Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S vámi komunisty, nastolíme tak jedině dobu temna.Já chci demokracii a ne vrahy
  • Levice ano ale bez KCM
  • Za stav verejnych financi v zemich eu muzou jen a jen tzv.levicove strany!!!
    A u nas?Hlavne ksc,a ty jejich prekabateny soudruzi,dnes samo sebou ze strategickych duvodu nasazeni v ruznych parlamentnich stranach vcetne kdu-csl.
    Nechapu,jak vubec nekdo takovy muze neco vykladat lidem,potazmo ty hovadiny nekdo muze vytisknout.To jeste tato strana neni mimo zakon???
    • *1* tak to tě omlouvá že si moc mladej a ničemu nerozumíš

      nemá to s levicí nic společného..je to krize celosvětová
      • A kdopak tu krizi zavinil?Pravice? (Nemam na mysli cesky zlodeje z ods atd.To pravice rozhodne neni!)
        Tak nam to teda napis ty starej inteligente *7*
        • A kdo je to ta pravice?
          • Bohuzel-v nasem state vlasne neexistuje,samo ze ani levice,nebo nezavisle odbory (napr.s.Falbr,Stech a jini...Kadrove rezervy cssd) ,soudy...
            Jinak zakladni a u nas neznamy rozdil mezi levici a pravici je-pravice haji zajmy jednotlivce,levice zajmy vetsiny.Ale to jen pro upresneni,pro ten nas rozkradenej superstat se jedna o sen.
  • Narodil jsem se v době kdy na Západě frčelo hippies,Beatles byli na vrcholu,moji tehdejší spoluobčané uznávali Sášu Dubčeka,kterej prej chtěl socialismus s ludskou tvárou,jeho syn po dvaceti letech od jeho smrti však přesvědčivě národu sdělil,že taťka v šedesátom osmom,v kedy nás Rus osvobodil po svom,chtěl jedině kapitalismus!Ve škole mi tloukli v myšlení,že kapitalismus je zločinný systém a spása je jedině v socialismu-později v komunismu.Děti mojí sestry byly od MŠ vymasírovány učitelama,že jen to pravé pro všechny je kapitalismus a socialismus patří na smetiště dějin..V Prognostickém ústavu byli všichni:Klaus,Komárek,Čalfa,Ransdorf a jiní schopní(všeho).Jelikož jsem jen vyučen s maturitou,cizí jazyk neovládám extra,geny na zlodějnu hmotnou a duševní nemám.Tak pouze zvolám:Polibte mi z jakoukoli revolucí definitivně prdel!!!!! *16*
  • Tak to se vskutku ozval ten pravý bolšán, co by zase loupil a lež za pravdu vydával.
    Chce to novonorimberský proces s komunistickými zločinci!
  • všichni komunisti do KLDR :-))) a bude tady pořádek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • soudruhu DĚKUJEME ale 40 let nám stačilo!

    zkurvili jste tady komunisti co jste jen mohli !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Randsdorf je jeden s největších komunistických darebáků.Ten tvrdě pošpinil komunisty,když přemlouval straníky své strany,aby se podíleli na rozkradení této země přes velkozlodějnu jakou byla kuponová privatizace.Ten by za uvedené zbídačení této země potřeboval narazit na kůl,stejně jako podobní lumpové z pravice.Proto se dnes nástupu skutečné levice bojí.Protože ví,že by na tom kůlu seděl mezi prvníma.A ty lumpy,kteří mu k jeho korytům dopomohli,je třeba obdobně posadit kolem něho.
    • Soudruh Klas Jaroslav už je zase sexuálně nadržený a potřebuje vybít svůj sadismus, tak by zase někoho narážel na kůl.
  • Ransdorfe, vyemigruj do KLDR tam se ti bude libit, budeš mezi svymi a neopruzuj tady v Čechách. Nazdar.
  • Soudruh nepřišel s ničím novým. To je pochopitelné. Kapitalismus to bude držet pořád na hranici únosnosti. Lidé jsou navíc pohodlní zabývat se proč je to tak a ne jinak. Nejde o to co je možné si koupit třeba za 100,- Kč, ale proč 100,- Kč např. z roku 1966 nemá stejnou hodnotu, jako 100,- Kč z roku 2011. Proč se musí tisknout bankovky se stále větší hodnotou, proč je bankovek v oběhu čím dál víc.Proč celosvětovou měnu drží stále dolar. Proč Evropa doplácí na marnotratnost USA? Lidé si raději přečtou Blesk nebo AHA či jiný brak, budou se dívat na nekonečné řady Ulice či Růžovku a jiné nesmysly. A to že jim teče do bot je jim jedno. Zatím si vůbec neuvědomují kam finanční politika spěje.
    A pokud si myslíte, že by jste se mohli poučit, přejděte na www.ulož to a tam si stáhněte dokumenty s názvem finanční krize. Pak vás přejdou psát tady kraviny. Tam mluví jiní Ransdorfové a docela srozumitelně.
    • ...to máš sice člověče ve všem pravdu,ale lidi v jejich myšlení nepředěláš...Zrovna tak jako nezměníš záletné ženy...víme??? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit