Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na zákon o státní službě je ještě brzy. Napřed je ´třeba mít vládu,která omezí počet státních úředníků , kterých je dneska více, než racionální stát potřebuje. Teprve pak, je možno se zabývati zákonem o státní službě.
    To je můj názor.
  • Bureš je fašista a jeho stoupenci se to marně snaží zakrývat. *1*
    • ty jsi maggor
  • Demokratický blok vznikl hlavně proto, že se bojí nové vlády s premiérem A Babišem, který se nezastaví před rozkrýváním korupce politiků z minulosti.
    Až bublina kolem "Čapího hnízda" splaskne a trestní stíhaní bude zastaveno (což musí nastat), tak bude zajímavé sledovat jak se pak budou kroutit politici jako Bělobrádek, Zaorálek, Fiala, Farský, Kalousek, M. Pekarová-Adamová, M. Ženíšek, kníže Karl
    Schwarzenberg, a veleneschopná Mirka Němcová z ODS, a jak
    budou veřejnosti vysvětlovat své postoje k blokování nové vlády ve prospěch občanů ČR.
    EU – v kauze dotace pro Čapí hnízdo ani nemůže rozhodnout jinak, než ve prospěch Čapího hnízda. Proč?
    1. Musela by si příslušná komise přiznat, že neprovedla kontrolu žadatele a splnění podmínek.
    2. Ale tu přece provedla a uznala splnění podmínek.
    3. Přiznali by pracovníci komise EU že pochybili ? Asi těžko...
    Tak jaký je vlastně problém ? -------------------------------------------------------- Jen v boji o moc a křesla ve sněmovně. Přece za 100 000,-Kč/měsíc si pokecat ve sněmovně a za nic v opozici nezodpovídat, je mnohem jednodušší, než pracovat - a to i často špatně ! Mnozí poslanci totiž vůbec neví co je to výroba, neví co je to zodpovědnost za výsledky firmy, neví co je to mít zodpovědnost za zaměstnance,... Ti v tzv. Demokratickém bloku zradili vlastní voliče. Hlas jim přece dali lidé v přesvědčení, že budou pracovat pro blaho naší ČR !
    • Platy poslanců zbytečných senátorů, i vedoucích úředníků , politiků, musí být sníženy podle tarifní stupnice. Nejvyšší plat včetně všech přídavků by neměl překročit 2,5 průměrného platu občanů. A rázem přestane zájem o místa státních úředníků, která jsou dnes jen zaopatřovacím , a nejsnadnějším místem lidí.
      Opolzer
  • Novinářka Jana Lorencová k Čapímu hnízdu a má nejspíš pravdu !
    Selský rozum, aneb proč z nás dělají politici stále a dokola jen blbce !
    "Já jsem slyšel (jestli je to pravda netuším) že Čapí hnízdo byla zřícenina
    koupená za cca 30 mil. Kč a že dnes má účetní hodnotu přes 800mil."
    Když někdo (jako např. EU) nabízí dotaci investorům na některé projekty, tak pro zájemce stanoví jasné podmínky. Jak to tedy vlastně je ? Žadatel o dotaci (např. firma Čapí hnízdo) musí: 1. Požádat písemně na co dotaci žádá, a o jakou částku se jedná.
    2. Musí splnit podmínky stanovené pro obdržení dotace.3. Dotující to je - EU - prověří splnění podmínek a dotaci buď poskytne, nebo neposkytne. 4. Investor ( firma Čapí hnízdo) musí proinvestovat ze svých peněz zbývající částku pro výstavbu projektu, tedy cca 80-90% (dotace cca 10% - 20%). 5. Projekt- tedy výstavbu musí dokončit v určitém termínu.Tak a nyní si vyhodnoťme z informací domácích - státních médií, výstavbu Čapího hnízda. Projekt byl úspěšně dokončen a slouží veřejnosti. Dává práci 68 pracovníkům. Zisk z provozu je odváděn v ČR do státního rozpočtu a za dobu provozu je odvod na daních vyšší než byla dotace 50 mil. Kč. Při tom dotace byla poskytnuta z peněz EU, ne tedy ze státního rozpočtu ČR !Pak se najde „slepičí prdelka“, která před volbama v ČR, běží do Bruselu, že s tou dotací asi nebude něco v pořádku - premiér B. Sobotka. Vyvolá spolu s KDU-ČSL dokonce trestní stíhání proti úspěšnému podnikateli A. Babišovi.Ve stejném dni, kdy se tato informace objevila v televizi, vystoupí ministrfinancí s tím, že částka, pro výkup prasečáku, je dvojnásobně vyšší než je úřední odhad ! To znamená, že ze státního rozpočtu cca 225 mil. Kč půjde soukromé firmě navíc ! A o tom, kdo firmu vlastní a kam skutečně peníze navíc poputují se mlčí a nikoho to ani vůbec nezajímá ! Máme přece kauzu A. Babiš a s ním, jako trestně stíhaným, do nové vlády "přeci"nemůžeme jít, se Slovákem a bývalým agentem StB.
    To jsou argumenty z ODS, TOP 09, STAN, Pirátů, a nyní i z nově vzniklého „demokratický blok“, z ODS, TOP 09, STAN,..., v režii M. Kalouska, člověka destruktivního, zatrpklého, z kterého padají jen řeči plné žluči !
  • Minimální mzda v České republice patří i po letošním rekordním růstu mezi nejnižší v Evropské unii. Ukazuje to nové porovnání, které zveřejnil statistický úřad Eurostat.
    Podle hodnoty minimální mzdy v přepočtu na eura je Česko na sedmém místě od konce, oproti předchozímu roku si nicméně polepšilo o dvě příčky. Lépe než ČR jsou na tom i sousední Polsko a Slovensko. Při zohlednění rozdílné kupní síly v jednotlivých zemích skončilo Česko dokonce čtvrté od konce - oproti předchozímu roku si o jedno místo pohoršilo.Největší nárůst během posledních deseti let - oproti začátku roku 2008 - zaznamenaly v přepočtu na eura Rumunsko (o 194 procent), Bulharsko (o 132 procent) a Slovensko (o 99 procent). Česká minimální mzda za tu dobu stoupla o 59 procent.
  • Rudá záře nad Kladnem.
    • Správný název je "Rudí řádí na Kladně" a také "Vstanou noví živnostníci". *2*
  • V roce 2013 zeman prohlásil, že bureš je pro něj nedůveryhodný politik. Co se od té doby změnilo? nevíte někdo ?
    • Bureš poslal Miloušovi bednu Becherovek.
    • No co asi, Bureš poslal z nakradených peněz Ovarovi pořádný balík, psali v nějakých novinách vlevo dole, tak Ovar musí držet hubu, aby jeho dcera nestrádala.
    • Zeman uz toho nakecal, nalhal, nesplnil, co slibil...atd...
  • Víte když někdo vlastnil pozemky a měl podíl i v budovách zemědělského družstva byl to vlastně sedlák, ale ten měl problém prodat své výrobky, ale velice dobře je uměl vyrobit. Potom přišel nějaký vychcánek jako Babiš a řekl já ty vaše výrobky prodám a budu s toho mít třeba 10 % budu Vás tzv. zastřešovat. Dopadlo to tak, že postupně hospodářské budovy ten Babiš skoupil, vlastně koupil pouze podíly potom i pozemky a sedlák zůstal na huntě a dře na cizí co mu dříve patřilo na kapitalistu Babiše, který nic nevyrábí nevytváří žádné hodnoty, ale pouze přeprodává co jiný oddřou. Toto není podnikání, ale parazitování a vysává krev své oběti. Stydět by se měl, ale co by chtěl člověk od Slováka, který nic neumí.
  • To je pořád stát řídit jako firmu. Babiš někdy řídil nějakou firmu? Ukažte mi kde a jak!!!! Babiš není řídící pracovník, ten nikdy firmu neřídil, ale pouze vlastnil. Řídící pracovníci jsou úplně někde jinde. Dneska Babiš firmu prý nevlastní a přesto Agrofert funguje i bez něho co to je stále za hloupé kecy. To že má podíl v ještě asi 250 firmách, ale ty nejsou jeho to řídí úplně někdo jiný. Babiš neumí řídit a myslím si že neumí řídit ani auto. Babiš říká řídit stát jako firmu, ale ve skutečnosti rozdává úkoly a práci odvedou chytřejší, vzdělanější a pracovitější než nějaký Babiš. Babišův Agrofert řídí nějaký fond a co ty zemědělská družstva co vlastní, ještě jsem ho na žádné farmě neviděl pouze na té s Čapím hnízdem kde se rád ukazuje, ale tam brambory nesází. Babiš není u mne pracovitý člověk, ale pouze chvástal který říká čeho již dokázal, jeho firma žije pouze z dotací jinak nic neumí.
    • Proto necháme toho estébáckého zloděje ze Slovenska, ať nám spravuje Českou republiku!!!
  • Na Sputniku jsem četl, že celý ovčinec v čele s manžely Ovarovými dostal pozvání do Bílého domu na 1.dubna?! Není to zase april nebo fakenewssputnik??? Ani bych se nedivil, Melanie přece má strach, že bude ukazovat tu svou prostatu!
    • A já jsem slyšel, že studenti jsou vedeni k slušnosti a úctě ke starším a zkušenějším. Pokud by byla vyhlášena všeobecná mobilizace , tak by jsi ty jako řadový voják byl podřízen prezidentu rep. jakožto nejvyššímu veliteli České armády, to by sis taky dovolil svého nejvyššího velitele takto urážet??? Ani nevíš jak jsi hloupý. *8*
    • Také jsem to četl, je to pravda. Malé roztleskávačky z Alabamy se už těší a připravují na slavnostní uvítání.
    • Copak to. Horší by bylo, kdyby měl virózu a praštil Trumpa holí.
      • A nemaji v Bilem dome nejakeho psa, ktery shrnuje koberce...?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit