Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím s pisateli, kteří upozorňují na nebezpečí pokračující islamizace Evropy. Ony jsou krásné křesťanské zásady jako např. "miluj svého bližního jako sebe samého", ale to neznamená, že bych se musel od toho "bližního" nechat zotročovat. Uvědomme si, že křesťanství nabízí, kdežto islám vnucuje...
    Představitelé Evropy se chovají jak nesvéprávní jedinci a nebezpečí islamizace si neuvědomují nebo ho přehlížejí. Nechtějme, aby zase přišel nějaký magor s knírkem a s "konečným řešením" nebo nějaký skřet s "bratrskou pomocí". To by pak zase byly miliony mrtvých.
  • To jsou pozitivní zprávy. Bohužel Evropa jde opačným směrem. Muslimové jsou tady čím dál radikálnější. V mnoha muslimských zemích jsou ženy míň zahalené než v Evropských no-go zónách. ISIS se teď ztěhuje do Evropy a naše bezzubé elity a EU s tím nic neudělají. A budou přibývat útoky a opět naše bezzubé elity a EU s tím nic neudělají. Připravme se na další radikalizaci a další útoky.

    http://www.epshark.cz/clanek/119/vydesi-radikalni-islam-zapad-az-k-paralyze
  • Islámská diskriminace žen bude v arabských státech postupně ubývat, kdežto v Evropě je budeme salámovou metodou postupně zavádět. Nevěříte? Věřte. Islám má dnes v Evropě zelenou. Tedy hlavně v té "západní".
  • To přece Bible neuznává také. Proto je to na lidech *3*
  • lidských ani ženských práv a proto by měl být minimálně ve slušných a kulturních zemích postaven mimo zàkon. Šabatová zařiď to !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit