vy zlodejské zrůdy vrátíte ? 

      a to nemluvě o zločinem nabytém  majetku katolické sekty která umučila a upálila miliony lidí znásilnila miliony dětí ? kdy vy zlodějské zrůdy vrátíte co jste ukradly ?

      čekám vy zloději 

      • Nesnaž se diskutovat s hlupákem. Ztráta času......

      • Indiáni neznali ani kolo, obdělávání půdy a osídlení sev. Ameriky bylo dílem celé tehdejší Evropy a části Asie, především Číny. V té době ještě žádní Američané nebyli. Možná mezi nimi byl i tvůj prapradětek nebo něco podobného. Takže tady třeba pliveš na vlastní rodinu. Pokud by jsi znal jaké kompenzace mají američtí Indiáni od vlád USA a Canady, určitě bys byl rád a nebyl bys sám., že jsi potomkem.
    • Karel

      Myslím si že Beneš komunista nebyl protože mu byl majetek zabaven jeho dekretem a jelikož Pan Walderode byl člen Henleinovy strany a jako Němec  narukoval do Wermachtu za německou říši což by se Českému šlechtici nestalo, otázkou je který úplatný úředník mu tenkrát po prohrané válce dal v roce 1947 České občanství.Nebo že by se z Německého vojáka který přísahal Říši stal "odbojář",?  

      • Ty jsi taky lezl komoušům do řiti a určitě jsi byl komouš, v ROH a SČSP a měli by tě proto vystěhovat na ulici ? Podle mého jo, protože jsi kolaboroval s Ivanem, když nás okupoval.
        • Kde máte Vy hrdino schovanou medaili pro hrdinu 3. odboje?? 

          Každý, kdo má jiný názor, byť vyargumentovaný dostává Vaše hloupé nálepky? Mluvíte jako hlupáci z Rudých gard. To byli taky "největší partyzáni."

          Ještě, že byli i takoví hrdinové jako Vy!! 
          Kdyby jste byli alespoň 2, (vlastně asi s panem Občanem budete, to byl jistě také odbojář jak se sluší a patří) -  tak Rusové odešli daleko dřív. Strachem by tu nevydrželi. 

          • Prosím pisatele, aby si mé jméno nebral do h.by. 😐

            • Dobrý večer,

              pokud to patřilo mě, potom mě k tomu závěru přivedla Vaše poznámka publikovaná před 5 hodinami. Oba jste zastánci násilí "po válce." Takže proto.

              I když přiznávám, že srovnávat Vás a nick TOMY231 není vhodné. Přeci jen jste intelektuálně někde jinde. Omlouvám se.  

              • Reakce na příspěvek:

                To je v pořádku. Asi jsme si špatně rozuměli a reagoval jsem možný trochu nepřiměřeně. 🙂

                Nejsem rozhodně zastáncem žádného násilí, byť by se opíralo o "ušlechtilé" myšlenky.  

                Násilí je namístě v případě, kdy násilníka nelze pacifikovat jiným způsobem a pouze v nezbytně nutné míře.

                Dobrou noc. 🙂


                • Reakce na příspěvek:

                  Jsem moc rád, že jsem se nemýlil. Děkuji
          • Ty mě také.............
    • Naprostý souhlas. Ty komunistické zrůdy, pokud se ještě nesmaží v pekle, by za ty své bestiality měly být zbaveny veškerého (často nakradeného) majetku a měly by být zavřeny do pracovních táborů a tvrdě pracovat od vidím do nevidím, aby alespoň zčásti nahradily škody do způsobily. Jenomže to by se mohlo stát jedině ve vyspělé civilisované zemi a ne v tom českém hnojníku, kde se členové organizace zločinné a opovrženíhodné rozvalují za peníze občanů v parlamentu. Díky tuposti stáda ovcí.

  • Neměl by se z restitucí vznikat restituční blázinec, který skrze spravedlnost šíří další nespravedlnosti. Restituce jsou velmi ožehavá věc, protože restituce v podání nepřátel republiky podněcují mezi občany vášně a touhu po spravedlnosti. Lidé se ptají, kdo další přijde s nároky po rodu Walderode ? Skončí někdy restituční magorie ?
  • Jak nakonec rozhodne Nejvyšší soud? 

    To má stát a různé jeho úřady tak neschopné, nebo uplacené právníky?

    a) Pokud objektivně ten rod má na majetek nárok, proč jsme se jako stát tolik let soudili? 

    b) Pokud objektivně ten rod nemá nárok na majetek, jak je možné, že stát ten soud prohrál?

    Existuje přeci jedna reálná a objektivní skutečnost!! Buď se Walderodům ubližuje nebo jim zase někdo za něco vrací neoprávněně majetek

    Kde je tedy ta naše "nezávislá a neúplatná justice??" 

    Opak neschopná, líná a uplatitelná.......ale taková u nás přeci není, vždyť za takovou jaká je skandují lidé v Praze....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit