Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    No jo, všechno znáš a fšude jsi byl dvakrát!

  • Chce-li někdo zvětšit penis.....obraťte se na Sobotku a spol.
  • A na závěr taková perlička z období raného budování socialismu. Brněnský spisovatel Čestmír Jeřábek ve knize V zajetí stalinismu píše o tom, jak v roce 1952 odmítlo ministerstvo zdravotnictví žádost matky dítěte nemocného tuberkulózou na devizy k zakoupení potřebného léku ve Švýcarsku, a ve stejné době si nechala manželka komunistického prezidenta Marta Gottwaldová dovézt z Belgie krajky za 70 tisíc korun. To byla skutečný obraz socialistické péče o pracující.
  • Není pomalu dne, aby tupý bolševický plátek Haló noviny neinformoval o „skvělých úspěších ostrova svobody“. Nyní už o kubánských úspěších víme své. Jak uvedl iDNES, Kubánci mají opět "důvod k radosti", po počítačích, mikrovlnkách a DVD přehrávačích jim prezident Raúl Castro povolil i mobilní telefony. Lži českých komunistů tak opět dostaly pořádně na frak.
    Pro normálně myslícího člověka je otřesné, když slyší o tom, že diktátor musí obyvatelům země povolovat tak běžné věci jako jsou mikrovlnné trouby a mobily. Navíc mobily nebudou moci mít všichni Kubánci, ale jenom ti, kteří mají přes své příbuzné v zahraničí přístup k dolarům anebo jiným tvrdým měnám. Když připočtu skutečnost, že i Raúl Castro uznal, že z normálního platu, který na Kubě činí 400 až 700 pesos se v této zemi nedá přežít, tak to s kubánskou realitou dopadá hodně bledě. Jen tak pro srovnání, půl kila slaniny či kilo fazolí tady stojí na černém trhu kolem dvaceti pesos. Na Kubě je totiž nedostatek potravin, které jsou navíc na příděl. A to už pomíjím stovky vězňů svědomí, kteří tráví deset i více let v tvrdých káznicích třeba jen za to, že si dovolili vydávat nepovolené noviny nebo jim přátelé přivezli z ciziny zakázanou literaturu. To ale mimochodem naši rudokožci považuji za normální. Možná by nebylo od věci, kdyby čtenáři Haló novin chodili za trest tak na deset let do pořádně ostrého kriminálu, nejlépe na Bory či do Valdic. Ovšem asi největší nebezpečí komunistů spočívá v tom, že lež povýšili na pravdu a vůbec se za to nestydí. Krásně to bylo ukázáno v nádherném filmu Bílá paní, který dávala v pondělí ČT a zrůdnost tzv. reálného socialismu ukazuje v plné nahotě. Tam stupidní komunističtí funkcionáři a lidé zblblí bolševiky oslavovali nový most, který ve skutečnosti nestál. Davy se brodily řekou a křičely „sláva hurá, ať žije nový most.“ A tady lháři z KSČM oslavují na Kubě ony pomyslné mosty, které ve skutečnosti nestojí. Kuba není žádným ostrovem svobody, ale utiskovanou zemí, kde jsou lidé věznění názory a bez povolení nesměli mít ani počítače či mobily.
  • Komunisté se rádi kasají svoji údajnou neúplatností, slušností a schopností v politice. To jsou ovšem lži první kategorie. Komunisté jsou stejně úplatní jako ti druzí a jejich starostové rozhodně nepatří k výkvětu České republiky. Spíše opak je pravdou a obce s rudým vedením moc nevzkvétají. Kraje, kde se rudí soudruzi podílejí na vládě, také nijak nezáří.

    Komunistický předák Jiří Dolejš byl v září 2009 usvědčen novinářem z MF DNES z pokusu o korupci a praní špinavých peněz. Spolu s dalším tehdejším místopředsedou KSČM Čeňkem mIlotou byl ochoten lobovat za úplatek jednoho milionu korun za změnu loterijního zákona. Tyto peníze měly být vyprány přes inzerci v Haló novinách. Čili údajná neúplatnost komunistů patří do říše pohádek.
    • josef.servit.9
      To si dovolili hodně, to je parketa Diag.Kalouska. Veškerý hazard je jeho hoby!
  • Celá vláda by měla odstoupit za vlastizradu a praktiky STB,viz.policajti v převleku za radikály!!!
    Fuj hnus na blití!!! *10*
  • Tupý Wůl kretýno bukvice Simon si sám ze sebou píše na serveru Tiscali. Máš po diskuzi k r e t é n e..hi..hi..hi
    • Ano ruský zloději nicků Semjone Rybanno BTW: Máš po diskusi. Všichni už na tebe prdí *15*
  • V době totality dělá novinář rozhovor s manželkou významného politika a představitele KSČ:
    "Povězte mi, prosím, jak prožíváte běžný pracovní den?"
    "Ráno vstanu, umeju přirození. Jdu nakoupit, pak umeju přirození.
    Udělám snídani, umeju přirození. Uvařím oběd, umeju přirození. Po obědě umeju..."
    "Promiňte, že vám do toho skáču, ale není to přehnaná čistotnost?"
    "Když on nám to pořád někdo kreslí na dveře..." *15* *15*
    • Poradce prezidenta Spojených Států zatelefonuje do Kremlu a ptá se na výši průměrného platu sovětského občana. Asi pět minut nikdo neodpovídá, ze sluchátka je slyšet jen šramot a nesrozumitelné, vzrušené šeptání. Potom se ozve výrazný hlas: "A vy zase diskriminujete černochy!" *2* *2*
      • Na stranické schůzi povstal jeden soudruh a pravil: "Mám soudruhu referente, jeden dotaz: Je pravda, že se soudruh Gottwald rád napije?" V odpovědích na dotazy soudruh referent na tuto otázku jaksi pozapomněl. I byla další schůze, na níž se o slovo přihlásil jiný soudruh a pravil: "Mám, soudruhu, dva dotazy: První, zda se soudruh Gottwald rád napije, a druhý, kde je ten soudruh, co se na to minule ptal... *2* *2*
        • Brežněv se chlubí:
          "Mám nového koníčka, sbírám politické vtipy o sobě."
          "A kolik jich už máte?"
          "Zatím jen dva a půl lágru." *15* *15* *15*
          • Současná kremelská věrchuška své bolševické způsoby pouze kryje do rádoby vzletných vlasteneckých hesel, přičemž uvnitř zůstala rudá, což dokazuje její obdiv k masovému vrahu a jednomu z nejhorších tyranů v lidských dějinách Stalinovi.

            Nedávno státní ruská společnost Rosněfť nepřátelsky převzala část společnosti Basněfť, která patřila podnikateli Vladimíru Jevtušenkovi. Tomu bylo „vlídně“ naznačeno, že by bylo rozumné tak učinit. Koneckonců Michail Chodorkovskij kdysi podobnou „velkorysou“ nabídku odmítl a všichni víme, jak dopadl. Může však mluvit o štěstí, že zůstal naživu, to právník Magnitskij, který upozornil na masivní korupci ve špičkách státní správy, neměl.

            V Rusku, když bude někdo z Putinova gangu chtít, se zmocní cizí firmy a nic mu v tom nezbrání. Dělá se to znárodněním a další postup bývá takový. Buď si dotyčný zakoupí výhodně akcie této firmy, nebo si ji sebere celou. Žádná jiná civilizovaná země si nedovolí, tak provokativní miliardové krádeže a nerespektování ochrany svobodného podnikání a soukromého vlastnictví, jako současná kremelská říše. V Rusku si také mafiáni, kteří mají blízko k Putinovi, žijí očividně nad poměry a nikomu to nevadí.
            Je ovšem nepochopitelné, že poměry v této zemi hájí ti, kteří o sobě tvrdí, že jsou pravicoví. To ovšem nemůže být pravda. Těžko může pravicový člověk, pro kterého je nedotknutelnost privátních majetků, jednou ze základních hodnot, obdivovat stát, který ji velmi nestydatě porušuje. Imunní proti zločinům není jistě žádná země, ale v Rusku je podle všeho organizuje přímo vládnoucí moc
            • josef.servit.9
              Copak u nás je to jinak? Státní zástupkyně a její manžel jsou nedotknutelní, premiér se raději rozvede, ODS krade za bílého dne v ČEZU a jinde!Premiér a poslanci v demisi si zvyšují platy
              a komu pak věřit? Tobě posero? Všechno co ti poskytli je dávno známo.
  • Jednoho dne Gustav Husák vyjde ven z pražského hradu, začne se toulat po okolí a sbírá přitom kameny, zkoumá je a pak je ukládá do brašny. Dělá to několik hodin, až jeho asistent začne mít obavy o jeho duševní stav a zavolá do Moskvy, aby se zeptal, co by se v takovém případě mělo dělat.
    "Ó ne, už zase!" povzdychne si Brežněv. "Už zase se nám prohodily linky do Prahy a na Lunochod!" *2* *2* *2*
  • Je postavena nová budova ÚV KSČ a ve chvíli, kdy se koná první schůze, budova spadne a všechny soudruhy to zabije. Ze Sovětského svazu přijedou tuto událost vyšetřovat odborníci. Zjistí si dodavatele a přijedou do skladu vyslýchat. Začnou u cihly:
    "Cihlo, můžeš za to?"
    "Jak já, cihla rudá, v Rusku pálená, bych za to mohla?"
    Jdou tedy za pískem a vyhrožují:
    "Písku, ty za to určitě můžeš."
    "Jak já, písek žlutý, komunistickou rukou prosívaný, bych za to mohl?"
    Nakonec jdou vyšetřovatelé za cementem. Cement už na ně z dálky křičí: "Za mnou nechoďte, já tam vůbec nebyl. *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit