Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Tak je to správné. Teď ještě zrušit nesmysl, zvaný "superhrubá mzda", který zavádí vlastně dvojí zdanění.

  • Kalousek a někteří diskutující si pletou dojmy a pojmy! 

    Ale to je u nich obvyklé.

    Když si platíme NEMOCENSKÉ POJIŠTĚNÍ, tak nás toto chrání, abychom po dobu nemoci netrpěli bídou! Logicky dávky z tohoto pojištění musí být vypláceny po celou dobu nemoci - nikoli až od čtvrtého dne! 

    Jde o dávky - nikoli o plat! Logicky jsou tedy nižší. A zaměstnavatel jejich vyplácení eviduje a vykazuje, jsou mu totiž z příslušné okresní správy sociálního zabezpečení refundovány!.

    Nemocenské dávky vyplácí zaměstnavatelé v případě velkých organizací (nad 25 zaměstnanců) a poté je jim to refundováno - úloha zaměstnavatele je tedy pouze zprostředkující, protože platba je dle platných právních předpisů kompenzována sociální institucí 

    - u malých organizací a OSVČ je vyplácí Okresní správa sociálního zabezpečení přímo

    .

    • Dle topodsstankdučsl je každý nemocný pracující simulant-v tom je jejich ddebilita a pak otvírají cestu anoksčmčssdspd k moci.Pak si vyberte a totéž zaměsnavatelé ,přece zaměstnanec není otrokem bez práva marodění.U normálního člověka přece jde vždy o snížení příjmu.To nepočitám že v systénu zdravotního pojištění které je součástí  odvedeného sociálního pojištění za zaměstnance je přebytek a OSVČ pokud vím ani nemarodí protože tam je to teprve síla bez dodatečných pojištění.

      • Pitval jsem v roce 1975 několik jedinců - dělníků - u kterých jsem konstatoval jako PŘÍČINU SMRTI akutní selhání srdeční - všichni měli společné to, že nebyli příliš fysicky zdatní a PŘECHÁZELI CHŘIPKU!

        Závodní lékař je neuznal práce neschopnými, měl příkaz z ředitelství a - bral premie podle toho, jak "ovlivnil" svým rozhodováním výrobu!

        Všichni - až na dva - zemřeli před koncem pracovní doby, kdy se "složili" a oživovací pokusy byli marné.

        Dva zbylí byli nalezeni mrtví v šatně, kde se PO PRÁCI  převlékali - oba dva si v předklonu na lavičce zavazovali boty. Jeden byl nalezen až druhý den ráno. 

        TAKŽE ...



        •  Tak to bylo normální a to v době kdy vládla "dělnická třída" a doktora jste si nemohl ani vybrat,lidi zapomínají velmi rychle.Na druhou stranu dnešní doba se tomu leckde podobá a připosrannost některých lidí na vyhrožování nadřízeným je někdy neskutečná , přitom dneska můžete odejít jinam a nikdo Vám nedává posudek z práce a to je na dnešní době pěkné - možnost volby.Koneckonců se můžete sebrat a jít klidně na na sever,jih,západ a i východ a vybrat si zemi kde chcete žít.Stačí sebrat odvahu.

  • Bohužel ddebilita pravice nezná mezí,ono totiž 2 litry za 3 dny daleko více pálí člověka s dvackou měsíčně než manažera se stovkou měsíčně,ale co tak čekejte až bureš s komanči vyžerou tenhle stát do morku.

  • Nejdřív se to platilo. Teď se to neplatí. Příště se to bude zase platit. Přespříště se to bude opět  ... ?

    Hajzlbába je pro chod společnosti užitečnější, než většina politiků ...

    • Bohužel někteří dobře placení  si myslí že tenhle stát je tu jen pro ně.

      • Vždyť si je voli-či sami volí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit