Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mr. Pista Žiga du wirklich so dumm oder einfach nur Theater spielen , beantworten Sie bitte ?
  • Milouš Zeman Becher-Hruškovice chlastá jak dán a kouří jak cikán pod mezí a tak je velká pravděpodobnost, že budou předčasné presidentské volby.
    • Jen se neboj, do kytek půjdeš dříve ty než on, takže ti bude celý tvůj život dělat prezidenta, máš radost? *4*
  • Je jasné proč ta přiblblá Čáslavská tak horuje proti Zemanovi, dělala poradce alkoholiku Havlovi a měla se jak prase v žitě, co mu taková koza mohla radit?
  • Bodejť by ho neporážel, toho porazí 12 letý klučina který ví rozhodně víc než Trautenberg!! *3*
  • Můj president je Zeman,,!!!
  • Je jasné že Schwarzenberg pokud by neměl peníze by nemoh dělat vůbec žádnou funkci ve státu a vládě, neumí číst, psát a ani neumí česky, co by tam asi dělal?Jelikož je bohatý platí si plno dabérů kteří za něj dělají vše a on jen chrápe.
  • Nemůžu si pomoct ale podle mě člověk, který něco ví o naší novodobé historii nemohl nikdy zvolit Miloše Zemana. Pro jeho zvolení hovoří jedině to, že bude kritizovat současnou vládu, která je sice nejhorší v historii, ale následná bude možná ještě horší a co víc, zřejmě opřená o komunisty. Vůbec se nikdo nepozastavil nad tím, jak dobrý signál by do světa vyslalo to, kdyby český prezident mluvil s francouzským francouzsky a s německým německy. Nikoho nezajímá, že dnes kritizovaný Klaus si tehdy se Zemanem notoval a dělali si srandu z celé republiky. Ale to že Schwarzenberg pro Zemana nebyl žádný soupeř je bohužel pravda, je ale potřeba tu větu ještě dokončit:
    Schwarzenberg pro Zemana nebyl žádný soupeř v tomto národě závistivců s nedostatkem vlastního sebevědomí.
    Je neuvěřitelné, že hlavním argumentem pro jeho zvolení bylo, že je pravý čech. Řekněte mi jedinou věc, co dobrého se tady v poslední době ve vládě "pravým" čechům povedlo? Naopak se ukázalo, že se nikdo neosvědčil a o nikom se nedá vyloženě říct, že by to s námi myslel dobře. A hlavní argument proti Schwarzenbergovi, Neshledává poválečný odsun němců jako správný. Zaprvé to takhle nikdy neřekl a za druhé to má z dnešního pohledu nulovou výpovědní hodnotu.
    • To já:
      Mluvíš mi z duše.
    • Já vím, ty jsi debul a velký, žejo.! *1* *2* *15*
    • Jsi úpně mimo a nevykládej nám svoje sny. Prohlašuješ národ za stádo blbců, zatím ale blbci jsou ti, což zpunktovali kampaň Schwarzenberga proti Zemanovi. Myslet si, že chrápající a šišlající dědek bude Zemanovi soupeřem, na to může přijít buď jen idiot, nebo naopak prozemanovský intrikán, který potřeboval, aby Zeman ve 2. kole neměl vážného soupeře. Lidé nevolili Zemana proto, že by jej chtěli mít prezidentem, ale proto, že neměli na výběr a volba Zemana byla jedinou možností, jak zabránit Schwarzenbergovi stát se prezidentem. Toho totiž chtěli jen zmanipulovaní hlupáci, ale ne myslící občané. Takže blbcem je ten, kdo inicioval knížete na našeho prezidenta. Nevím, kdo to platil, ale prvním , kdo jásal, že kníže prošel do 2.kola byl přece Kalousek. Takže jeho kampaň byla možná placena ze státního rozpočtu. Podezřelé bylo Kalouskovo mlčení během jeho kampaně, Kalouska nikdo nemá rád, ale není hloupý a věděl, že svou veřejnou podporou knížete by jeho preferencím u lidí ublížil a navíc jej nikdo nemůže obviňovat z ničeho - stál jakoby stranou. Každopádně Zemanovci ať si z vítězství Zemana nedovozují nějakou jeho bůhvíjakou podporu, byl jen osobou, volenou z nutnosti, ne z oblby...i když jej nyní pár lidí bude vynášet do nebes - no vlezdoprdelkové určitě přibudou, ale národ ne !!! Zeman by prohrál i s Bobošíkovou, pokud by se ona dostala do 2. kola...
      • I tohle ti nahuškali soudruzi na schůzi uličního výboru?
        • Ten já je provokatér Pišta Žiga ze z Plzně, on nepřestane dokud ho někdo nenakope do řiti cikána!
  • Jsme v zemi, kde hulvátství a alkoholismus nevadí, prostě Babovřesky. *1* *1* *1*
    • Ne jsme v zemi, kde modré gestapo krade nicky *16*
  • Do prkýnka, jste v té redakci tak imbecilní, že po 105 dáváte fotku dlouhého jinou? Jestli chcete poslat fotku toho šmejda a zloděje tak si někam ku va napište blbové. *16*
  • Tečka má strach že mu Zeman střihne dávky, doposud si válel šunky za naše peníze, a to je špatně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit