Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou nadějné směry, které k tomu vedou.Fetulláh G"uhllen, ale hlavně současnýprezident Egypta Alí Sísí.
    Proto je třeba tlačit ( čím tvrději tím lépe ), aby se prostí muslimové zřekli násilných článků své víry, a to ne jen v Koránu. Stačí jediné, bez politické korektnosti DÚSLEDNĚ TRVAT na dodržování demokratických zákonů, a nedodržování trestat dle zákona.Zároveň ukládat trest vyhoštění.
    • To myslíš trvat na teroristické demokracii a-ka USA. Agrese jakýchsi demokratů - ve skutěčnosti surovinových zlodějů z EUUSA vyvolala extremní výklady - pojetí Islámu.S terorem začal západní svět. Přitvrzení trestů bude jen prospěšné OBECNĚ- lidí je na planetě mnoho.Jakýkoliv fanatismus -islámský či křestanský - lidské společnosti škodí.
  • Ať církev doloží jak k majetku přišla a kolik lidí to stalo život
    • No vytvořili to sice nevolníci, ale také zbožní lidé odkazovali svůj majetek církvi a také sami mniši se řídili heslem "modli se a pracuj", když hospodařili na svých pozemcích a lesích. A samozřejmě někdo by práce musel organizovat a řídit a to je také práce a musí se to umět.

      A jak soudruh G přišel ke svému majetku? Byl vyvezen na pustý ostrov a sám bez cizí pomoci si postavil bydlení, vyrobil ošacení, sestrojil PC...? A to ho nikdo nemusel učit, to mu všechny znalosti spadly s nebe?
      • Občánlu raději finincuj natáčení českých -. Kecim keci, kecičky.
  • jo, teoreticky asi správně, prakticky řešitelné tak do 500 let. Něco rychlejšího by nebylo?

    Co vzor v Japonsku? Korán nesmí přes hranice a když si někdo chce islám vyznávat, tak to na něm nesmí být vidět (burky, mešity, veřejné modlení,...). Náboženství, ospravedlňující násili proti "jinověrcům", je prostě postavené na úroveň nacismu.

    Ale to by se sluníčka zcvokla, Saúdové vyhrožovali zastavením ropy a odběru zbraní a cestovka Frontex by neměla cestující - leda z Evropy.
    • Tak to dělají Japonci dobře. Pro Japonce ovšem slovo čest není pouze prázdným pojmem.
  • Hm, tohle nepochopím. Hlavní je, aby Západ, EU, USA a NATO už nikam nestrkali pracky a odvšad konečně vypadli a táhli domů. Už z nich je alergický skoro celý svět, kam vlezou, je válka a následná spoušť, občanské a náboženské války společenstev, církví a vyznání které byly jakž takž v klidu. A desetitisíce mrtvých. A že se jim to nelíbí, jsou evidentní odplaty, Západem nazývané "teroristické útoky". Nikdy by dle mého pohledu nebyly, kdyby nebylo Lybie, Afghánistánu, Sýrie, Egypta, Ukrajiny, Kosova, Iráku, Iránu, atd., atd., dříve Vietnamu, Koreje apod. Jo, a kdo si má co představit pod moderním pojmem "umírněná"?. V Sýrii je taky "umírněná" opozice- vlastně největší, po zuby ozbrojení zabijáci zbraněni a technikou od USA, NATO a států Západu a spol. a podporované Západem, rozbíjející Západem neoblíbené, ale v Sýrii občany demokraticky zvolené vedení státu. ....
    • milý sinu, souhlasim, nechaž byt, nechat žiť,ať si žijůposvým po arabsku,nevim proč sa tihle potikáč Sarkozač,besluskáčpícahč a ti druzí porád do nich montujo du pak blejt teda vraždit naše děcka a co my evropáci bezbraněj ptáci mamro robic pušky nazakažou je to nhus vraždějoů naše děcka to přestava sranda všecka vi¨d Sarkozacř¨či peknej szrači !!
    • "Je třeba po celém světě zakládat revoluční ohníčky až nakonec celý svět zachvátí požár socialistické revoluce." Kdo že to říkal? Ten co vydal rozkaz zavraždit carskou rodinu včetně dětí a jehož zbytky tlejí v myším oleji. A tak se ty ohníčky zapalovaly a říkalo se tomu národně osvobozenecký boj...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit