Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky mám rád v bytě spíše koberce, prostor je pak daleko útulnější, takže se nedivím, že volí spíše koberce. Nezávidím jim však jejich úklid, sám jsem jednou z koberce čistil skvrny a vyčistit koberec nebylo vůbec jednoduché.

  • milacekpublika

    Je pravda, že jsem poslední dva roky nelétal, ale nepřijde mi, že by na letištích těch koberců bylo nějak moc. Ve Vídni jsou koberce metrážové jen na kousku. U Havla si vůbec nejsem jistý. To je pro mě mimochodem tak neosobní letiště, že si radši dojedu do Vídně. Zvlášť když to mám blíže než do Prahy. Vlastně koberce jsou v Pardubicích, ale to je tak malé letiště, že se to těžko srovnává. 

  • Na ilustračním snímku je ale velký nešvar mnohých žen (hlavně Evropanek a Severoameričanek) - klidně dají nohy ve špinavých botách na sedačku, do křesla - pochopitelně, že ve veřejném prostoru.

    A že si na to křeslo sedne někdo jiný a znečistí si oděv? 

    TO JE JIM PUTNA...



  • Lidé z jiných oblastí sociálního a kulturního rozvoje společnosti často sedávají na zemi, modlí se na zemi čelem ke svým svatým místům - a víceméně neuznávají židle, křesla a podobné vymoženosti evropské civilisace. 

    A často i létají letadly - pocházejí z ekonomicky významných lokalit Zeměkoule. 

    Jak známo - zákazníkům se má vycházet vstříc. A personál letišť je tam pro zákazníky, nikoli obráceně

  • Islám nevadí, u nás taky čerrnopr..lníci vysíraj jako zemědělci /podmět u NKÚ pro divné dtace/ . D.bilů je všude mraky. U nás taky amíci vymetli za 50giga letadla za hov.o.. Tllustej hnusnej národ jen žere a expanduje, Zastavíme.

    • Tak co ubožáčkovský komoušzmrdíku už jsi se vyzvracel a je ti snáž?

      I kdyby jsi se na ucho postavil zmr.sko-potratový šmejd jakým kažzdý komouš. bezpochyby je je jen lidský odpad stejně jako ty, nebo Kremelský potrat rusácké čub..y KGB-cký podlý křivozmd putin a spol.

  • Debil kterej dá na letišti pod nohama koberec je taková pop islám špína.  Alach chujabar.

  • mun.go

    Nižší stropy jsou lépe vysvětlitelné menšími náklady na stavbu - menší obestavěný prostor, méně materiálu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit