Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprostá předvolební tragikomedie stále stejně dokola... Po volbách bude klid. Vždyť si lze jednoduše pokaždé říct, kolik z těch, kde zasahují nebo obvinili, skutečně zavřeli a dojdete pokaždé k nule:) Takže pak odvodíte k čemu to všechno je, a v čí prospěch..., a kde to drhne. A co se týká Olomouce nebo Přerova, kolikrát už je obvinili, z Přerova hlavně snad komplet celé zastupitelstvo, a kdo sedí, nikdo:)) Nic než ostuda..., ale voličů.
    • ... jsi jediný machr v širokém okolí :)))
  • Nejzajímavější je to, že tato další fáze "Velké protikorupční revoluce" přichází těsně před komunálními volbami, aby zřejmě byly ovlivněny vybrané komunální posty a ti teď policejně i mediálně poškození nemohli být zvoleni. Prokurátorská (r)evoluce je zde dotahována do konce, ale pozor pak zřejmě příjde překvapení - bude to jako obvykle placnutí do vody(?). To se děje vše ve prospěch - voliči přemýšlej - no přece těch sil, které jako jediné mají morální právo a jsou vyvolení k vládnutí, žádné politické strany a když tak jen ty ,které ovládáme (TOP 09), NWO a NGO to je náš program, program nové levice naše nepolitická politika.
  • Trochu bych oponoval některým komentářům, naše Policie by odhalila daleko víc případů kdyby neměla svázané ruce nesmyslnými zákony které naše vlády zavedly. Naše justice (soudci, advokáti) tvrdě využívá možnosti špatných zákonů a za mírné provize a úplatky tyto rokrádače a mafiány pouští na svobodu. Viz advokát.. bývalý ministr Sokol ap. Tady je hlavní problém této země.
  • Na počítačových programech se krade nejlépe. Ty jsou individuální a cenu si stanoví programátor a odsouhlasí mu ji zadavatel, když dostane malou domů. Postup policie hledat právě tady korupci je správný. *4* *4*
  • Mně je to jedno. Já se mám dobře.
    • ... žádný milionář sem neleze :)))
      • Jsem chudý milionář!
  • zbytečné zatýkání a vyhazování peněz nás poplatníků.Tito lidé zpronevěřili důvěru v ně danou a to opakovaně a neustále ti stejní a jejich pohrobci,proto tam mělo být posláno komando speciálů a okamžitě je všechny postřílet hned na těch radnicích.Jsou to zloději,podvodníci ,tuneláři a kmotři,slušný člověk tam nesedí,ten pracuje a platí daně aby se tam ta P R A S A T A mohla válet a skotačit.Patří to všechno postřílet,radnice zrušit a připojit tento kokotstán zpátky k Rakousku....to nám bylo stejně nejlíp
  • Jestli někdo z nich přimaloval nějakoému soudruhovi např. Langrovi tykadla, tak má smůlu. *1*
  • To zase zase ocitne fůra komunistů za katrem. Ale soudruzi soudcové je hned zítra zase pustí s nějakým logickým odůvodněním.
  • Je to už únavné , trapné , ubohé, protože zatím naše policie vyřešila akorát nebezpečného zločince tykadláka, ten seděl opravdu natvrdo , jinak nám neřešitelnou kauzu MUS řešila švýcarská policie, německá pro změnu vietnamskou drogovou mafii.

    Korupce a zlodějiny bují jak rakovina a pohoda , klídek, už nás to nezajímá. Pokud nevezme lid spravedlnost do svých rukou, tak se jí nikdy nedočká.

    Policie , justice - zbytečně vyhozené peníze., už vás nikdo nebere vážně, komedie pro ovce. Jsou volby, ne? Tak kdopak si to zaplat místo bilboardů? Vážně trapárna.
    • ... lid má umět psát, degene :)))
  • Na jedno místě není dostatek botiček ???

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Neopisuj to pořád všude dokola. *11* *11*
    • Tobě už fakt hrabe. *12*
      • ... neřeš, ten degen na to čeká :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit