Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý člověk je chybující.Je však nutné přihlédnout k tomu,jestli ten chybující nemusel překonávat ve své

    práci mnohé překážky,které mu nastražili jeho "opoziční"parneři.Všichni denodenně slyšíme a v TV vidíme,

    jak naše "slavná" opozice hází vládě "pod nohy překážky".Opozici z řad ODS a TOP09 v žádném případě 

    nejde o blaho obyčejných lidí,ale o vlastní "koryta".

  • Nováku Nováku.Zas tady bezmocně vykřikuješ pitominy.Ovšem krásná je tvoje naprostá bezmoc s tím světem něco dělat.Nadávání a spílání nepříteli ti jde moc dobře.Ty budeš nějaký bonzák od Pirátů.Celý život holý zadek, ale hubu plnou blbých řečí.Ovšem nejkrásnější jsou zde tvoje vývary blbosti.To jsou zas gejzíry starých pitomin.To jsi se tady zas udělal.

  • Plukovník - ať byl jaký byl, ne vždy se podřídil choromyslným podvraťáckým zločinným úchylnostem vrchního kobliháře - STB-gaunera Bureše/bábiše - tak musel "jít".

    babišova šedá eminence, a vrchní křivácky podlá .... jakýsi faltýnek, zorganizoval toto divadlo, včeťně "náhodné" přítomnosti fotografa Blesku v ten pravý čas.

    Neb jak je všeobecně známo že Prí-mula (kandidát na nejvyšší CZ řád) je chráněncem lánského pyžamového sledovače dětského porna a ten se bude "stavět na zadní" při jeho likvidaci. Proto toto dííívadlo.

    Vrchní křivácký-poskok Bureše/bábiše faltýnek se za tento "oprvežihodný" čin vzdal formálně fuknce 1.místopředsedy koblihářské smečky, Bureš/bábiš se mu jistě za jeho slizáckou ..... bohatě odmění.

    Není zajisté bez zajímavosti v souvislosti s touto rozšádou si připomenout i vyjádření jakého-si PR "managéra" Áááňňňo smečky - kdo a za co ho platí, ........ a byl rovněž přítomen na Vyšehradě.

    • vanhorne

      "Plukovník - ať byl jaký byl,"

      Jak by vrchni velitel, ktery stoji v cele armady ANO, ktera se sklada z nejlepsich protikorupcnich valecniku, mohl neco takoveho dopustit? Clovek, ktery o sobe stale prohlasuje, ze nelze a nekrade, to nemuze byt. Za vsim hledej ne jako kdysi zenu, ale spiklence, kteri mu zavidi. Nedavno mi kamarad, ktery pomaha a chrani prozradil co cetl v jedne svodce. Spiklenci nejen, ze kuji proti Buresovi pikle, ale jsou uz tak drzi, ze v noci chodi krast na Capi Hnizdo. Tam kradou vejce capim matkam a nestydi se cmajznout i male capatko, je pry chutnejsi nez kuratka z Vodnan.☺

  • Šprýmula je mi lhostejný, obávám se, že je úplně jedno, kdo na jeho místě v této banánové protektorátní kolonii bude, ale opravdu jsem jediný, komu přijde divné, kde se tam tak náhle fotograf Blesku vzal? Přece neběhají zástupy novinářů za každým politikem ve dne v noci jak policejní sledovačka. Osobně bych tipoval, že to byla nastražená past, že si opět politické gangy mezi sebou vyřizují své záležitosti. 

    • Obyčejně nejsem příznivcem konspiračních teorií, ale.......

      Včera jsem viděl pana Bartoška od černokabátníků, jak se vzrušoval nad tím, že počínání páně Prymuly připomíná doby devadesátých let, kdy se........Kdepak byli všichni ti kostelníci v těch letech?

      Ve všech vládách přeci. Pan Bartošek i morální ikona paní Němcová mají krátkou paměť. Nebo mají hroší kůži, která jim dovoluje moralizovat. 

    • Nezačal osočovat čínský komunisty že jim fouknul virík?Vypadá to že prachy pro PPF budou , kdože to vlastní ty sdělovací prostředky ? Tak snad nebude mrtvejch jak v číně a někdo si na jaro koupí poníka třeba za třičtvrtě miliardy dolarů.

      • No, na pohádku o čínském netopýřím viru už věří jen slabší duchem a lidé nepochopitelně naivně všemu bezmezně důvěřující.....😉 na světě to chodí zpravidla trochu jinak.......oficiální agitce je možno věřit pouze denní datum A TO SE JEŠTĚ RADŠI PODÍVÁM DO KALENDÁŘE.....sdělovací prostředky vlastní skupina Bilderberg skrze své různé "Sorose" proto ta celosvětová hysterykampaň okolo Batmanových poslíčků.....

        • no ale to neřeší problém že zejtra můžeš ležet pod "ventilačkou" a pro některé už je kalendář tabu ,  neb na věčnosti už se time nepočítá

          • Máš strach z ventilátoru? Doporučuju výlet lesem...uvidíš jak se ti protáhnou plíce a zmizí deprese virtuální reality kterou chytíš z věčného ležení na diskusích u počítače. Tam venku je jiný svět, pravdivý, hezký, zdravý......

            • neboj já o nom vím ale nemůžu večer do společnosti tak holt to občas odnese virt. prostor neb virtuální realita neexistuje , tady papouškuje ovadinu celý svět  co si odporuje ve dvou slovech🙂když se nad tim zamyslíš.Dam si kafe a vyrážim na houby .

  • Prymula, neprymula, hlavně, aby jeho nástupce byl odborník, nejen id.ot v hávu bílém. 

  • kouknete na tu fotku to ucho Bureše , myslíte že si něco rychle nenasadil ?on si ten Prymula dovolil neuposlechnou čobolského kmotra , něco tu nehraje . Ale Prymulu to neomlouvá 

    Docela zajímavé by bylo kdo tam ten Blesk bleskově poslal či dal tip , nemá řidič v kolonce praxe - estébé.

    • Spíš dostává přilepšenou od Blesku.

      • Kdepak to vypadá na rychle a zběsile , takhle se to dělá nějaké kompro když je člověk nepohodlný , možná chtěl vidět data epidemie před volbami a dnes je z něj během 2 hodin vyvrhel kterému nikdo nevěří . Přesto že mám výhrady neudělal nic proti lidem i když ztráta důvěry to je ,ale to co učinil  Babiš s Prchalem před volbami kvůli pár procentům hlasů je skutečně extra veřejné ohrožení a mají skončit u soudu  .

        Jinak Babiš je pověstný tímto"vyjednáváním" , ono se lépe vyjednává když máte na někoho špínu.Petrimex coby podnik plný estébáků a kágébáků by mohl vyprávět jak se uzavírají" dobré"obchody směrem na západ když máte správné informace.

        Dnes si můžeme říct že Babiš a Prchal mají na svědomí nejeden život a jestli je tohle v režii Babiše nebo Prchala ,neb Prymula začal zastinovat toho estébáckého podvodníka , tak jde o hořké pokračování ale s exponenciálním růstem obětí !!!!!Doufám že se Flégr mýlí , ale už na jaře jsme se tady o něčem bavili a vypadá to na krušný podzim , to sluníčko je daleko , ale nevím co bude , mám dojem že nakažlivost je vyšší ale je méně umrtí. Potvrdilo se že receptorem je zrakový nerv , generátorem viru plíce zejména když dojde k námaze či stresové stimulaci a vir je nemocí krve .Na jaře jsme se si tady psali aby v Itálii nezpívali z balkonů  , a ono se to vše potvrdilo .Snad se nedovíme na vlastní kůži co předcházelo 3 měsíční uzavěře Wuchanu a čínští papaláši nám to určitě nepoví .

        Tak R<1 a Cov19>20mil(35km) 

        specialně pro Babiše s Prchalem Ruzyně <1 metr a dvůr s vycházkou <=1hodina.

        • S prvním odstavcem naprostý souhlas. Vrtěti Prymulou.....

          • to neni ani o prymulovi či babišovi , tady chybí brzda a čeká se jestli  se objeví protisvah

  • No mě osobně to silně připadá že se jen Prymuly chtěli nějak šikovně zbavit ,a ještě přitom ukázat národu jak jsou "schopní" všechno vyřešit, a tak na něj Faltýnek jednoduše ušil boudu , všimněte si že jemu jeho zásadní funkce předsedy poslaneckého klubu normálně dál zůstává , trochu moc divný nezdá se vám ?

  • Holt, Bureš řídí stát jako (svůj) podnik. Prymulovi dal výpověď a tak po uplynutí výpovědní doby přestane být jeho zaměstnancem, tedy Prymula.  Jo, ovečky, co jste si zvolily...

    • byl ve zkušebce😎

    • josef.chmela

      My jsme ovečky, ty jsi kus hovězího.

      • Být kusem hovězího je rozhodně přijatelnější než být jen zcela bezvýznamným vychladným zvířecím exkre..em u cesty jakým jsi bezpochyby rudá koblihářská ... Chmelíčku - tupá kobliho plněná řepkovou řezankou.

        A pozor na cévku.

  • Jak napsal někdo na jiné obdobné diskusi. Aby se z toho všichni nepo.rali. 

    Tlučhubové z demobloku dostali vodu na mlýn a leští si trika jako nositelé morálky.

    Když vynadá panu Prymulovi obyčejný člověk, tak to chápu.

    Když ale moralizuje Kalousek, Němcová, Bartošek a podobné zombie, tak je to vyloženě směšné. 

    Zloděj křičí - chyťte zloděje. Naši dědové nebyli hlupáci. 

  • Neodstupim ! Pamätajte si to ! Neodstupim , vravel hoci dokonalou cestinou , jak jinac , tzv Cesky premier bures. 

    Priklady tahnou a priklady osobnosti velkych dejin sveta se maji nasledovat. 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit