Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V minulých dobách dělali obyvatelé ruských stepí nájezdy na koních. Teď k tomu používají kamiony (dodané z civilizovaných zemí).
    • My vsichni zde vime, ze KamAZ je vyroben v civilizovane zemi, proc to pripominat ?
  • tečka- Hmm má tak malého uráčka že bude zapsán do Guinesovy knihy rekordů, jelokož je gay, dělá mámu v Plzeňském gayklubu, ale bolí ho to a naříká,,
  • Merklova a Obama slouhove mafianskych zlodeju a samozrejme i ceskych,vnucuji nazor lidem na svete,ze vrazdeni obcanu,umirani lidstva je v naprostem poradku.Stydim se,ze i Ceska republika se stavi na stranu vrahu.To,ze odsuzuji Rusko je hnus,ktery charakterni clovek nemuze uznat.Rusko udelalo spravne.
  • Za dvacet dolarů dám každému. Kdo jde první?
    • mamtorada78
      Ještě přidej že jsi merkele a za těch dvacet dolarů dáš každému ušákovi, to bude přesnější *1*
    • Zmetek !
    • Jsi moc laciná... *3*
  • Je to příprava na bratrskou pomoc karlovarsku ???

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Všichni, kteří fandí tomu teroristovi Putlerovi, jsou taky fašisti!
    • mamtorada78
      Kolik platí ušáci tobě? Děláš jim kluka nebo holku?
    • Neštˇastniku, nečtástný člověče ,běžte do kostela pomodlete se, pokudˇ to umíte a proste Boha o odpuštění za ty slova co tady pouštite. Co kdyby to četla Vaše matka s vědomím že to psal její syn?
  • Merklova a Obama jsou sluhove Bildebergu.Bildeberg rozhoduje o budoucnosti planety.Proto takova nenavist k ruskemu presidentovi Putinovi,ktery podle techto svini nejedna.Nenecha zotrocit a zlikvidovat svuj narod teto fasisticky krvave smecce.Cesi by si meli uvedomit jakemu vymivani mozku obcanu CR dochazi prolhanymi informacemi a take to,ze politicti srabove,poskokove a nekteri cesti privandrovalci zpet do CR vedou Cesko do zahuby.Zacalo to ZKURVENYM Havlem a konci to soucasnou neschopnou vladou,ktera nema zajem o prospech statu.Ve state maji pravomoc zlodejove,mafianske soudnictvi,satan Duka a Lucifer Vlk.Tento posvecny zlodejsky podfuk uvali obcany CR do dalsi krize.A mafian napojeny na USA firmu MONSANTO kobliha a nynejsi ministr financi Babis ten neudela zase nic protoze mu jde jeste vice zbohatnout je stejny jako Kalousek.Proto,aby se v zemi alespon malinko zlepsila situace pro obcany je volit KSCM,pak snad tito nebudou slouhove zapadu a nepolezou do analu zlocincum Merklove a Obamovi.Jsem na strane Rusu,ze pomohli potravinami lidem na UK.Stekani Jacenuka a Porosenka je zbytecne .Jsou to vrazi.Neverim mediim a prolhanym kecum ruznych mladych neoperencum a starmy hajzlum viz.Schwanzenberg a svineStetina,je jich vice ale tito dva stoji za to a k tomu komediantska sebranka,ktera se snazi usadit v politickych kreslech a okradat spoluobcany a slouzit prolhanemu zapadu.Pekny konec tydne
  • http://topwar.ru/56739-obama-i-merkel-vyskazalis-za-polnoe-zakrytie-rossiysko-ukrainskoy-granicy.html
  • Vyložili žrádlo, vodku a střelivo pro Putinovo teroristy a tak se mohou vrátit. Ta křivost Putina a jeho fašistické kliky nemá obdoby.
    • Ze ti huba neupadne, zmetku.
  • část kolony, která vezla ruskou humanitární pomoc obyvatelům východu Ukrajiny, se šťastně vrátila na ruské území.

    Dnes vyjel konvoj v několika etapách z Luhansku do Doněcku v Rostovské oblasti, musel použít objížďku. Bezpečnost během jízdy zajišťovali domobranci
    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2014_08_23/Do-Ruska-se-vratila-cela-humanitarni-kolona-5333/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit