Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kromě těch dvou manipulativně nabízených možností existuje i třetí cesta pro uprchlíky . Návrat do domovských zemí. To se ale sluníčkářům nehodí, to není humanistické a nic na tom nevydělají.
  • Njn sluníčkáři. Rozbiji co se jim nelíbí a kradou.
  • Tady se můžete podívat, kdo nelegální činnost (nelegální obsazování budov) podporuje.
    https://klinika.451.cz/podporuji-nas/

    Koneckonců je to docela móda podporovat nelegální činnosti. Třeba nelegální migraci.
    Ve společnosti bují rakovina a nádor se stále zvětšuje. Jak to nakonec dopadne? Bez operace jednoznačně špatně. A i ta operace by přinesla spoustu "zdravotních" problémů.
  • "Policie a státní zastupitelství na Praze 3 rozhodly, že to je občansko-právní spor, takže ÚZSVM na nás podalo žalobu k vyklizení."
    .
    Pokud by ten státní zastupitel a odpovědný policista to samé tvrdil, kdyby se vrátili domů a jejich domy obsadila nějaká parta "aktivistů", tak to bych chtěl vidět. Ale třeba jo, šli by někde do podnájmu a čekali by na soud a jak dopadne odvolání.
    Ale já osobně tady také "právo" nechci.
    • Všude jinde by ti. co takto rozhodlií byli již umístěni do blázince.
  • Velkým problémem je neustálé přibývání parazitů, stále vynalézavěji se vyhýbajících práci.
  • Tam,kde je plná huba demokracie a svobody není ani jedno a ani druhé.To jsou jen prázdné fráze pro ovce a manipulování mas.
    • přesně zabíraj cizí majetek a ještě ten xindl bude drzej
  • Co tam ten xindl ještě dělá??!!!
    *16*
  • Užívali bez nájemní smlouvy cizí budovu bez kolaudace, neměli právní subjektivitu a přesto pořádali, jazykové kurzy, přednášky, koncerty..
    To se jako dá jo?
    Jakto, že na ně už dávno neskočil stavební úřad, finančák, hasiči a hygiena?
    A ještě se cítí poškozeni :-)
  • Parchanti co nedodržují zákony, okupují cizí majetek se ještě budou odvolávat na demokracii. Kde to jsme? Na takové platila a stále platí pouze každodenní obušková léčba.
    Demokracie je vláda neschopných a tito parchanti toho zneužívají.
  • Demokracie tedy neni vlada vetsiny? Proc i takovy clovek co pouziva nastroje jako skvoting a obcanskou "porusovani zakonu" nevidi rozdil mezi demokracii a svobodou.

    Demokracie:Demokracie je forma vlády, ve které se všichni občané rovně podílejí – přímo nebo nepřímo skrze volené zástupce – na navrhování a přijímání zákonů, kterými se řídí jejich společnost.

    Takze pokud on se hodla opirat o demokracii jen kdyz se mu to hodi, tak je proste pokrytec co si nevidi ani na spicku nosu.
    A vicemene chapu proc mu nikdo nerozumi, kdyz sam ma plnou hubu demokracie a pak porusuje zakladni princip demokracie, tedy to dodrzovani zakonu ktere plati.

    No a nyni si odpovezme proc se opira o nejakou demokracii a ne o svobodu a svobodnou spolecnost.... Protoze svoboda jednoho konci takm kde zacina svoboda druheho... Takze pokud by mluvil o svobode , musel by pripustit ze svym jednanim omezuje a narusuje prava nekoho jineho... Coz se mu samozrejme nechce. Navic bychom hned mohli rict, ze ma svobodu minimalne v tom ze ty veci co chce delat muze delat na svem pozemku a svych nemovitostech... Coz ocividne nechce... Pojrytec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit